God morgen:)

Endelig et lørdag morgen-innlegg 🙂

Jeg må bare si tusen takk igjen, jeg. For alle gode, skjønne, snille og kloke ord de siste dagene. Jeg har hatt det så mye bedre etter at jeg skrev de linjene. Selvfølgelig får selvfølelsen et lite boost av å lese hva dere skriver, men det handler også om å sette ord på.

Jeg tror at når vi ikke har det så greit kan ha godt av å sette ord på følelsene vi bærer på. Jeg synes også at det er viktig å møte de følelsene, ta de i mot og la de gå. Og så fokusere på hvilke følelser vi ønsker å føle. Skjønner dere hva jeg mener? Iallfall, tusen takk for hjelpen!

I går måtte jeg virkelig jobbe for å få til en treningsøkt. Vi er to kontaktlærere, og vi skulle ha pizza- og filmkveld med klassen. Og i og med at vi har tidenes beste gjeng, så gledet jeg meg skikkelig. DET var en god følelse å kjenne på, det!

Jeg løp innom senteret, rodde 500 meter, tok 3×10 pushups (for lite, må ta til utmattelse neste gang-note to self), 3×10 crunch i slynge, 3×10 et-eller-annet for bakside lår. Jeg var helt pumpa, jeg, og pulsen hamret i kroppen. Men da er det bare 15 økter igjen før nye sko 🙂 Og hvis de er vonde å løpe i (er tenkt til intervaller), så trenger jeg uansett nye sko til å pryde mine føtter i styrkerommet. Jeg går for disse, altså!

I kveld skal jeg på fest… Hatt er temaet. Jeg har ikke en eneste hatt, men får sveipe innom byen og se om jeg finner noe artig hodepynt. Husker dere den hodepynten Mette Marit hadde på seg i en dåp eller noe? DEN skulle jeg hatt. Synes den er fantastisk!

Jaja, søtnoser. Håper dere får en strålende dag! Husk å gjøre noe som gjør deg glad♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat. Bokmerk permalenken.

3 svar til God morgen:)

  1. Eva Isabel sier:

    Det gjorde meg glad å lese innlegget ditt. Gjør en god lørdag. Jeg har startet den med en tur i det fantastiske vinterværet.

  2. Fortsatt god helg til deg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s