Olje for eksem, rosacea, arr og lignende

Jeg storkoser meg med å lese kommentarene i innlegget om iherb fra i går. Jeg trekker ikke vinner før i morgen, for jeg skal på julebord i kveld – og jeg vil gjerne ha enda flere gode tips!

Ida forteller i sin kommentar om Sea Buckthorn Seed Oil (tindvedfrøolje) som brukes til å «viske vekk» arr og rødhet som kommer av rosacea, arr og lignende. Det står også at den kan brukes på eksem og andre hudlidelser, og kan brukes av alle. Den ser ut til å være drøy i bruk også, for man skal kun bruke 2-4 dråper om gangen.

Jeg har jo spist meg fri fra atopisk eksem, men får av og til litt tilbake hvis jeg spiser mel, for mye mandler eller for mye meieriprodukter. Jeg ble så glad for tipset til Ida, og har bestilt denne (bildet er linket):

Husk at du får 5 dollar i rabatt på din første bestilling fra iherb ved å oppgi min kode CEC253.

Takk for tipset, Ida! Nå skal jeg finlese kommentarene på jakt etter mer å bestille!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i iherb. Bokmerk permalenken.

6 svar til Olje for eksem, rosacea, arr og lignende

 1. Elin I. sier:

  Kos deg på julebordet!
  Super idé fra Ida! 😉

 2. gladerebarn sier:

  Den skal jammen jeg og bestille. Flott med tips, for å finne frem på iherb sine sider kan være en tidkrevende fornøyelse. Spesielt når man ikke vet helt hva man vil ha!

 3. Ida sier:

  Så hyggelig at tipset mitt var interessant for deg (og flere også, kanskje :-)). Jeg var i alle fall storfornøyd da jeg etter første gangs bruk hadde jevnere hudtone. Fantastisk! Jeg bestilte den du har tatt med bilde av. Håper det funker for deg! 🙂

 4. fungerer den da, altså.. i praksis? 🙂

  • Ida sier:

   Ja, i alle fall for meg, selv etter bare noen få gangers bruk 🙂 Men sånn ift. arr tror jeg den er aller mest effektiv på arr etter acne enn vanlige arr og strekkmerker f.eks.

 5. Lissi sier:

  Denne bestilte jeg også igår etter tips i tråden 🙂 Gleder meg til å teste den 🙂 Nå må jeg lese gjennom tråden igjen for enda flere tips 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s