20.desember: C-vitaminer og te til deg!

Da har juleferien min startet, og jeg fryser, verker, har vondt i hodet og halsen. Jeg kan ikke bli syk, jeg skal til Oslo og intervjues av P4 i morgen, og jeg skal jo ordne alt til jul! Jaja, ribba er kjøpt, nesten alle gaver er i boks. Det viktigste er at jeg er i form på julaften.

Etter tips i iherb-konkurransen, bestilte jeg Amla-C plus fra Pure Planet, og venter at DHL skal komme.

Bildet er linket.

Jeg vil gjerne  gi bort en slik krukke samt en god te til tre av dere søtnoser. C-vitaminer styrker immunforsvaret og inneholder deilige antioksidanter. Og te – det reduserer stress, eller hva?

Jeg trekker tre vinnere i morgen kveld. Håper dere liker premien!

Klem C♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

65 svar til 20.desember: C-vitaminer og te til deg!

 1. khi sier:

  God bedring! Hold ut; Det er snart juleferie 🙂

 2. Malene sier:

  Jaaa, elsker te! 🙂 Og C-vitamin kommer godt me nå på vinteren 🙂

 3. Andrine :) sier:

  Jatakk 🙂 God bedring beste læreren ! 🙂

 4. Trine sier:

  God bedring kjære deg! 🙂

 5. Karin sier:

  Husk også d-vitaminer på vinteren! God bedring og god jul! 🙂 Takk for en fin blogg 🙂

 6. Kamilla sier:

  God bedring : -)

 7. Wenche K. Bøe sier:

  Go dbedring til deg.. Håper det går fort over… Julen nærmer seg faretruende med familiekos og tente lys 🙂

 8. Marianne sier:

  God bedring, det er nok kroppen «som slapper av» etter litt av en hektisk tid for deg i det siste:-)

  C-vitaminer og te og ro er bra oppskrift, ta vare 🙂

 9. Trude sier:

  God bedring 🙂

 10. gladerebarn sier:

  Jeg tipser om probiotika også. God bedring til deg! Hadde vært veldig gøy å vinne c-vitaminer og te!

  • Takk for tips! Har akkurat startet med probiotika 🙂 Så nå tar jeg daglig probiotika, spirulina, d-vitamin og omega 3. Har slurvet med c-vitamin en liten stund. Når det er sagt, er jeg ikke sånn skikkelig syk. Jeg blir syk uten feber, med verk og nedsatt funksjonsevne. Og svært nedsatt trivselsevne 🙂

 11. -m- sier:

  Huffda! Bare å få frem pleddet, tenne litt stearinlys, få noe varmt i koppen eks.oppskårede biter av fersk ingefær i kokende vann, nydelig te:), og ikke minst la gubben stulle & stelle med- og for deg. God bedring og bli frisk sweetie!

 12. Veronica sier:

  God bedring til deg! Absolutt ikke morsomt og kjenne at man begynner og hangle midt oppi alt. Det er liksom sååå typisk! Så husk og ta det med ro innimellom slagene og fortsatt lykke til med boksalget! 🙂

 13. God bedring til deg og ja takk til te 🙂

 14. camilla sier:

  jeg har brukt den c-vitaminen lenge, og den er kjempebra. Du bør også prøve d-vitamin når du er forskjøla, også probiotika kan hjelpe.

 15. Katrine sier:

  God bedring. Lærere har det med å bli syke i ferien har jeg hørt. C-vit og te og et godt ullpledd er gode virkemidler for å komme seg. Rikelig med saltvannsskylling i nesa er også effektivt (om ikke så behagelig, før etterpå).

 16. nicoletn sier:

  God bedring og ikke minst god jul! 😀

 17. Ann-katrin sier:

  C vitamin og te høres bra ut på denne årstida:) Håper du blir fort frisk, kjedelig å gå og hangle sånn når man har mye å gjøre. God bedring og god jul til deg! Også gleder jeg meg til et nytt år med din fantastiske blogg! Du sprer mye glede i hverdagen:)

 18. Solveig sier:

  God jul – nyt fridagene sammen med familien:-)

 19. Ingvild sier:

  Det trengst i sånne tider! God bedring!

