Tips til omelett

Spekeskinke, særlig Strandaskinke smaker helt fantastisk i omelett. Jeg varmer den i panna først og lar den så ligge og hvile mens omeletten steker.

Denne delte vi til lunsj i dag, helt nydelig! Jeg vispet inn fetaost i eggene og la på fire osteskiver. De demper den kraftige- men herlige smaken av skinken. Anbefales!

20120116-215147.jpg

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Lunsj. Bokmerk permalenken.

9 svar til Tips til omelett

 1. Hannelore sier:

  Den så helt nydelig ut – må snart prøves! Leste nettopp gjennom alle småhistoriene i boka de, føler nesten jeg kjenner deg nå 😛 Haha, veldig koselige, informative og gjenkjennelige fortellinger. Søstera mi har vist store planer med din bok og min bursdag som er rett rundt hjørnet – gleder meg til å smake!! Ha en fin kveld 🙂

 2. Linn sier:

  Nå har jeg ubeskrivelig lyst på omelett! Ikke har jeg egg i kjøleskapet, og ikke får man kjøpt spekeskinke her i England.. 😦

 3. Lissi sier:

  Dette skal bli dagens lunsj 🙂 Takk for tips! Har alle ingredienser i hus bortsett fra strandaskinke -men mannen skulle kjøpe med hjem etter å ha levert i bhg.. Selv er jeg sykesøster idag for guttungen på 6 år.. Han startet med omgangsyken i natt, så her har det blitt lite søvn -må prøve å få tatt meg en liten time på øyet etterpå…

  Bakte forresten bollene etter oppskrift fra boken din i helgen.. Nam! De skal få være med i tursekken heretter 🙂

  Ha en fin dag, søte 🙂

 4. Poltri sier:

  Jeg er fan av fristende lavkarbo. Har laget Bounty ganske mange ganger nå. Datteren min har lagt gule lapper på de sidene som er ekstra interessante og som hun har tenkt til å realisere. Jeg gleder meg 🙂

 5. Veronica sier:

  Hei, hei!
  Jeg fikk boken din i julegave, som jeg ønsket meg. Kjempefine oppskrifter, flotte bilder og fine små historier.
  I noen oppskrifter bruker du flytende kokosolje – hvilken olje er det? I min helsekost-butikk finner jeg bare to varianter av cocosa, men disse er jo ikke flytende…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s