Kveldsprat og vinnere av gårsdagens kalender

I dag var jeg faktisk flink pike. Jeg utsatte intervjuet med P4 til en dag i romjulen, og bestemte meg for å pusle hjemme og bli frisk. Utover dagen ble formen merkbart bedre enn i går, og dermed hadde jeg ork til å både handle litt og bake! Nå er konfekt med havsalt og pekannøtter, kransekakestenger, salte paranøtter og kanelkyssede brente mandler i boks! Og jeg føler meg nesten helt på topp igjen 😀

Jeg har vridd hjernen min for å finne små venninnegaver. Plutselig slo det meg at neglelakkfavoritten min  Deborah Lippmann er en fin gave! Jeg hadde iallfall blitt superhappy selv, og dermed bar det ned på Tomine for å kjøpe neglelakk i julegave. Jeg elsker navnene disse neglelakkene bærer! Ei venninne får fargen Prelude to a kiss og ei får fargen Do ya think I’m sexy. L.O.V.E it!

I morgen skal det handles inn mat, vaskes, ryddes og pyntes. Lille julaften skal vi nemlig kose oss så mye som mulig. Jeg fant forresten den perfekte gaven til min kjære (synes jeg selv. Spørsmålet er hva han synes)!

Nok prat. De tre siste dagene av julekalenderen blir det gaver til dere. Jeg synes det er så herlig å gi dere noe tilbake! Vinnerene av gårsdagens konkurranse er: Line, Signe (som også har vært snufsete) og Eva Isabel . Alle vinnerene er trukket via random.org. Gratulerer alle tre! I tillegg ble jeg sjarmert i senk av eleven min som la igjen kommentar. Hun baker og baker fra boka mi, og noen har hvisket meg at Bountyen bare falt fra hverandre. Hun trenger sikkert påfyll av kokosolje, don’t you think? Andrine, hvis jeg skulle glemme det, minn meg på det da!

Det var det hele, tror jeg. Nå skal jeg krype til køys og bare gleeeede meg til å stå opp igjen. I morgen blir det en kransekakestang til morgenkaffen. Jeg har jo feeeerieeee!

C♥

PS: Vet du hva noe av det beste jeg vet med konkurranser er? Noen ganger trenger vi alle å føle at gode ting skjer oss. Og noen ganger etter en konkurranse får jeg mail hvor noen sier akkurat det – at de følte det at noe godt skjedde dem, eller at de trengte å føle det. Skjønner dere hva jeg mener?  

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

8 svar til Kveldsprat og vinnere av gårsdagens kalender

 1. Line sier:

  Oy 🙂
  Det er jo meg jo. Så moro 🙂

  Og du har helt rett, noen ganger trenger vi å føle at gode ting skjer med oss. I dag er en slik dag. Damien og jeg overtok huset vårt i dag. Jeg overrasket han da han var ferdig på skolen. Vi skulle opp og titte på huset sa jeg, så var døra ulåst så vi ruslet inn. Han snek seg opp i andre etasje for å se på rommet sitt, og inne på det som skal bli spillerommet, så var det en flunka ny Sarpsborg08 drakt til han, fruktchampagne og en kakemann. Så i dag har vært en super dag 🙂

  Takk for at du er du Cecilie ❤

  • Line, jeg må bare innrømme at jeg ble veldig glad for at du vant! Den høsten din har ikke vært bare lett, og jeg har virkelig håpet at random.org skulle trekke deg ut. Takk for alt DU gir meg, Line! God klem ❤ PS: Heldige Damien som har deg!

 2. Eva Isabel sier:

  Hei, så glad jeg ble nå. Vant en lue på jobben før i dag, så dobbelt hell vil jeg si:o). Koselig i disse juletider. Tusen takk for at du er inspirasjon for meg og mange andre. God klem til deg.

 3. Heldige venninner du har da! 🙂

 4. grattis til vinneren. koselig med beninnegaver ❤

 5. mokikka sier:

  Gratulerer til vinnerene!

 6. Signe sier:

  Oi, nå ble jeg bra glad:) Jeg vant jo *jippi* Tusen takk, du er virkelig en positiv inspirasjonskilde i hverdagen(: Lar meg stadig imponere av alt du lager og hvor mye du klarer og få utav hverdagen din. Og nok en gang, takk for en superduper premie som passer perfekt i dette skiftende snufseværet!

  Hilsen Signe.

  PS: Håper formen din er bedre 😉

 7. Tilbaketråkk: Lille Julaften :-) « Lines skriblerier om alt og intet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s