 20. Linn sier:

  God bedring, kjære Cecilie! 🙂 Håper du kommer deg fort. En kveld under pleddet med massevis av te og gojibær bør nok gjøre susen! Og, lykke til hos P4 imorgen! Spennende 😀

 21. S sier:

  God bedring! tips: sambuco
  tantes triks: saften av en halv sitron og 3 pressede hvitløksfedd -hell innpå 😉

 22. Anne-Kariin sier:

  Ønsker gjerne å delta i trekning :o)

 23. Marit sier:

  god bedring:) og er gjerne med i trekning

 24. Camilla sier:

  Jeg er en søtnos (som er veldig glad i te)! 🙂

 25. Gode tips mot forkjølelse her. Håper du holder deg frisk!

 26. Ida sier:

  God bedring! Håper du blir fort frisk så du slipper å være dårlig i julen. Mitt tips er te med sitronskiver og enten fersk eller tørket/malt ingefær. Jeg pleier også å ha 1 ts honning i (helst rå/kaldslynget) fordi det er antibakterielt og så lindrer det en sår hals bedre enn noe annet jeg har prøvd.

  Jeg vil gjerne være med i trekningen, har hørt så mye godt om Amla-C. Så hyggelig av deg å dele ut, forresten 🙂

 27. Susanne sier:

  Huff… Håper du ikke blir verre! God bedring!! 🙂

 28. Pleddet-masse lys og bena høyt med en stoor kopp the…en riktig God bedring til deg–og en Riktig God Jul og et forfriskende og artig God nyttår..klem Charlotte

 29. Kari sier:

  God bedring kjære deg! Mange gode råd å få. Lykke til i p4:)
  Det er kanskje noe med oss lærere ja… Sitter syk her også, og det uten at det er såpass ryddig at jeg har lyst å pynte ti jul. Godt det er tre dager igjen!! Trenger å finne fram stua mi!;-)
  Er så gjerne med i trekninga!:)

 30. Lykkehjemmet sier:

  Det er fryktelig synd i meg, for jeg har fått vondt i halsen så tett opp mot jul, så jeg føler det vil være meeeeeget velfortjent å vinne te og c-vitamin. Meant to be liksom, hehe! 😉 Ha ei fortsatt fin førjulstid, og en stor god bedringsklem fra Lykkehjemmet.

 31. Lykkehjemmet sier:

  Tror kanskje jeg var linket feil….

 32. kristine sier:

  God bedring!
  Å, jeg elsker te! Og ja, det er absolutt god stressmedisin ^^,

 33. Eva Isabel sier:

  Akkurat hva jeg trenger etter juleinnspurten. Jeg er med. Liker godt at du deler på mange måter.

 34. Linda Bråthen sier:

  Ønsker deg god bedring, og vil samtidig takke for en kjempefin blogg! Har prøv ut flere av oppskriftene dine, yummiiii!!! Dette kostholdet er supert, og med så mange lekre oppskrifter fra deg er livet lett å leve 😉 Kos deg og plei deg selv!

 35. Tini sier:

  Tusen tusen takk fantastiske Cesilie! Tenk at du tenker på oss lesere når du selv føler deg i dårlig form. Ønsker deg riktig god bedring, krysser fingrene for at du kommer deg fort fort! Og riktig god jul til deg og dine! Klem Tini

 36. saibe sier:

  god bedring!

 37. God bedring 😉
  Te er elsk ❤ å c vitamin gjør godt og smaker godt 😉

  • Henriette sier:

   Det er nok en mager trøst, men jeg ligger på sofaen her rett bort i gata med akkurat de samme symptomene som deg!
   Brukte de c-vitaminene i hele fjor og var ikke syk, men har slurvet iår! Og det angrer jeg for nå…God bedring og lykke til med innspurten!

