Et døgn på Farris♥

Hola! Jeg glemte kameraet i helgen, dessverre. Skulle gjerne vist dere litt bilder, for Farris Bad er det fineste hotellet jeg vet om! Elsker designet, møblene, rommene og atmosfæren. Vi var der i sommer, Einar og jeg, og storkoste oss. Da vi skulle gi Rebekka og Espen en gave som takk for hjelpen med boka mi, var valget svært enkelt. Et tredje vennepar ble også med. Så koselig! Det å ha et lite avbrekk i hverdagen, litt tid sammen som kjærester og som venner, det er så godt. Champagne, bading og samtaler – passer meg midt i blinken!

Vi badet til og med i sjøen! Etter å ha plasket rundt i det varme kildevannet og varmet oss i x antall badstuer, klatret vi ned trappa som gikk rett ned i sjøen. En liten dypp, og så rett inn i badstua igjen.

Og så fikk Rebekka en ekstra gave fra meg. Svært velfortjent, for hun stylet mange av bildene i boka som en venninnetjeneste. Gaven så dere på lørdag. Rebekka og jeg skal til London medio mars. Der skal vi bo på et (forhåpentligvis) sjarmerende hotell i Notting Hill♥ og drikke altfor mye kaffe og Chablis.

Dette er ikke et annonseinnlegg, men jeg må si det likevel: hvis dere får sjansen til et døgn på Farris, så grip den. Reis med venninnner, vennegjengen eller deres kjære. Det er et fantastisk hotell!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

9 svar til Et døgn på Farris♥

 1. gro sier:

  Er deg vel unt,men ikke moro å lese om da jeg var å så på prisen og var jo ikke akkurat billig, så det kan man bare se langt etter.

 2. LovelyLiller sier:

  Høres himmelsk ut 😀

 3. Lissi sier:

  Jeg har kjempelyst å dra dit.. Fikk tips her om dagen til et veldig fint spahotel i Strømstad og.. Hintet til mannen, han blir faktisk 35 i mars.. Kanskje jeg skulle foreslått det som gave :)) Hi hi..

  Var i Budapest med venninnegjengen i mai i fjor.. Der var vi en dag på spa -det var heeelt fantastisk! Og for å ikke snakke om billig…

  Bra dere hadde en fin helg -man kan leve en stund på slike 🙂

  • Det spahotellet i Strømstad er også kjempefint – hvis du tenker på det Quality hotellet? Jeg var superfornøyd med maten der. Men hvis du vil på det fineste av de to/ det med finest spaavdeling,så er Larvik faktisk enda finere!

 4. Takk for en hyggelig og fin fin blogg.
  Det setter vi pris på og håper vi ser deg snart igjen hos oss på Farris Bad.

  Vi er stolte over vårt spa og du bær være stolt over å ha badet midtvinters i fjorden. Tøft!

  Vi får jo bare lyst til å invitere deg tilbake for flere spa opplevelser.

  Kan vi hjelpe deg og dine lesere med ett opphold – håper vi dere tar kontakt.

  Del også dine opplevelser på vår Facebook.

 5. Farris Bad sier:

  Velkommen tilbake til oss. Se også linken under.
  PS : Husk kamera neste gang

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s