Jeg trenger litt hjelp!

Da skal jeg straks jogge meg en tur. Uææææ! Jeg har lastet inn Endomondo som app, men lurer på noen ting. Jeg har en Garmin GPS-klokke. Må jeg alltid ha med tlf og bruke Endomondo, eller laster dataene seg fra klokka inn på Endomondo.com?

Kan jeg opprette en utfordring, som dere melder dere på? Må man ha Endomondo som app for å få tilgang til den, eller kan man melde seg på og laste inn løpeøkter manuelt?

Noe annet jeg bør vite?

Har dere tips til felles mål? Sentrumsløpet (1 mil) i slutten av april, individuelle mål men et «»felles løp» hvor man løper samme dag og skal nå sitt mål? Noen ideer?

Jeg grugleder meg til løpeøkta. Tror jeg døøøøøøør. Bare så dere vet det 😀

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Løping. Bokmerk permalenken.

10 svar til Jeg trenger litt hjelp!

 1. Ann-Dorte sier:

  Du kan sagtens kun bruge dit Garmin – det gør jeg 🙂

  Hvordan du opretter en udfordring ved jeg ikke… Men du kan oprette en gruppe under din profil

  God tur!! – jeg gør lidt rent i stedet for 😉

 2. Anna sier:

  Jeg har gått 12 km på ski i dag. Er jo en del unnabakker og gratismeter når man går på ski, men kjenner det alikevel i baken nå. Alt hjelper jo mot bedre form, eller hva? 🙂
  Har også lastet ned Endomondo. Venter på videre instrukser, er ikke akkurat Lisbeth Salander på sånne dingseting… Ha en fin søndag videre.

 3. Stakkars deg som gruer deg. Lykke til! 🙂

 4. Henriette sier:

  Jeg vet ikke hvordan den er sammen med andre ting, men jeg ELSKER endomondo. Jeg har et etui til å ha Iphonen i på armen, så får jeg musikk og pep talk underveis. Man blir «venner» som på facebook, eller man kan ha åpen profil!

 5. -m- sier:

  Aner ingenting om Endomono, men jeg var mer opptatt av hvordan det gikk med deg på turen din idag? Du overlevde ja:) Har nettopp kommet ut av bilen etter en lang helg i Østfold og det ble nada med jogging der. Gleder meg litt til å komme meg ut å jogge i løpet av en dag eller to!

 6. -Marianne- sier:

  og en ting til..har også en Garmin pulsklokke, skal man stille inn på tempo eller hastighet..eller er det ikke så nøye? Må vel innrømme at jeg egentlig ikke vet hva som er forskjellen på tempo og hastighet. Hva er mest vanlig blant de som jogger?

  • Jeg jogget! Tusen, tusen takk Marianne 🙂 Det er DU som fikk meg av gårde. Du fortjener en stor klem! Jeg ble litt usikker på spm ditt. Er det ikke tempo/puls som er valgene? Jeg følger alltid med på dit/distanse, blåser i puls 🙂

   • -Marianne- sier:

    Du, det er DU selv som skal ha æren fordi det var DU som faktisk tok på deg skoa og kom deg ut:) Dersom folk kan dra igang hverandre er det jo helt supert! OG utfordringer trigger:) Hurra for deg! Synes det er kjempeartig med den løpegruppa og jeg regner med at jeg ser deg på Sentrumsløpet. Har planer om å melde meg på der ihvertfall:) Du var kjempeflink som kom deg ut i dag:)

    På min så kan jeg velge om jeg vil ha den innstilt på tempo eller på hastighet, altså pace eller speed? Trur det har noe med kilometer i timen (hastighet/speed) , men jeg vet ikke hva tempo/pace viser?

   • 😀 Lurer på om pace er gjennomsnittshastighet, jeg. Mens speed er tempoet du har til enhver tid? Jeg har min innstilt på speed, og sjekker pace etter økta 🙂

 7. Catrine sier:

  Jeg har som mål å løpe 10km under Oslo Maraton til høsten! Det er litt lenger unna enn sentrumsløpet som nok kommer litt for brått på! JEg har jo aldri løpt en eneste oppoverbakke i hele mitt liv, så først må jeg klare å løpe ei mil på flatmark og så komme meg oppover! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s