19. desember: Sunt Hjem’s risgrøt

Husk smørøye!

Sunt Hjem har laget en versjon av risgrøt som ser sååå fristende ut! Bare se her:

Sunt Hjem`s nissegrøt
4 personer
INGREDIENSER
2 dl kokosmelk
2 dl kremfløte
8 dl vann
1 dl grøtris
3 dl kvernede mandler
½ ts havsalt
FREMGANGSMÅTE:
Bland kokosmelk, fløte og vann i en tykkbunnet kjele og ha i grøtrisen. Kok dette til risen er nesten ferdig, så tilsetter du mandelmelet mot slutten av koketiden. Serveres med hakkede nøtter, smørøye, kanel og sukrin. Noen bringbær og blåbær setter en ekstra piff på grøten både når det gjelder smak, næringsinnhold og utseende.
Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Jul. Bokmerk permalenken.

6 svar til 19. desember: Sunt Hjem’s risgrøt

  1. Karna sier:

    Det hørtes jo veldig godt ut, menne, ris er da proppfull av karbohydrater?

  2. Tine sier:

    Kjempegodt alternativ 🙂

  3. Ann-Kristin sier:

    Dette skal testes.
    Kanskje man kan lage riskrem av restene også?

  4. Rebecca sier:

    Jeg klarer ikke slutte å spise på peanøttkonfekten jeg laget etter å ha kjøpt boka di! Utrolig gode 😀 Enda bedre er det at jeg bor sammen med en nøtteallergikere – mer for meg 😀

  5. mmm skal prøves immellom min sunne rømmegrøt 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s