Løpeløpeløpe-update!

Hvordan går det med løpinga nå, damer?

Jeg fikk løpt forrige fredag, men da følte jeg at bloggen hadde handlet om løping i en uke, så jeg fikk meg ikke til å skrive om det… Men jeg havnet iallfall på tredemølla på vei hjem fra jobb, og jogget i en halvtime. 4,5 km ble det, så det nærmer seg!

Dessverre har jeg gått på en utfordring jeg stort sett alltid gjør. Halsen er mitt svake punkt, og jeg har lett for å få vondt i halsen hvis jeg har hatt et langt treningsopphold og så starter igjen. Denne gangen ble intet unntak, og sånn som jeg har slurvet med vitaminer i det siste, så er ikke det rart. Nå er jeg i tillegg blitt forkjølet og verker i kroppen. Makan! Forkjølet! Det har jeg ikke vært på det jeg kan huske. Takk og pris blir jeg sjelden skikkelig dårlig. Andre ville nok følt at de hadde 80% kapasitet hvis de var meg akkurat nå. Jeg derimot føler at jeg har 50%. Jeg hater når kroppen går for halv maskin.

Jeg får dessverre ikke løpt eller trent denne uka. men håper jeg er klar igjen neste uke. Denne uka må dere løpe uten meg, men dere kan begynne å gjøre dere klare til neste utfordring, så fortsett løpingen!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Løping. Bokmerk permalenken.

11 svar til Løpeløpeløpe-update!

 1. Anna sier:

  Jeg løp igjen i går 🙂 5 km igjen, men brukte fremdeles 39 min. Denne gangen var det nesten tyngre enn på lørdag, men jeg hadde en miniversjon av deg på den ene skulderen, og en mini Yngvar fra Puls på NRK på den andre skulderen 😀 Dere ropte begge » Berre gjer da», så da var det bare å bite tennene sammen og gjøre det. Hehe.
  Har aldri prøvd å løpe meg opp til noe før (påmeldt 10 km løp i juni), så er veldig spent på formkurven. Skal dra innom Løplabbet i dag og investere i skikkelige løpesko, for kjenner allerede at den gamle beinhinnebetennelsen på fremsiden av leggene ligger på lur, og lengter seg tilbake til gamle glansdager. Den er ikke velkommen!
  Jeg blir kjempeglad når du har skrevet innlegg om løping og trening, jeg, Cecilie. Jeg blir nemlig superinspirert av deg, og det er faktisk takket være deg at jeg «tør» dette med løping. Det gjorde sånn inntrykk på meg da jeg oppdaget bloggen din for en tid tilbake, å lese om at du startet med noen få km, og så kunne legge bak deg over en mil uten problemer. Da tenkte jeg at alle har begynt en plass, og jeg kan også klare det 😀
  Ha en strålende god onsdag!
  Hilsen Anna 🙂

  • Den første løpeturen går alltid lettere enn de to neste 🙂 Jeg elsker bildet av meg og Yngvar på hver din skulder! At han ikke har tenkt på oss som et winning team 🙂

   Men søte du, takk for ordene du gir! Det betyr uendelig masse å høre at man inspirer noen til å tørre å løpe. Det kan du klare! Min rekord er nå 1,5 mil! Ganske bra 🙂

   Ha en nydelig dag!

 2. Tkga sier:

  Hei du,
  Jeg er jo ikke noen løper med har vært tom for motivasjon en lang stund nå…. Så i går når jeg fikk dratt kroppen min bort på trening ropte tredemølle navnet mitt…. Men jeg fikk den ikke til å virke (?) så endte opp på en sånn steppmaskin i steder for. Satte tiden til 30 min og gikk i gang…. Liker en utfordring eller to 😉 så nå var målet å komme så langt som mulig på disse minuttene da….. Og etter 35 min (5 min med nedtrapping) var jeg oppe i nesten 6 km…. Og han som stod ved siden av meg kom med denne kommentaren; jøss for et tempo du har!!!! Kjente at jeg stolt kunne klappe meg selv på skulderen og vært fornøyd med dagens innsats på trening 🙂
  Tusen takk for «dytt» og utfordring!!
  Klem

 3. Catrine sier:

  Må bare underskrive på det Anna skriver. Rart hvordan man ikke klarer å motivere seg sjøl, men blir motivert av andre, egentlig. Men selv om jeg har har løpt på tredemølle før, var det du, Cecilie, som fikk meg til å løpe ute for første gang siden videregående. Og det er jaggu meg over 20 år siden! Men nå er det vinter, så da gidder jeg ikke ut på glatta, men har en date med Elixia igjen i dag, og da er 30 minutter målet! Synd med forkjølelsen, jeg har hatt to runder i vinter allerede og satser på å holde meg frisk nå. God bedring!

 4. Cathrine Kristiansen Aas sier:

  Har også fått startet helt forsiktig. Men foreløpig er det mer gåing i forskjelllig tempo, med innslag av løping. Kondisen er på bånn så må jobbe meg oppover. Begynner å kjenne gnisten komme tilbake og det er herlig. Satser på å løpe for fullt om en 14 dagers tid 🙂

 5. -Marianne- sier:

  Været i Tr.h har vært fælt den siste uka, det er faktisk helt sant! så jeg fikk aldri løpt mer enn 1 gang forrige uke. Derfor tok jeg med joggesko på en jobbreise jeg er på, her er det nemlig ikke snø på veiene:) og var klar for å presse tiden nedover.
  Våknet selvsagt opp med en voldsom hodepine, er litt var for å sove med for lite luft i rommet og klarte tydeligvis ikke å justere godt nok, men jeg har faktisk kommet meg gjennom 5 km idag! Veldig fornøyd med det og uten denne løpeutfordringen hadde jeg glatt og meget enkelt droppet turen! TIden er ikke no å skryte av 36:40 på 5 km, så da er det bare å få opp tempoet til neste gang:) Håper fremdeles på en bakkeintervall ute iløpet av uken.

  Du var jo så aktiv på treningsfronten forrige uke at du «ligger godt ann», bli frisk du!

  Kunne godt trengt noen tips på frisk musikk å ha på øra…?

 6. LovelyLiller sier:

  Har ikke kommet igang jeg :3

 7. Linda sier:

  Hei Du
  Har fulgt bloggen din ca ett år nå, etter omlegging av kost selv… Boka er super-lekker. Men, liker godt at du er tilbake med trening. Har selv mål om å løpe en mil på en time… Og stiller da på KK-mila i oktober:-) Blir så motivert av å lese om dine prestasjoner… All skryt. Prøvde meg på Tibata i går, er slett ingen rask løper, men gjenomførte 8 stk på 12 km… Ikke værst til å være i starten.. Fortsett i samme spor, og spre om deg med motivasjon og erfaring.. Takk så lenge:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s