Hei dere:)

Straks er januar forbi, og jeg kjenner at det er godt. Slutten av denne måneden har tappet meg litt for energi, men nå er jeg straks back on track. Det typiske for meg er at hvis jeg først er litt sånn blæh, da glemmer jeg å ta «medisiner» (=vitaminene mine- alfa og omega for humør og sjel). Og ja, jeg har ikke tatt omega 3, og ja – jeg kjenner det så til de grader på humøret. Einar har ikke sagt noe, men like greit å selvmedisinere Cruella før han rekker å tale.

Fredag var jeg på byen med venninner. Sååååå lenge siden! Utrolig hyggelig. Det eneste var at lille meg savnet en sukkerfri drink. Jeg bestilte en irish coffee uten sukker (yaiks) og måtte veie opp for det hele med en god, gammeldags GT. Nei, barer og utesteder – et eller annet sukkerfritt blandevann bør dere ha!

Lørdag dro vi jentene (Sofia, Mira og meg) på shopping. Alle fikk kjøpe noe de ville ha bare fordi vi ville. Lille fireåring kjøpte lydbok, lypsyler og hårstrikker (min lille snusfornuftige). Store tolvåring kjøpte sin første mascara, neglelakk (sin mors datter) og pc-spill. Og store mammaen kjøpte blader, parfyme, øyebrynsskygge og headset. Headsettet måtte jeg ha. Jeg har nemlig lånt Sofia sitt noen ganger når jeg løper, og hun kan jo få ha sitt for seg selv. Og rosa – det har jeg bestemt meg for at jeg ikke blir for gammel til 😉

Etterpå gikk vi på kafe og spiste lunsj. Jeg har dilla på scampisalat. Mon tro om han fins, den lavkarbomotstanderen som synes at en scampisalat er et dårlig valg på kafe?

Ellers har jeg fått første oppgave på studiet godkjent – og er jammen første student på studiet etter omleggingen. Men ikke eneste, altså!

Håper dere har det bra, alle sammen! Og kan tilgi meg for noen dagers bloggpause og manglende svar på kommentarer. Nå er jeg tilbake!

PS: Tror dere ikke jeg fikk en tale før jeg rakk å poste innlegget? Makan! Både Sofia og Einar har gitt klar beskjed på hver sin måte. Jaja, får gå og grave fram litt nødvendige fettsyrer.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

12 svar til Hei dere:)

 1. Koselig å høre fra deg (men helt ok at du tar litt pause nå og da! Det trenger man.) 🙂

 2. LovelyLiller sier:

  godt å ha deg tilbake 😀

 3. Lissi sier:

  Der var du jo 🙂 Skjønte det måtte være «noe» når lørdagsinnlegget uteble.. Rart med vaner 😉 Men bloggpause fortjener du -og som de andre skriver; det er godt å ha deg tilbake!

  PS: Bra parfymevalg 😉 Har den jeg og… Lukter så behagelig supergodt 🙂

 4. Line sier:

  Etter at jeg leste om dine «humørsvingninger» når du ikke tok Omega3, så startet jeg å ta disse oljene hver dag. Og jeg merker stor forskjell. Så takk for at du delte din erfaring om dette 🙂

  Jeg oppdaget og en annen ting: Før jeg startet et liv på lavkarbo hadde jeg sår og tørr hud på ene albuen. Unsett hva jeg gjorde så forble den tørr og skrukkete og stugg og ru og alt det der. Men, etter et halvt år på lavkarbo så ble den myk og fin. Så gikk det en periode hvor jeg ikke tok eller brukte cocosa, og da ble den ru og tørr igjen. Så nå har jeg startet ta cocosa (i pilleform fra iHerb), og etter to uker med en tablett om dagen så merker jeg alt forskjell på huden på denne albuen. Så at fett og oljer er bra for en, det er jeg ikke i tvil om.

  Fint du har tatt deg en pause. Du trenger det. Riktig nok har du vært savnet, men alle trenger litt alenetid og tid vekk fra verden, som jeg gjerne kaller det.

  Høres ut som dere jentene hadde en super dag. Og jeg er litt nysgjerrig da: Hvem parfyme kjøpte du?

 5. -Marianne- sier:

  Så bra at du er her igjen:) ble nesten litt bekymra når lørdagsinnlegget ikke kom. Lurt å ta seg en pause innimellom, noe av det lureste du kan gjøre tror jeg!

  Har du hatt kapasitet til å komme deg på treningsstudio i det siste da? Dersom ikke er det en strålende uke å trene på nå vettu:) Jeg er igang, jentebølgen her i Tr.h i juni. Går det jentebølgeløp i nærheten av deg iår?

 6. Søta 🙂 Det ble litt lite trening forrige uke. I dag er jeg klar! Skal løpe i dag, så beintrening i morgen. Skal sjekke det med jentebølgen. Har ikke glemt å finne et løp! Har tenkt på Sentrumsløpet, men det er ganske tungt. Skal surfe litt 🙂

  • Therese sier:

   Hei. Bli med på Sentrumsløpet:) Jeg har aldri løpt et løp i mitt liv, men meldte meg opp Sentrumsløpet i år. Håper bare det ikke er for tungt, hehe. Heldigvis var det bra at du ga utfordring i løpet av med for nå jogger jeg 7 km i strekk selv om det ikke går fort. Målet er å klare å gjennomføre i Oslo:) Og kanskje tørre å melde seg på flere løp utover året. Lykke til ned studier:)

 7. ina sier:

  jeg er det motsatte av en lavkarbomotstander, men syns dessverre scampisalat er et dårlig valg likevel..
  http://www.gronnhverdag.no/nor/Bakgrunn/Mat/Scampi
  http://www.wwf.no/dette_jobber_med/hav_og_kyst/baerekraftige_fiskerier/sjomatguiden_2012/red/?31484/Scampi–tropiske-reker
  synd, for det er jo så godt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s