Jeg tar utfordringen. Gjør du?

Tidligere har det jo handlet mye om løping (eller jogging, da) på bloggen min. Etter fem måneders løpepause, skrev jeg jo om at jeg stadig drømte at jeg løp her om dagen. Da fikk jeg jo selvfølgelig en utfordring fra -m-. Og ettersom jeg liker utfordringer jeg vet jeg kan klare, og -m- alltid pepper meg, så er jeg med.

Meningen er å få meg i gang med løping igjen. Det trengs, men jeg utsetter og utsetter den første løpeturen. Men nå er jeg snart i gang. Blir du med? Vi skal

*Jogge 5 km

*Innen utgangen av neste helg, altså 15.01.

Kakestykke! (Piece of cake). Hvis du aldri har jogget så langt sammenhengende tidligere, så kan du bli med likevel! Da løper du så langt du klarer, i distanse eller minutter. Resultatet loggføres neste helg. Du velger selv om du vil løpe ute eller på mølle.

Hva sier du? Er du med? Som drahjelp skal jeg komme med mine beste tips for å komme i gang med løping. Vi vil jo være løpere, eller hva?

Heia oss!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Løping, Trening. Bokmerk permalenken.

22 svar til Jeg tar utfordringen. Gjør du?

 1. Wenche sier:

  God morge:))
  Jeg tar utfordringen!!! Savner også treningsøkter og ikke minst løpeturer. Har hatt ett år med mye sykdom og derfor ikke trent så mye, men nå er jeg i gang igjen:)) Har tatt kostholdsveileder i vår og ønsker deg lykke til med studiene, spennende lesing:) Du tar ikke utfordringen med 2 uker i Spania neste høst på LCHF da???
  HA en strålende helg med familien 🙂 ❤

 2. Cathrine Kristiansen Aas sier:

  Heisann 🙂 tar også utfordringen. Løp annenhver dag frem til slutten av juli i fjor, så sluttet jeg tvert av diverse grunner. Savner energien og gleden ved å bevege seg ute i skogen og inne på tredemølla. Har ett program på mobilen min som heter endomondo, der kan du legge meg til som venn hvis du vil. Da kan vi følge hverandre, og der kan man ikke fuske. Programmet er genialt. Det viser hvor langt du har løpt på gps og masse andre finesser. Strever litt med å finne gnisten igjen så kanskje det er dette som skal til 🙂

 3. Cathrine 2 sier:

  Jeg er også med:) Kult med utfordringer!!
  Trente styrke overkropp i går, og kan knapt løfte arma i dag…så da får beina lide litt i stedet:)
  Og Cathrine 1 – endomondo skal jeg sannelig teste ut!

 4. Ann-Dorte sier:

  Jeg er med… Jeg har løbet regelmæssigt, men siden 6. november, har jeg ikke haft skoene på særlig mange gange… Så I´m in!! 🙂

  Jeg synes Cathrines ide med Endomondo er god – så sig til, hvis vi skal lave en «Fristende løbegruppe» 😉

  Cecilie, en anden ting… Når du styrketræner – træner du også for at få din fedt% ned eller er det «bare» for velværdet??

  • Kult at du er med! Jeg skal se på Endomondo, kanskje jeg får til å lage gruppe? Jeg styrketrener både for fett% OG velvære. Nå er det lenge siden jeg har trent styrke jevnlig, så da er det så som så med fett% 😉

   • Ann-Dorte sier:

    Griner… 😉 Jeg har altid synes at styrketræning er KEDELIGT!! Men jeg har en rigtig god ven, som nu har overbevist mig om, at hvis jeg skal blive bedre til at løbe OG komme til at se lidt mere «fast» ud, så er styrketræning «The Shit» 😉 – og han har lovet at lave mig et program, som ikke er kedeligt!! – Jeg GLÆDER mig faktisk til at komme rigtig i gang med at passe på min fantastiske krop, igen – så dejligt at du opretter en udfordring!! 😀

 5. Catrine sier:

  Jeg er med! Begynner å komme meg etter forkjølelsen nå og hadde tenkt å komme i gang med trening på mandag, så da må jeg få løpt innen helga 🙂 Jeg er også på Endomondo! Si i fra hvis det lages en gruppe der 🙂

 6. Marianne sier:

  Takk for løpeinspirasjon! Tungt å komme i gang etter lang pause:-)

 7. Blondie sier:

  Jeg er med. Har etter en løpepause på to og et halvt år begynt et sakte og forsiktig opptrenings program som jeg fant på løplabbet. Kun tre uker siden jeg begynte så for meg blir det sakte og forsiktig:-)

 8. Therese sier:

  Jeg er med, for jeg må trene til løp i april. Har ikke jogget siden jeg fødte for 8 mnd. og savner den frihetsfølelsen:) Tar også i mot treningstips fra deg eller andre her inne med stor takk:)

 9. Anna sier:

  Jeg er med!! Har meldt meg på et 10 km løp i juni (*gulp*), så jeg er jo rett og slett pent nødt til å begynne nuh! Kommer ikke lenger enn 3 km på 24 min i dag… Kan bli en langvarig seanse i sommer, om jeg ikke legger meg i selen. Så 5 km til neste helg? Skal prøve. Er det noe tidsmål? Altså, gjør det noe hvor lang tid vi bruker på de 5 km, eller skal vi bare gjennomføre i eget tempo?
  Ja til mer sånt som dette, det er gøy 😀

 10. LovelyLiller sier:

  kunne godt tenkt meg å begynne å jogge sammenhengende i mer enn 2 min! 😀

 11. Tini sier:

  Dette høres virkelig spennende ut, er overhodet ingen «løper» men jeg ønsker så veldig gjerne å bli!!! Tror du det er håp for ei sånn som meg??? Åssen var det for deg i begynnelsen? Var det skikkelig tøft eller er jeg litt utenom det vanlige, føler nemleg jeg vil dø etter bare en kort stund men løping…. Tini:)

 12. Karianne sier:

  Hei! 🙂
  Når den samme drømmen eller drømmer med samme tema stadig gjentar seg er det som regel underbevisstheten som prøver å fortelle oss noe. Når det gjelder å drømme at man løper symbolisere det ofte at man forsøker å flykte fra en følelse eller fra frykt.
  Er jo ikke sikkert det stemmer på deg selvfølgelig, men ville ihvertfall tipse deg om det. 🙂
  God helg!

  • Hei Karianne 🙂 Jeg kjenner til den drømmetolkningen. Men når jeg drømmer om løping nå, så er jeg glad og lykkelig i drømme. Å løpe føles lett, kroppen er lykkelig. Drømmene handler om glede ved å løpe, rett og slett. Jeg har tolket det slik at jeg savner løping såpass at drømmene minner meg om det. Tror du det kan stemme? (Har forresten akkurat kommet hjem etter handletur med Hanne ;)) God helg!

 13. ennah sier:

  Blir med på løping jeg og! Er en veldig treig jogger! Kanaljoggen på 32 min. Får prøve å få litt løpeinspirasjon her da! Begynte faktisk nå etter nyttår og har vært ute 3 kvelder…Går bedre og bedre for hver gang…Det jo ganske deilig!

 14. Hege sier:

  Jeg er med! Pleier å jogge ca 4 km et par ganger i uken, men skal vel alltids klare å utvide litt. Har nettopp begynt med endomondo og det er et veldig nyttig verktøy, har brukt diverse andre apper tidligere, men ingen har vært så stabile på GPS som den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s