MMS-blogg: negldesigner

Jepp. Lærer, student, forfatter og nå også negldesigner…

Jeg bestilte et sett med uv gele til å støpe negler. Jeg er jo en rev til å legge fransk manikyr, så jeg tok sjansen. Det ser jammen ut til at jeg får det til ganske ok!

Beklager manglende svar på kommentarer, men jeg har vært på seminar med jobben. Busy busy! Og nå er jeg oppslukt av å få til neglene… Sterkere tilbake i morgen!

Ha en nydelig fredag!

20120120-192729.jpg

Settet bestilte jeg på ebay, for 40 britiske pund og gratis frakt! Her: http://www.ebay.com/itm/140671633055?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Jeg har lagt fransk manikyr oppå egne negler for å forsterke de, men det følger også med tipper. Man kan også legge kun gjennomsiktig gele for å forsterke – det er virkelig superenkelt!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

6 svar til MMS-blogg: negldesigner

 1. C sier:

  Hvor har du kjøpt det og hva kostet det?:)

 2. Ida sier:

  Wow, jeg er imponert! God helg 🙂

 3. Charlotte sier:

  Dette så gøy ut! 🙂 Men ble det ikke mye i toll..?

  • Trikset er å sende en mail til de du handler av og be de krysse av på at varen er verdt mindre enn tilsvarende 200 NOK. Ellers kan f eks dette bestilles i deler, men jeg syntes det var praktisk med et helt sett pga UV-lampa. Hvis det blir stoppet i tollen, tror jeg det kommer på ca 200 inkl gebyr.

 4. Anne Grude sier:

  He he, ja det var noe annet enn mine «lekre» negler. Nytter ikke å ha lange negler og jobbe i barnehage, men nå som jeg skal begynner på kontor så……kanskje????
  Ellers takker jeg for en utrolig inspirerende blogg. Jeg er kommet i lavkarb. modus for alvor og har funnet ut at dette er ikke dumt, men motiverende og kjekt. Før var tanken bare fett, men etter å ha lett mye på nett og funnet din blogg, fotballfruen og en sunn familie sine, har liv snudd:)
  Og nå venter jeg med lengsel etter boka di som jeg shoppet hos Lille måne:))))

  Ha en flott helg.

  Anne

  • Takk for koselig kommentar! Og for at du har handlet boka mi ❤

   Det går an å bare legge klar gele som forsterkning for å styrke egne negler. Akkurat nå er mine negler mye kortere enn de har pleid å være, fordi de har flist seg litt. Jeg er veldig forfengelig når det gjelder negler, og hadde egentlig tenkt å gå til salong. Men det blir jo så dyrt! OG jeg må gå jevnlig OG sitte stille. Grusomt 🙂 God helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s