God jul!

God jul til dere alle! Her har vi hatt mine foreldre på frokost, og om noen små timer blir vi 11 til bords. Gleder meg! Ribba står allerede i ovnen. Den ferdigstekes på formiddagen, for så å varmes før servering. Tidenes beste triks for en rolig dag!

Jeg lar kalenderen gå litt til, det er stille og rolig på bloggen i jula, og jeg får ikke postet noe før 3. dag likevel. Takk for alle gode ord, og takk for at dere forteller om boka mi til andre!

Ha en magisk julekveld!

C♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Jul. Bokmerk permalenken.

15 svar til God jul!

 1. Line sier:

  God Jul Cecilie 🙂
  Kos dere masse i jula.
  Her er vi godt igang med det meste og koser oss masse.

 2. Solveig sier:

  God jul til deg også!

 3. Tusen takk det samme! Kos deg masse i kveld 😀

 4. Anne-Kariin sier:

  Riktig god jul til deg og dine fra en solfylt tetasse på Gran Canaria!

 5. Charlotte sier:

  Ååå. Fikk boken din til jul, og det er altså den nydeligste boken jeg har holdt i mine hender. Gleder meg sånn til å handle og bake i vei! Du er en fantastisk inspirasjon.

 6. Tini sier:

  Gjett hvem som sitter å koser seg med den fantastiske boka di nå?;) Jeg fikk den!!! Åh så glad jeg ble, var en av de aller beste gavene!!! Og nå skal jeg lese og kose meg med alle de flotte tekstene dine og ikke minst prøve meg på oppskriftene, gleder meg!!! Tusen takk for den du er og for alt som du gir av deg sjøl, føler jeg har mye å takke deg for! Og forressten, den er jo så pen å se på også, tror den skal få pryde kjøkkenbenken min den der, så kan den «friste» alle som stikker innom;) Fortsatt kjempefin jul til deg! Klem Tini

 7. Sanna sier:

  Ville bare si takk for at du har skrevet en så flott kokebok! Jeg fikk den i gave ikveld og den falt absolutt i smak. Den siste timen har jeg kost meg med å bla gjennom hele boka og lese noen av tekstene dine. Gleder meg til å prøve oppskriftene! Barna dine er så utrolig søte:D

  Har spist lavkarbo i varierende grad i ca 1,5 år nå og i våres fikk jeg «omvendt» foreldrene mine. Morsomt å se at kakebordet hjemme hos dem ikveld stort sett bestod av lavkarbogodteri; inkludert to oppskrifter fra boka di! Du får absolutt ønsket ditt oppfylt av meg; alle som får smake det gode jeg baker fra boka di, skal få høre hvor oppskriften kommer fra:)

 8. Trollmora sier:

  Jeg kjøpte boka di til meg selv i førjulsjulegave og jeg har bua full av bounty, vaniljetopper og snickers 🙂
  Men jeg er sååå redd for å spise for mye!! 🙂

  Ha en fantastisk jul og takk for all inspirasjon!

 9. Birgitte sier:

  Jeg fikk boka di, jeg og! Har ligget i sofaen og kost meg med å bla i den og kjenne bakeinspirasjonen komme sigende! Det er virkelig en flott bok du har laget!! Her hadde vi 11 store og små på julemiddag i går kveld, det var veldig hyggelig, men i dag er vi pumpa. Men nå sover minstemann i vogna og storesøster sitter inni sin nybygde teppehytte og hører på Kardemommeby-cden hun fikk i går på den nye rosa cd-spilleren hun også fikk. Og mor og far koser seg med sine nye bøker i sofaen. Herlig! Ønsker deg og dine en virkelig god jul!

 10. Lissi sier:

  Håper dere hadde en flott julekveld igår 🙂 Vi koste oss med pinnekjøtt og til dessert hadde jeg laget panna cottaen med bærsaus fra boka de.. Mmmm, digg! Har en til dessert idag og 😉

  Mamma kommer på ribbe etterpå og nå har jeg laget marsipankuler med sjokolade.. 4-åringen var testpanel og da han ba om mer for tredje gang konkluderte jeg med at natshos en var godkjent 🙂 Nå står de i kjøleskapet med sjokoladetrekk for stivning og imens lager jeg kanelkyssede brente mandler.. Så vi skal kose oss idag også 🙂 I tillegg har jeg fudje med paranøtter og sjokolade og konfekt med gojibær og hasselnøtter 🙂 Og nå kom 4-åringen og spurte om han kunne få mer marsipan -digger at de liker noe av de sukkerfrie alternativene 😉

  Juleklem til deg og dine 🙂

 11. Elin sier:

  God jul til deg også! Boka di lå under treet her i år – fra meg til meg 🙂 Gleder meg til å prøve flere av oppskriftene dine!

 12. levtil100 sier:

  fortsatt god jul til deg også!

 13. Linn sier:

  GOD JUL. kjære deg! Jeg sitter med den fine rosa kokeboka de i hendene og elsker den! Nyt romjulen 🙂

 14. Karna sier:

  Hva er ditt forhold til proteinbarer? Har sett at du spiser anticks, men hva med nutrilett ol? Evt hvorfor er dette/hvorfor er dette ikke greit? Og hvor ofte er det»greit» ?

 15. Katrine sier:

  Jeg fikk også kokeboken din til jul, årets beste julegave:) Klarte bare ikke stoppe å smile resten av julekvelden! Jeg har siklet etter boken siden den kom ut! Det som er så bra med den er at det er ikke bare oppskrifter, men også søte, små fortellinger fra din hverdag og nyttige tips og triks:) Og for ikke å snakke om nydelige bilder! Helt fantastisk flott Cecilie, du har grunn til å være stolt! Ha en nydelig romjul videre og et godt nyttår, når den tid kommer !:)

  Klem Katrine

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s