Lurer på om drømmene mine prøver å fortelle meg noe?

Og jeg lurer på om jeg har tenkt til å lytte?

Jeg drømmer stadig at jeg løper, nemlig. I natt drømte jeg at Mira gikk på rulleskøyter for første gang. Jeg holdt henne i handa, og løp ved siden av. Og selv om det var lenge siden sist jeg hadde løpt, gikk det supert – og jeg elsket det.

Tidligere i juleferien har også drømt om løping. Jeg tar meg i å tenke på det når jeg er våken også.

Jeg har ikke løpt siden helt i begynnelsen av september. Med smerter i leggen og tårer i øyekroken husker dere kanskje at jeg ikke kunne gjennomføre treningsmålet for 2011: halvmaraton. Etter det har jeg ikke løpt. Beinet er helt bra igjen, men som dere allerede vet ble det lite trening utover høsten, og løping ble ikke prioritert.

Jeg skjønner jo at kroppen (eller kanskje det er sjelen?) prøver å fortelle meg noe. Men det er jo så tungt å begynne å løpe igjen etter et langt opphold, så jeg merker at hjernen prøver å overstyre her. Kroppen begynner å få lyst til å løpe. Hjernen har ikke lyst til å slite med korte distanser og elendige tider.

Hmmmm , lurer på hvor lang tid det tar før kroppen får vilja si? Hvordan går det med dere andre løperne?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Løping, Trening. Bokmerk permalenken.

8 svar til Lurer på om drømmene mine prøver å fortelle meg noe?

 1. Trine sier:

  Det høres ut som du er nødt til å kle på deg og komme deg ut! Lenge siden jeg har trent løping, men tok en tur i romjula og i går og ble positivt overrasket begge gangene – det var faktisk ganske så deilig! Kanskje jeg er i gang igjen? 😉

 2. -m- sier:

  Som du sikkert skjønner på innlegga mine i formiddag så har jeg sett på NRK igår kveld, nærmere bestemt «To buksestørrelser ned» og sier som Puls- Yngvar: «Berre gjer da!»
  Ferdig med det. Han sier også at det å starte opp (igjen) ikke er godt, det er vondt, MEN det blir raskt bedre. Bit i deg tidligere tider og løperunder og berre gjer da!

  Det kommer til å bli kjempefint for deg å få på seg joggeskoa igjen..synes egentlig ikke at jeg kvalifiserer til å legge igjen innlegg når du skriver «Hvordan går det med dere andre løpere?» da jeg er langt fra noen løper, faller nok heller under kategorien sneglejogger…men gjør det alikevel:)

 3. Da leser vi noen løpeinnlegg snart vil jeg tro? Jeg må ned 5-10 kg til før jeg evt begir mer ut på tur der begge beina skal være i lufta samtidig.. Men har en liten drøm i magen om å begynne å like løping….. Jeg får begynne å si til meg seg – «Jeg er en jogger!» 🙂

 4. Catrine sier:

  Jeg ble sjuk i midten av november og har bare vært på trening en gang siden da. Nå er jeg pokker’n meg blitt forkjøla igjen, men har det lettere denne gangen kjenner jeg. Men vet ikke om jeg orker å stå i kø på Elixia nå disse første ukene i januar sammen med alle de andre som skal begynne et nytt og bedre liv 🙂 Tenkte jeg skulle begynne litt forsiktig med zumba eller noe. Neste mandag satser jeg på at snørra har gitt seg og at jeg kan komme i gang igjen. Da er det nok kort vei til tredemølla igjen… (håper jeg!!!)

 5. LovelyLiller sier:

  du burde søke opp ulike sider for drømmetydning. det gjør jeg alltid når jeg drømmer det samme om og om igjen. 🙂

 6. Linn sier:

  Høres ut som du er nødt til å knyte på deg løpeskoene! 😉 Jeg har til stadig lange opphold fra denne løpingen, men trener dog andre ting i stede, men må si jeg ikke synes det er så aller værst å knyte på seg skoene igjen etter et langt opphold likevel. Tror det er på grunn av endorfinrusen jeg! 😉 God nyttår forresten, søta!

 7. Lin sier:

  Hva med å bare dra ut med det målet om et par (raske) gåturer i første omgang? Sett på musikk som du blir skikkelig gira av og bare gå ut! 🙂 Så kan du legge inn litt jogging underveis når du ganske snart blir klar for det? Av egen erfaring er det greit å ikke starte for hardt på, eller å legge lista for høyt i begynnelsen. Da skal det mer til for å komme over dørstokken. (Både fysisk og billedlig ;o) )Og før du vet ordet av det, har du kommet i gang! :o)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s