Tusen takk ♥

Tusen, tusen takk, jenter! Det gjorde så godt å lese kommentarene deres utover kvelden i går. Kanskje var det noe forløsende i å skrive om det og få tilbakemelding. Jeg fikk iallfall trillet noen små tårer da jeg leste det dere skrev og samtidig fikk jeg tatt mot til meg og åpnet bloggmailen. Jeg gruet meg virkelig til å ta fatt. Hvis du noensinne ikke har orket å titte i postkassa fordi du ikke orker å møte regningene, så skjønner du hva jeg mener. Jeg fikk gått gjennom mail fra de to siste ukene, og svart på mail. Jeg har mange igjen å gå gjennom, men jeg fikk iallfall startet! Da jeg følte meg sliten krøp jeg opp i senga med en spennende bok (om matallergi, hehe), og lå lenge og leste på spikermatta. Innimellom lesingen tittet jeg på kommentarene dere skrev, og det gjorde godt. Tusen takk!

Ha en nydelig dag!

Takknemlig hilsen, C♥

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

5 svar til Tusen takk ♥

 1. LovelyLiller sier:

  ha en fin dag!! 😀

 2. M23 sier:

  Kjære Cecilie! Så flott det må være å ha så mange som tenker på deg 🙂 Du har vært min store inspirasjonskilde veldig lenge nå. Med tanke på kosthold, trening, og morsomme hverdagshistorier. Mye av det du skriver kjenner jeg meg så inderlig godt igjen i. Jeg har lenge tenkt å starte å blogge, og vet du- i går oppretta jeg min første blogg ever! Iiik!!! Morsomt!! Ta turen innom og les min lille historie om du vil 😉
  http://www.minmotivator.blogg.no/

 3. Live sier:

  Kjære, skjønne Cecilie. Jeg er veldig stolt av deg og ikke minst superglad i deg!

 4. AnitaPn sier:

  Tusen takk selv, Cecilie!
  Du er et menneske, og det er helt naturlig at du får en etterreaksjon etter en travel høst og vinter. Du skal vite at du er en stor inspirator for oss alle som følger bloggen din hver dag, og det er godt å lese det du skriver. I tillegg er vi mange som bruker boken din aktivt i hverdagen og ikke minst til fest 🙂 Nå er det morsdag til helgen og mine skal lage Pavlova til meg, og antakeligvis skjemme meg litt bort på søndag.
  Du får antakelig lov til å bli litt bortskjemt du også på morsdagen, og det unner jeg deg virkelig!
  La kroppen din bestemme tempoet i tiden framover, og lytt til signalene den gir. Du MÅ ikke bestandig!
  Ha en fin kveld og ikke minst en megaflott morsdag sammen med dine kjære! ♥
  Stor klem!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s