 38. Signe sier:

  God bedring til deg 🙂 det er typisk at men blir syk når man har ferie, og kroppen skal roe ned noen hakk…satser på at det går fort over!

  Har vært litt snufsete selv og tatt c-viitaminer hver dag de siste ukene, derfor hadde det vært supert om jeg vant Pure planet sin og fikk litt påfyll 🙂 Og, god te får men aldri nok av!

 39. Merete sier:

  Ååå, typisk etter en så hektisk persiode du har vært igjennom at man blir syk når man endelig skal bare slappe av å kose seg! Håper du kommer deg etter et realt c vitamin-sjokk!

  Jeg vil gjerne være med i trekningen:)

  klem fra meg

 40. Line sier:

  Noe som reduserer stress og styrker immunforsvaret er aldri galt. Jeg vil og være med på trekningen 🙂

 41. Linda Frantzen sier:

  God bedring:)

 42. e84 sier:

  masse god bedring til deg 🙂

 43. under opplæring sier:

  nei,huff huff…ikke et ønskelig tidspunkt å bli syk nå da ;(((( Du får rigge deg til i go stolen og kose deg m en liten ladebit,kakao og frustrerte fruer(hvis du ser på det da?) Det hjelper mot d meste!
  GOD BEDRING!

 44. Tusen takk, alle sammen! Jeg føler meg litt bedre, men vi får se i morgen. Ikke sikker på om jeg orker Oslo tur-retur for intervju. Setter enorm pris på ordene deres. Takk, alle sammen!

 45. Lissi sier:

  Ønsker deg masse god bedring 🙂 Håper det er forbigående og at du snart er bra igjen! Selv har jeg vært heldig denne høsten, bruker alltid å bli forkjølet ved årstid-endringer -men i høst har jeg faktisk ikke vært noe som helst snørrete 😉

  Jeg laget konfektbiter med hasselnøtter og gojibær fra boka de igår.. Snadder 🙂 Imorra blir det fudge 🙂 Og torsdag bounty.. Og mamma har laget troika bitene dine.. Jeg fikk prøvesmake og er glad jeg skal dit julaften 😉

  Blir veldig gjerne med i trekningen 🙂

  Klem

  • Dere to søtnoser altså, mammaen din og du 🙂 Nesten en egen liten heiagjeng! Jeg er ikke snørrete altså. Bare litt sliten, litt vondt i halsen og litt verk i kroppen. Mer sånn 30% redusert 🙂 Klem 🙂

 46. saibe sier:

  god bedring:)

 47. Dina sier:

  jeg prøver gjerne amla c – de har jeg tenkt på lenge.!
  god bedring!
  mvh Dina

 48. Trine RJ sier:

  God bedring! 🙂
  Har jobbet som lærer selv, og hadde det på akkurqt samme måte :-/ Håper du er på topp igjen veldig fort!
  Super premie 🙂

 49. Hege sier:

  God bedring!

 50. Ann-Kristin sier:

  God bedring :O)

 51. Jori Strædet Kjelland sier:

  Jeg vil gjerne delta!
  Ønsker deg god bedring!

 52. Veronica sier:

  Prøver lykken. Og ønsker deg samtidig en riktig god jul:)

 53. Hilja Karine sier:

  Digger den nye boken din. Har vondt i halsen jeg også for tiden… Masse god bedring til deg.

 54. vaskeklut sier:

  god bedring til deg! 🙂

 55. Lina sier:

  God bedring til deg, håper natten gjorde deg godt.

 56. wenche sier:

  Kjenner på det samme selv. Store mengder fersk ingefær og sitron i te hjelper 🙂 Jeg slenger meg på igjen, supre premier du har! God bedring, og god jul! Gleder meg til å følge bloggen din neste år og!

 57. Camilla sier:

  Prøver meg gjerne 🙂
  Ønsker deg og dine en velsignet jul ❤
  Og masse god bedring til deg!!

 58. Simone sier:

  Amla c-plus er fantastisk! God bedring til deg! 🙂

 59. mokikka sier:

  masse god bedring og god førjulsklem 🙂 fra torpa

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s