Vinnerene er…

Først av alt, tusen takk for at dere forteller andre om boka mi♥ Jeg setter så pris på det! Da har random.org trukket vinnere, og denne gangen ble det:

Gry med den fine bloggen Livsstilen vant iherb-kurven! Gry, send meg handleliste, adresse og telefonnummer på mailen 🙂

Vinneren av selve julegaven med diverse stash i, er… Tini! Tini som alltid skriver så positive kommentarer og som ønsket seg boka mi til jul. Gratulerer! Tini, send meg adressen din på fristendelavkarbo@yahoo.no

Gratulerer til begge 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

4 svar til Vinnerene er…

 1. Greta sier:

  Hei. Tenkte eg skulle fortelle deg att eg fikk boka di til jul. Hadde ønska meg den av min mor, men fått beskjed om att den fikk eg ikkje. Så var ho og dattra mi på julegavehandling i Tønsberg på Farmandstredet. Noe dei gjør kvart år. Ved ein tilfeldighet gjekk dei inn der du sat og signerte boka. Og dermed så fikk eg den alikevel. Det var meininga att eg skulle få den:0). Har hatt besøk og har ikkje fått prøvd noe i den enno. Men over nyttår så skal eg igang. Ser der er mye eg vil prøve.
  Ha ein fin dag

  • Hei Greta! Du, så artig! Jeg husker din mor og datter veldig godt, så hyggelige! Og litt like på hverandre, de ligner sikkert på deg 🙂 Det skulle jeg visst, at det var du! Ha et strålende godt nytt år!

 2. Lissi sier:

  Gratulerer til vinnerene 🙂

 3. LovelyLiller sier:

  gratulerer så masse 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s