På ipoden

Jeg må innrømme det, jeg er helt håpløs på å skifte ut musikk. Ipoden har hatt samme spilliste (Cecilie trening) i 3 ÅR! Til slutt holdt jeg på å bli gal av den samme, gamle musikken om igjen.

Jeg liker å ha musikk i gymmen, men glemte stadig ipoden hjemme. Etterhvert begynte jeg å laste ned noen sanger på iphonen min, for den glemmer jeg absolutt aldri. Jeg har lastet ned sanger som jeg kan løpe til, og som iallfall til en viss grad passer i gymmen.

Nå begynner jo den spillista å bli gammel også, og jeg er treg til å oppdatere. Men her den:

At Home – Crystal Fighters

Call your girlfriend-Robyn

Cry when you get older-Robyn

Dancing on my own-Robyn

Guilt-Nero

Hang with me-Robyn

Hjem til dæ-Sirkus Eliassen

On the floor-JLo

Only girl-Rihanna

Rock this party-Bob Sinclair

Sweat-Snoop Dogg/David Guetta

Where them girls at-David Guetta + ?

With my hands covering both of my eyes – Team Me

Without you-David Guetta/Usher

We found love-Rihanna

Jealousy-Will Young

Kom gjerne med tips! Løperytme er stikkord 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Tips, Trening. Bokmerk permalenken.

9 svar til På ipoden

 1. Malene sier:

  David Guetta – The Alphabeat! Fantastisk løpesang 🙂

 2. Tove sier:

  På mp3 spilleren min finner du blant mye annet Jarle Bernhoft og den nyeste platen til Coldplay for tiden. Dessuten en best of plate med Queen… Bernhoft er superfin dersom det skal være litt fart, likedan Queen (min guilty pleasure…he he). «Don’t stop me now» er super å springe til – og så blir en så glad av den!!

  Enig med Malene også – David Guetta er knall!

  Her blir den en rask gåtur i kveld, sammen med Jarle 😉

  Tove
  http://sjelemat.blogspot.com/

 3. under opplæring sier:

  Hei!
  Ikke om musikk detta akkurat,må bare få luftet tankene litt.Er rett før jeg detter av hele lavkarboen nå føler jeg.Har gått på dette i ett halvt års tid nå og er veldig fornøyd på mange måter,spesielt med magen,den er blitt mye mindre oppblåst,er ikke masse overvektig fra før,hadde ca 10 kg og gå ned,tatt ca 5 på lavkarbo.MEN….Jeg synes alt blir vel mye styr må jeg ærlig si….Og når hverken mann eller barn er interressert i denna maten blir d MYE grubling på måltider og planlegging så ALLE blir fornøyde,synes jeg står på kjøkkenet hele tida jeg asså.Og jeg er veldig glad i brød,orker ikke middagsrester og egg til frokost og lunch jeg i lengden.Så nu har jeg rett og slett gått hen og kjøpt meg Ingers superrug. Kjøpte d groveste jeg kunne finne.Inneholder ca 10,4 karbo per skive a 35 g.,derav sukkerarter 0,5…..virker ikke detta ok da?
  Blir gjerne til at jeg spiser en eller to skiver til frokost og to til lunch for tida…..og det nyyyyyter jeg! Men så har jeg da blitt redd for og fortsette m alt fettet i middagen og kveldsmaten min,så d har vel blitt mer grete roede/fedon lignende middager da.For jeg blir redd for å blande mer karbo m vanlig lchf fett mengde,HUFFAMEG»! Er så forvirret asså….what to do. I dag hadde jeg wok til middag,m kylling byggris og grønnsaker…….d eneste fettet var olje og litt smør som jeg stekte kylling i…. For d første blei alt litt tørt og kjedelig og for d andre blei jeg liksom ikke sånn go mett…hadde litt rester til kveldsmat også men sitter nå og er kjempe sulten og SJESSEN….Huff asså….vet ikke hva jeg skal gjøre jeg. Har prøvd og bake endel lavkarbo men synes ikke detta er godt rett og slett….Huff,nu fikk jeg syta litt her ja! ;)))

  Noen tips eller gode råd…..?

  😉

  • Hei søta! Jeg legger ut denne som eget innlegg i morgen jeg, så kanskje du får masse gode tips og ideer 🙂 Ikke gi opp før i morgen, da 🙂

   • under opplæring sier:

    yeeey!Tusen takk,nå blei jeg glad her! Holder ut…Gur…i,jaggu m jeg og alle oss andre har deg her sier jeg bare!Tusen tusen takk 😀

 4. Kristine sier:

  Jeg har selv bare gamle favoritt på ipoden, men det er ofte de som kicker meg i gang 🙂

 5. Divamamma sier:

  Jeg har spotify på iphonen min… da oppdateres den hver gang jeg legger inn ny sang… rett fra nett! Genialt! Så trenings lista mi er alltid «ny»…

 6. Birgitte sier:

  Jeg liker veldig godt å både løpe og trene styrke til Lars Vaular. Madonnas «jump» er også en fantastisk energipille! Andre hits på lista mi er Empire of the Sun med We Are the people – fantastisk førstelåt – oppvarmingslåt, Robyn med Don’t Fucking tell me what to do (perfekt på 4×4 intervall – spurt), Robyn igjen: none of them, N.E.R.D: Hyponotize You.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s