Godt nyttår!

Kjære dere, herved åpnes bloggåret 2012! Og det aller, aller viktigste i den forbindelse er å ønske dere et herlig år! Må 2012 bli det året hvor drømmer oppfylles, hvor gledene er enorme og de gode dagene langt flere enn de dårlige.

Ved inngangen av 2011 lagde jeg meg en forenklet versjon av et vision board – et «ønskekart.» Et for ønsker tilknyttet Fristende lavkarbo, et for familie, helse og trening og et for hus og hjem. Mange, mange ønsker ble innfridde, men utover uka skal jeg lage et nytt ønskekart, og denne gangen blir det bare ett. Jeg er litt i villrede på hvilke ønsker jeg har for det nye året. Rett og slett fordi jeg har fått så mye i året som gikk, at jeg et sted inni meg tror at det ikke går å ønske seg mer. Men kanskje er det sant at the sky is the limit?

Hvilke ønsker har dere for det nye året?

Av helt konkrete planer vet dere allerede at Sunt Hjem starter med Fristende lavkarbo BAKEKURS! Hurra!

Og fra og med uke 1 2012 blir jeg deltidsstudent. Jeg skal i første omgang ta Kostveileder ved Tunsberg Medisinske Skole. Hurra!

Og ett ønske til er det lov å dele med dere: Jeg håper min vakre bakebok selger enda masse, masse mer i 2012!

Ha et fantastisk nytt år, kjære lesere!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

17 svar til Godt nyttår!

 1. Godt nyttår! Godt å høre at mange av dine ønsker ble innfridd – jeg ønsker deg alt godt i det nye året 🙂

 2. Kristin sier:

  Jeg satser på at 2012 blir det året hvor jeg slipper alle disse smertene…slippe å våkne med de, ikke få sove pga de, ha de gjennom hele dagen og legge meg med de. Jeg håper dette året er året hvor jeg kommer meg tilbake til jobben min igjen…og jeg fortsetter å være tilgjengelig for mine nærmeste og klarer å ta av de siste kiloene jeg har som mål.
  Lista mi var lang – håper alle klarer å innfri sine ønsker og mål – RIKTIG GODT NYTT ÅR 🙂

 3. Tini sier:

  Tusen takk og riktig godt nyttår Cecilie!!! Er så glad på dine vegner, alt som du fikk til og som du lykkes med i 2011!!! Er sikker på at 2012 også vil bli et veldig godt og flott år for deg og dine!!! Veldig spennende med studie da, lykke lykke til med det og alt annet!!! Varm hilsen Tini:)

 4. I kveld skal jeg og min mann lage ønskekart! 🙂 2012 bli et bra år!

  Godt nytt år til deg og dine 🙂

 5. monica sier:

  Godt nyttår! Gleder med til å følge deg i 2012…

 6. LovelyLiller sier:

  Lykke til som student utpå nyåret 😀

 7. Birgitte sier:

  Jeg håper 2012 endelig blir det året hvor jeg får kontroll på mat og vekt.
  Jeg vil bli flinkere til å lage matpakker til barna – komme bort fra de evige brødskivene.
  Jeg vil komme i gang m bra trening igjen etter et litt for langt juleopphold
  Jeg vil lese flere bøker – fag og romaner
  Jeg vil bli flinkere til å legge meg tidlig
  Jeg vil bake mer lavkarbo – inspirert av boka di
  Så gøy med det nye studiet du skal i gang med!
  Vil gjerne få vite enda mer om dine mål og tanker for det nye året!
  God nytt år til deg og dine!

  • Ikke ha så mange planer at det blir stress da, Birgitte 😉 Og husk at kontroll på mat og matpakker starter i butikken. Kanskje du skal blåse litt i vekta i en periode og konsentrere deg om mat og trening som gjør kroppen glad? Og så tenke på vekt etterhvert? Sunt Hjem har kurs i Oslo som jeg tror kunne passet for deg – hvis du trenger et spark bak 😉 Godt nytt år, søta 🙂

 8. Lissi sier:

  Godt nytt år, Cecilie 🙂 Jeg har ikke så mange tanker for det kommende året -tenker å ta dagene som de kommer 🙂 Jeg vurderte jo en stund å prøve melkefritt, men det skal jeg ikke likevel… 😉 Fortsetter som før og vet jeg vil trives med det! Om 2 dager feirer jeg ett års dag med nytt kosthold, ganske stolt for det var mange som trudde jeg ville gå lei etter noen mnd… Men jeg har funnet mitt kosthold og nå har folk blitt vant til det 🙂

  • Hei søta 🙂 Det blir ikke helt meierifritt her heller, men prøver å være litt bevisst på å ikke ha for stort inntak. Gratulerer med årsdagen i dag! Håper året blir strålende, Lissi!

 9. Jorunn sier:

  Godt nytt år, Cecilie! Er sikker på at det nye året blir slik du vil det skal bli 🙂 » Snille» piker kommer til» himmelen», mens vi andre kommer dit vi vil! Stå på! Klem

 10. Godt nytt år ønsker jeg deg! Studiene hos Tunsberg er meget lærerike – Lykke til. Jeg er ferdig kostholdsveileder, tar naturmedisin grunnutdanning og starter nå optimal trening og ernæring. Mitt ønske for 2012 er at flere familier skal oppleve hvor mye mer energi, stabilt humør – bedre helse barn (og voksne) kan oppnå ved en liten endring i kostholdet. Nyttårsforsettet mitt er mer trening (faste dager) – hver gang jeg har en unnskyldning for å ikke trene – skal jeg motivere meg selv med den gode følelsen jeg har etter trening.

 11. Linn Therese sier:

  Jeg synes du skal ønske deg akkurat det du vil for det nye året, søte deg. ❤ Det er viktig å være bevisst på hva man ønsker seg. Hvordan skal ønsker gå i oppfyllelse om man ikke vet hva man vil?
  Masse lykke til som student og med bakekursene!! *Klem*

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s