Bloggtips

Denne kommentaren må deles! Hvis du ser øverst til høyre på bloggen, ser du at du kan presentere din egen blogg der. Tove fra bloggen sjelemat forteller:

Kjempeflott blog du har! Leser den jevnlig, og finner kjempemye inspirasjon. Jeg er en aktiv tobarnsmor på 37 år, som er opptatt av mat og kosthold. “Mat for sjelen” er en blog som hovedsaklig kommer til å handle om lavkarbomat/lchf, kosthold og livsstil. http://sjelemat.blogspot.com/

Etter å ha gjennomgått full kreftbehandling i 2009, med operasjoner, cellegift og stråling følte jeg at kroppen var fullstendig utkjørt. Etter å ha lest en del om kosthold og livsstil bestemte jeg meg for å førsøke å spise mindre karbohydrater. Ikke for å gå ned i vekt – heller tvert om – men for å få kroppen i balanse igjen. Effekten var umiddelbar! Etter en måneds tid med lavkarbo kost hadde jeg betraktelig mer energi og overskudd. Som mamma til to søte, små aktive jenter på 8 og 11 år var dette fantastisk!

Jeg har nå spist lavkarbo/lchf kost i ca 1 år, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har fått et nytt liv! Energi og overskudd er på topp, og jeg føler virkelig at kroppen min liker dette :-) Jeg er opptatt av at maten skal være ekte og uten tilsetningsstoffer, så jeg lager det meste fra grunnen.

Håper du liker bloggen, og finner litt inspirasjon. Kom gjerne med komentarer!

-Tove

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

4 svar til Bloggtips

 1. Takk for tipset! Flott historie hun har! 🙂

 2. LovelyLiller sier:

  så flott at hun har fått et nytt og mer energisk liv ❤

 3. Tove sier:

  Så koselig at du liker bloggen 🙂 Har ikke laget så mange innlegg ennå, siden bloggen er helt fersk 😉 Håper å kunne inspirere andre – og meg selv – til et sunnere og mer aktivt liv gjennom bloggen… Kreft og sukker er et tema jeg er opptatt av, så det kommer jeg til å skrive litt mer om seiner 🙂
  Ha en flott ny uke!!

 4. Charlotte sier:

  Takk for tips 🙂 Da skal jeg inn å titte en tur. Kjekt med tips om andre blogger som skriver bra og har en god historie 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s