Sigenring på Oslo city i dag!

Klokka 15 i dag har jeg signering på Tanum Oslo City! Jeg har med smaksprøver, og Funksjonell Mat skal ha stand sammen med meg. Det hadde vi på den første signeringen, og det var vellykket!

 

Annonse

 

Fristende lavkarbo må da være julens vakreste bokgave? Den passer for alle som ønsker eller må redusere inntaket av sukker og mel. Boka inneholder 106 oppskrifter og er krydret med vakre bilder og stemningsfulle, personlige tekster. Den er laget med hjertet.

Håper vi ses klokka 15!

C♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Bakeboka mi. Bokmerk permalenken.

7 svar til Sigenring på Oslo city i dag!

 1. gladerebarn sier:

  Jeg liker kommentaren om at den er laget med hjertet! Det lyser igjennom alt du skriver og gjør Cecilie! Lykke til med signering.

 2. Marina sier:

  Kjøpte boken din i går. En fantastisk fin bok,veldig imponert. Gleder med til å lage masse godt mmm…..:-)

 3. Det blir nok stappfullt!! 😀

 4. hannem sier:

  Kom meg ikke avgårde.. 😉 Kanskje litt langt unna, det tar ca 2 t med fly! (Jeg bare tuller!) Har derimot prøvd meg på juleknask, har laga marsipan idag. Noe av det havna også i delfiakaka, som også er ferdig. Brukte hakka valnøtter og litt aprikos. Har også laga ristopper (risboller) sammen med minstejenta, der brukte vi rårørsukker og mer enn halverte sukkermengden! De ble gode! Nå prøver jeg ut fudgen din, den står og småkoker på komfyren. Den bør være ferdig snart. Vurderte å bruke den røregreia jeg har kjøpt, men fant ut at den rører litt for mye, var redd massen ville skille seg. Nå håper jeg bare noen har tatt hintet og kjøpt boka di i julegave til meg. 🙂

 5. Birgitte sier:

  Skulle så gjerne ha kommet innom, men helgen var full av planer, som helger gjerne er før jul. Håper signeringa gikk bra – kom det mange folk? Og så satser jeg alt på at boka di dukker opp under treet på julaften!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s