Treningsinspirasjon…

Jeg føler jo litt at jeg fomler rundt på jakt etter å komme ordentlig i gang med trening igjen. Nå blir det to dager en uke, fire en annen og null en tredje. Lysten har kommet litt mer de siste dagene, men jeg trenger en liten gulrot, kjenner jeg.

10. mars reiser Rebekka og jeg en liten svipp til London. Jeg har ønsket meg Nike Free løpesko leeeenge, og nå har jeg bestemt meg for følgende: HVIS jeg gjennomfører 18 treningsøkter før jeg reiser, så skal de være premien min!

I skrivende stund har jeg akkurat kommet hjem fra trening. Jeg har trent bein, min gamle favoritt. Disse fire ukene før London-turen børster jeg støv av min gamle favoritt- treningsplan. Minst 4 økter i uka, en med styrke på bein, en styrke overkropp, to løpeøkter hvorav en intervall. Yes!

Da har jeg 17 økter igen… Hva gir deg treningsinspirasjon?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Tips, Trening. Bokmerk permalenken.

11 svar til Treningsinspirasjon…

 1. Ida sier:

  Hei Cecilie!
  Jeg har akkurat like sko samme farge også. jeg er kjempe fornøyd med de 🙂
  Når du har de på kjennes det ut som du går med tøfler, utrolige 🙂

 2. Jeg designet mine egne sko på Nike og bare det i seg selv gir meg inspirasjon og lyst!!!! Dessuten står det på dem: «keep moving» hehe

 3. Eva Isabel sier:

  Hei på deg.

  Er ofte innom http://www.kamillak.com. Hun inspirerer til trening, positivitet og livsglede.

  Jeg vet at om jeg slutter trene, vil ryggen protestere, og så ender det med at jobben jeg elsker blir for utfordrende. Det inspirerer meg til å fortsette.

  Så er veldig klar for å komme i gang igjen etter en januar med bare hoste.

  Gjør en god treningsuke, valget er ditt:o).

 4. Gry sier:

  De så «smoothe» ut 🙂
  Hvordan går det forresten med iHerb-kurven jeg vant? For det var vel meg som vant, eller er det meg som har misforstått?

 5. cecilie sier:

  Dette var jo en kjempeidè 🙂 Jeg skal jaggu gi meg selv en liten gulrot å se frem til 🙂 En kul treningstopp, eller noen freshe sko! hvorfor ikke! Sliter mer med motivasjonen på vinteren.. Mørkt, kaldt…ja mange unnskyldninger som gjør at sofaen frister for mye. Lykke til med de 17 øktene. Stå på! 🙂

 6. Lissi sier:

  De skoene har jeg lyst på og 🙂 Men synes det er så lite utvalg av de i butikkene -hvor skal du kjøpe dine? Kanskje har du en nettside du anbefaler?

  Har ingen spesiell treningsmotivasjon jeg egentlig -må isåfall være for husfredet det 🙂

  Ha ha 🙂

 7. fjompenissen sier:

  Har desverre dårlig med treningsmotivasjon 😦

 8. Malene sier:

  Jeg har de skoene der og kan ikke springe i de da beinhinnebetennelse blir matet :p Om du skal jogge i de ville jeg valgt noen andre. Bare ett lite tips 🙂

 9. Lise sier:

  Tipser gjerne om en veldig inspirerende løpeblogg: http://www.lettbent.com.
  Skrevet av en meget entusiastisk venninne av meg:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s