Bursdagstips

På lørdag var Sofia i bursdag. Den ble innledet med afrodans med instruktør på treningssenteret. Fantastisk!

7 store jenter fikk testet danseferdighetene og vrikket på hoftene. Jeg måtte se på Sofia, og ba pent om å få lov. Mira og jeg satte oss bak i lokalet, men det tok ikke lang tid før Mira danset hun og (hun har kledd på seg selv):

Sofia syntes dette var gøy, og jeg syntes dette var en strålende ide! Nå skal det nevnes at bursdagsbarnets foreldre er knyttet til treningssenteret, men det er da en knall ide å ha en dansetime eller lignende med venninnene før man skal spise og kose seg?

Sofia hadde mye mer krutt i kroppen, og lørdagskvelden avsluttet hun med 100 situps på tid (132 sekunder) og 20 push-ups før vi begge dro til med noen spensthopp på puffen og en tabata-intervall med push-ups (=tuuuuungt). Forøvrig hadde jeg tabata-intervaller med klassen på fredag, og har fått høre mye om hvor støle de var i helgen 🙂

Sofia er klar for afrodans. Synes dere ikke at det var en knall ide?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Generell helse, Tips. Bokmerk permalenken.

9 svar til Bursdagstips

 1. Tove sier:

  For en super idè!! Kjempelurt å aktivisere ungene i stedet for at de bare blir høye på sukker… Har alltid misunt de som kan ha barneselskap om sommeren (begge mine jenter er født om vinteren) – da er det så mye enklere å finne på ting ute. Men dette var skikkelig lurt 😉 Har også hørt om at noen leier gymsalen på skolen. Da må man jo organisere aktiviteter selv, men også ganske smart 😉 Ikke alle som har treningssentre i nærheten, men en skole med gymsal har de fleste.

 2. Linda sier:

  Det virker som jentene synes det var en vellykka bursdag! Både de som var invitert og de som ikke var det. .hehe
  Det var en god ide å sende venninnene på dans før mat og kos.
  Mine jenter er nok for små for det, men det er nesten så jeg kunne tenkt meg å gjøre det selv.

  I dag fikk jeg Fristende lavkarbo av min kjære mann i gave.
  Jeg har ønsket meg den lenge, og i morgen begynner jeg i ny jobb. Mannen synes det var en super anledning til å gi meg noe han visste jeg kom til å sette stor pris på.
  Jeg må en tur til butikken ser jeg, for det er kun en bitteliten teskje med peanøttsmør igjen i kjøleskapet .. 😉

  • Ja, enig! Vi voksne kan jo også dette! Zumba med jentegjengen for eksempel!

   Nå skjønte jeg hvem du er gift med 🙂 Det var snilt av Terje – og gratulerer med ny jobb! Hva jobber du med?

   Hvis du liker peanøttsmør, kan jeg anbefale både konfekt og kake… Mmmm 🙂 Lykke til i dag!

   • Linda sier:

    Vi baker i dag også… hehe 🙂

    Jeg jobber som regnskapsfører. Og dagen var helt suveren, den. Fikk beskjed om at det er kake hver fredag da.. haha

 3. Jeanette sier:

  Super ide med danse bursdag med instruktør, regner med at det falt i smak hos alle. Aktiviteter som ungene må bruke kroppen er topp fir kropp og skaper samhold samtidig.

 4. Lissi sier:

  Dette arrangerte vi for jenta vår det året hun fyllte 10 🙂 Jeg jobber jo på treningsenter og fikk en instruktør til å kjøre 30 min med spinning og så styrke i 30 min etterpå 🙂 Dette var stoooor suksess :)) Alle koste seg :)) De spiste pizza, hadde quiz og koste seg før de fikk ca 30 min etter at senteret stengte til å prøve møller o.l.. Helt gull -og det gjentas nok i år når hun fyller 12 🙂 Så ja -dette er en super ide 🙂

 5. Lissi sier:

  Ja, det gjør jeg 🙂 Jeg har bare timer for barn. Er FunkyKidz instruktør (du kan lese mer på http://www.funkykidz.no). 🙂 Startet nye kurs her på senteret igår, det er så gøy 🙂 Jeg har gruppene 4-5 år og 6-8 år. Ellers jobber jeg i resespjonen og alt det som det innebærer 🙂 Variert jobb 🙂

  Jeg foreslo for daglig leder om vi skulle solgt dette ut til kundene våre -men det har enda ikke blitt noe. Men en av instruktørene her skal gjøre det samme nå for sønnen sin som fyller 12 nå snart, og hvis jeg drar igang igjen i november når jenta vår fyller 12 -så kanskje vi kunne tatt temaet opp igjen 🙂 Jeg synes iallefall det er kjempesmart!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s