Titt-tei:)

Her er jeg! Aldri langt unna, men jeg har tatt noen dagers bloggpause. Det var ikke planlagt, det bare ble slik. Både blogg, kommentarer og mailen har blitt stille oversett. Hvorfor? Jo, for det var et innlegg som måtte skrives, men som jeg ikke klarte å starte på. Her kommer det.

Jeg har hatt et fantastisk år. Jeg gikk inn i året med håp og planer om å utgi bok, men uten kontrakt. Alle ønskene og håpefulle tanker jeg hadde for 2011 ved inngangen, er innfridd ved utgangen. Det er helt fantastisk.

Men. 2011 har vært et utrolig tøft år for mange av mine og våre nære og kjære. Et år preget av forferdelig sykdom, sorg, tøffe tak, skilsmisser, vanskligheter i forholdet. Jeg er en svært følsom person, og blir fylt av sorg over hva andre går gjennom. Jeg har kjent på det de siste ukene. Det er sårt og rart å oppleve noe av det mest fantastiske i ens liv mens noen du står svært nær har sin tøffeste høst.

Jeg har bevisst valgt at bloggen skal være noe positivt, og jeg har enda mer bevisst valgt å ikke fortelle om andres sorg og smerte. Men noen dager, da føles det tungt å skrive positive linjer når jeg vet tårene triller hos andre.

Dette betyr ikke at jeg setter mindre pris på egen «suksess.» Tvert i mot, jeg gleder meg like fantastisk over den! Jeg har hatt tøffe tak i livet før, og vet at i løpet av alle våre dager skal vi alle oppleve sorger og gleder. Det er en del av livet. Men det er vemodig å tenke på hva noen av de rundt meg har å kjempe med.

Jeg trengte å fortelle dere dette. At dette er også i tankene mine. Og med det skal jeg vekke bloggen fra romjulsferien. Det er jo på tide å trekke vinner fra julaften også! Jeg gjør det i morgen.

Ha en skjønn kveld, kjære dere. Husk å ta vare på hverandre – på alle du er glad i!

C♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Refleksjoner, Småplukk. Bokmerk permalenken.

13 svar til Titt-tei:)

 1. e84 sier:

  nydelig sagt cecilie 🙂

 2. Ida sier:

  Håper 2012 blir et bedre år for dine, og enda bedre enn i år for deg. Klem!

 3. Mjuuugly sier:

  Du er god Cecilie, og jeg håper 2012 blir et vakkert år for deg og dine nære og kjære.

 4. Håper 2012 blir et bedre år for deg og dine. Stor klem:) 🙂

 5. Takk for at du deler. Fortsatt god romjul!

 6. Tone sier:

  Skjønne Cecilie 🙂 Det er vondt når nære går gjennom vanskelige perioder. Når jeg hadde min periode var det mange som var redd for å dele sine gleder med meg. Jeg satte sånn pris på nettopp de som gjorde det likevel. Som var der i det vonde, men lot livet gå videre og delte det gode med meg. Det gav jo også meg håp og noe å glede meg over 🙂 Det er rørende både å lese om dette som foregår på sidelinjen i livet ditt og samtidig vite hvordan du har spredd rundt deg med positivitet og glede. Jeg kjenner på beundring jeg da og varme. Menneskelighet.

  Mine tanker går til deg og de i livet ditt som ikke har hatt sin enkleste jul. Jeg håper det bringer noe godt med seg til slutt og at 2012 er året der også deres tilværelse snus til det bedre. STOR klem

 7. Det er bare hyggelig at du deler, det viser at du vi alle er menneskelige å ikke bare er overlykkelige 24/7 hadde vi vært det så hadde ikke det vært kjekkt heller. Jeg er også veldig følsom å tar på meg andres smerte så vet veldig godt hva du snakker om. Men det er veldig godt å ha kjekke ting som skjer samtidig så er det lettere å balansere. Andre tar nok også glede av din suksess både de som har dårlige tider og de som har gode 🙂
  Klem 🙂

 8. Birgitte sier:

  Å, den kommentaren traff meg veldig. Vi har mmange like erfaringer her. Jeg kunne skrevet et sju siders brev til deg om dette…

 9. Lissi sier:

  Takk for at du deler -jeg har savnet bloggingen din -men har full forståelse for at du nå trengte en liten pause 🙂 Håper 2012 snur seg til det bedre for dine nære og kjære -og så ønsker jeg også deg og din familie alt godt i året som kommer 🙂

 10. Marianne sier:

  Takk for at du deler, fint å lese 🙂

  Sender gode tanker til de rundt deg som sliter, det gir perspektiver og
  ettertanke. Jeg ønsker også for oss alle et godt år i vente 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s