Til dere kvinner♥

Det er litt over et år siden jeg startet å blogge. Litt over 4 måneder siden jeg fortalte dere at jeg skulle utgi bok – og nå har den snart vært på markedet i 6 uker.

Dere har kanskje hørt det velbrukte «kvinne er kvinne verst?»

Ikke en eneste gang har jeg opplevd dette i forbindelse med bloggen og boka mi. Jeg har derimot opplevd at kvinner vil hverandre godt. Jeg har fått – helt sant – flere tusen positive kommentarer og mail fra dere. Jeg har fått brev og gaver, ord som burde vært rammet inn og hengt opp som minne over hvor fantastisk noen omtaler andre.

Kvinner har kommet bort til meg i kassakø på butikken og sagt at de synes det er fantastisk at jeg får til noe. Kvinner som selv har skapt noe, som er grundere, er genuint opptatt av å heie på andre kvinner og kommer bort til meg. Kvinner som har lest bloggen eller boka mi og som kjenner seg igjen i et eller annet, har gjort noe så fantastisk som å fortelle meg det.

Kvinner som selv bærer på en drøm skriver til meg og forteller at jeg vekker et håp hos dem. Håp om at de skal tørre å satse på drømmen sin.

Jeg synes dette er en helt fantastisk opplevelse. Jeg er så uendelig takknemlig. Det er faktisk en helt overveldende følelse og jeg ville bare sende dere en stor takk. Takk for hva dere gir ♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

8 svar til Til dere kvinner♥

 1. Line sier:

  Takk selv Cecilie 🙂

  Du er en inspirasjon for mange, og du deler av deg på en slik måte som gjør at man synes det er storveis at du når dine drømmer. Og jeg tror at det du gir får oss lesere til å føle oss vel, og når man føler seg vel, da er det lettere å glede seg over hva andre gjør, lettere å åpne seg, dele drømmer og tanker.

  For jeg tror kvinner er kvinner verst, men bare når vi ikke har det godt med oss selv. Og jeg tror at de gangene man kanskje ikke har det så bra, når man føler seg feit og stygg, dum og ekkel, teit og enda verre saker, så kan man lese i bloggen din og få inspirasjon til å gå videre, til å se på ting med et lettere blikk. Slik er det i alle fall for meg. Og jeg tror du betyr masse for veldig mange.

  I dag kom boka di i posten. Jeg bladde fort gjennom den før jeg pakket den inn som julegave til meg selv, og jeg gleder meg masse til å pakke den opp igjen 🙂

 2. Jeg bladde i boka di idag. den er virkelig flott!!! 😀

 3. Trude Brænne Larssen sier:

  Jeg innrømmer det: Jeg har fått dilla på både boken og kostholdsfilosofien. Hvis jeg orker å lage mer nam-nam i dag, blir det sjokolade med pekannøtter. Hvis ikke lager jeg det i morgen. 🙂 NAMMENAM!!!

 4. Lissi sier:

  En stor klem til deg Cecilie 🙂 Jeg er veldig glad for at jeg oppdaget bloggen din -den gir meg inspirasjon til å fortsette dette kostholdet som jeg vet er best for meg 🙂 Hadde ikke klart det uten bloggen din og alle dine fristelser -for jeg er en «søtmums» og jeg bare må ha litt sunne fristelser med dette kostholdet for å kunne levd med det 🙂 Og så krydrer du det hele med hverdagslige ting innimellom -enestående! Jeg blir glad over hvert eneste innlegg og gleder meg like mye hver gang du har oppdatert bloggen 🙂

 5. Karna sier:

  det er jo fordi du fortjener det =)

 6. Jane sier:

  Det er så godt set, Cecilie, for det er også netop det, der gør din blog så varm og nærværende. Du har et fantastisk publikum 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s