Dagens…

Dagens utfordring:

Børste Miras hår 🙂

Dagens glede:

Tema 1 i studiet mitt (Kostholdsveileder). Nå har jeg vært student siden mandag, og har lest pensum i tema 1 to ganger allerede.  Det nærmer seg oppgaveskriving…

Dagens støle…

Stort sett overalt. Tabata-økten er knallhard men oh so good!

Dagens gleder:

♥Jeg begynner litt senere på jobb!

♥I kveld er det jentekveld, jeg gleder meg til en skikkelig skravlings!

Og i morgen skal vi til Farris bad! Dere husker kanskje at Rebekka og Espen fikk det i gave av oss, som takk for hjelpen med boka. I morgen skal vi tilbringe et døgn på Farris. Senke skuldre, varme kroppen, skravle… Et tredje vennepar blir også med, og champagne jeg fikk i gave på lanseringsfesten min skal pakkes med. Jeg gleder meg så! Januar er en super måned å ta et lite avbrekk fra hverdagen på.

Dagens start på dagen:

Helt lik som alle andre dager. I det klokka ringer, går jeg ut av senga. Det første jeg gjør er å lage meg en kopp dobbel nespresso med fløte/kokosmelk. Deretter titter jeg innom bloggen og nyheter før jeg vekker ungene og dagen starter. Litt egentid på morningen er nydelig!

Egentlig drømmer jeg om en liten løpetur i dag også. Hvis tid, og hvis låra virker. De var så fulle av melkesyre etter Tabata i går, makan!

Håper du har noe du gleder deg til i dag! Ha en nydelig dag!

C♥

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat. Bokmerk permalenken.

18 svar til Dagens…

 1. LovelyLiller sier:

  kjøp natusan kids balsamspray. Det er en gul flaske som VIRKELIG gjør susen. bruker det faktisk på mitt eget hår ;D

 2. Ingrid Ilebekk sier:

  Hei Cecilie! Jeg har selv kikket og lett litt ift studier som leder til kostholdsveileder. Kan jeg spørre om hvilket studiested du har valgt? Jeg er også i utgangspunktet utdannet lærer og har undervist endel i mat og helse samt norsk og formingsfag. Bor i porsgrunn. Ellers tusen takk for en flott og inspirerende blogg samt boka di som jeg kjøpte i julegave til meg selv:-) Mvh Ingrid

  • Så lik bakgrunn vi har! Jeg studerer ved Tunsberg Medisinske Skole, tunmed.no. Faget er endret nå, og blitt større og grundigere. Det ser veldig bra ut! Det er tolv emner, hvert går over 4 uker. Man bestememer progresjonen sin selv, og har totalt 16 måneder å gjennomføre på (kan søke om forlengelse). Til hvert emne er det en quiz og en oppgave. Det er en avsluttende hjemmeeksamen. Dette er et nettstudie, med oversiktlige sider på nett. Jeg er så fornøyd med hvordan det er strukturert og lagt opp!

   • Ingrid Ilebekk sier:

    Tusen takk for svar! Dette skal sjekkes ut. Ha en fortsatt fin søndag!

   • Therese sier:

    Hei.

    Det er et kjempe fint studie, i hvert fall det som var tidligere. Jeg tok det før de gjorde om, og det ga meg veldig masse:) Lykke til.
    Må også bare få si at jeg ikke fikk jogget i går, men klarte 5.6km i dag med barnevogn. Det gikk ikke fort, men jeg klarte det. Tusen takk for utfordringen, hehe. Nå gjenstår det å klare å jogge 1 mil i slutten av april. Full fokus på trening framover nå:)

   • Det klarer du! Det var jammen godt gjort med barnevogn! Skal komme med ny utfordring etterhvert, jeg! Studiet er blitt på 12 deler nå, men jeg er veldig fornøyd med det – selv om det blir tidkrevende!

 3. Lissi sier:

  Ååå, misunner deg helgen din! Kos deg masse på Farris bad -vel unt 🙂

 4. Thea sier:

  Et spørsmål ang boken din. Har kjøpt boken din og det er så mye som frister helt ekstremt Men når du har skrevet “hjemmelaget mandelmel”, er det stor forskjell fra mandelmele som er fra funksjonell mat? jeg har nemlig store mengden av det her hjemme så vil høre om det utgjør noen store forskjeller?

  God helg:)
  Klem fra Thea som heier på deg!

  • Takk for at du spør på ny! Det er forskjell, for det fettreduserte og økologiske fra FM inneholder mer fiber, og trekker til seg mer væske. Du må i så fall prøve deg fram med mindre mengde, kanskje 2/3? God helg og god klem 🙂

 5. vaskeklut sier:

  håhåhå, den gulrotkaka di altså! omnomnom! ❤

 6. Birgitte sier:

  Jeg gleder meg over at det endelig er helg! Og at det er jeg som skal få sove ut i morgen, og at vi har kjøpt inn til good helgefrokost: bacon, egg og hysj:) apoelsinjuice! Og at det eeendelig er nok snø til en skitur i marka i morgen. God helg!

 7. Kristin sier:

  Hei Cecilie. Hvor er det du studerer til kostholdsrådgiver? Vurderer det samme selv

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s