Lavkarbo i vinden

Har dere merket det? Det er nesten så jeg ikke tør si det høyt, for jeg er så redd det skal snu, og at det skal bli en ny runde utmattende positive/negative avisene-får-ikke-bestemt-seg oppslag.

Men har dere lagt merke til det? Disse to ukene etter nyttår, samt i romjulen, har det vært masse positivt om lavkarbo. I de store avisene, på tv2 og nrk. Lavkarbo ble for alvor satt på dagsorden i fjor. Kanskje dette er året hvor det aksepteres av et bredere lag av befolkningen?

Jeg er helt sikker på at dette blir et spennende lavkarbo-år! I løpet av vårhalvåret gis det ut flere bøker som sikkert gjør suksess. Matfotograf Marte Garmann er først ute med sin egenproduserte bok Lettere lavkarbo. Den ser så delikat og lekker ut! Svenske Anna Hallen er endelig å finne på norsk med sin Lavkarbo Husmannskost. Lena Beatrice utgir kokebok og fotballfruen Caroline Berg Eriksen utgir en livsstilbok med masse oppskrifter. Sofie Hexeberg kommer også med ny bok. Spennende!

Firmaet Sunt Hjem arrangerer matkurs, bakekurs (med boka mi og meg), vektnedgangskurs. De arrangerer inspirasjonskurs rundt i landet for bare 50 kroner nå i slutten av januar. Les mer her. Line Holdal, Lilalife, jobber jevnt og trutt videre med det samme. Det skjer mye i år!

Og jeg – jeg håper at min vakre, elskede bok selger like godt videre som den har gjort de to første månedene!

Og du – følg meg gjerne på facebook også! Der linker jeg til artikler, andre blogginnlegg og lignende!

C♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo. Bokmerk permalenken.

10 svar til Lavkarbo i vinden

 1. Tini sier:

  Ja det er helt utrolig! Så glad for at flere kan få øynene opp for dette geniale kostholdet! Det er sånn jeg føler det nemlig, etter å ha prøvd all verdens forskjellige dietter, dette er en GENIAL livsstil og jeg er bare så glad for at dette er blitt en del av meg!!! MEN, den joggingen/løpingen, der tror jeg at jeg må si pass;) Har bare gått raske turer og prøvd meg på litt løping innimellom, men tror ikke det er for alle, ihertfall ikke for meg;);) Føler jeg vil døøø når jeg prøver meg!!!

 2. Linda sier:

  Og Sofie Hexeberg kommer med ny bok:-)

 3. LovelyLiller sier:

  Lavkarbo er _VELDIG_ i vinden ja 😀 Good 4 u!

 4. viola sier:

  Jeg har bladd i boka di, og den står nok på ønskelisten her ja.. 🙂 En fin bok virker det til å være!

  Blir spennende å følge med på media dette året.. 🙂

 5. Henriette sier:

  Og jeg holder kurs!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s