Takk for motivasjonen!

Etter å ha vært syk og hanglet forrige uke, var det på tide å trene i dag. Lørdag ble det en god styrkeøkt på overkroppen, og dermed sto løping for tur i dag. Aiaiai! Allerede ti dager siden jeg løp sist, og lysten var ikke tilstede.

Ettersom kvelden skred framover forsvant lysten mer og mer. Klokka halv ni hadde jeg to valg: bli i sofaen eller dra på mølla. Vet dere hva som fikk meg av gårde? Dere 🙂 Jeg tenkte som så: Hvis jeg hadde lagt ut spørsmål på bloggen, så hadde dere garantert overtalt meg til å løpe. Dermed brukte jeg den vissheten til å komme meg av gårde.

Jeg løp 4×4-intervall. Det kommer seg – nå håper jeg løpegleden kommer tilbake for fullt! Takk for hjelpen 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Løping, Trening. Bokmerk permalenken.

4 svar til Takk for motivasjonen!

 1. Wenche sier:

  Hei:)
  Jeg tok dette studiet sist år og var ikke klar over at de hadde utvidet til dobbelt så mange innsendinger. Må sjekke om det er noen temaer jeg kan suplere. Rart ikke skolen har gitt beskjed om dette, evt tilbydt oss å gå videre….

 2. LovelyLiller sier:

  deilig at løpegleden er til stede 😀

 3. -Marianne- sier:

  Strålende!! Veiene i Tr.heim er livsfarlige om dagen, så idag sneik jeg meg inn på ett treningsstudio for å få trena. Som interessert i å bli nytt medlem fikk jeg, etter en obligatorisk omvisning og skryterunde, endelig løpt 4×4 igjen! Hurra, kjempelenge siden og vet du, det gikk faktisk helt greit! Til og med 30 min etterlengta styrke fikk jeg gjort på den prøvetimen. Supert asså. Jeg har virkelig behov for å trene styrke, så jeg bør nok vurdere å bli medlem….men så var det den hersens bindingstida da… Får se hva jeg finner ut, er ihvertfall fornøyd med å få kjørt intervall igjen!

 4. Mia sier:

  Jag ska löpa 5 km på IForm-løpet i Juni 😉 Så här blir det mycket löpning den här våren! Tack för en inspirerande blogg 🙂 Jag äter inte LCHF/Lavkarbo, men försöker undvika socker och snabba kolhydrater mest möjligt. Tyckte väldigt mycket om Bountyoppskriften 🙂 Nam, nam 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s