Full kontroll – nesten

Etter signeringen i går snek jeg meg til et par timer med julegaveshopping. Jeg hadde skrevet liste over hva jeg skulle ha, og snakket med Einar i telefon og avtalte hva jeg skulle kjøpe til vår eldste, Sofia.

Som sagt så ikke gjort. Jeg dro avgårde, surret effektivt rundt og fant masse fint til Sofia.

I byen traff jeg til og med på ei som lurte på om jeg hadde tid til dette, og om jeg ikke var sliten. Og jeg svarte helt ærlig, jeg er ikke sliten, utrolig nok.

Men kaaaaanskje litt i min egen verden? For da jeg kom hjem, hadde jeg jo kjøpt noe helt annet til Sofia enn Einar og jeg hadde avtalt en time tidligere! Einar ble lettere oppgitt, og jeg må ut og handle videre i dag. Hahaha, dette blir dyrt.

Forøvrig er det ikke høstens eneste eksempel på at jeg er litt i min egen verden denne høsten. Eller muligens er det så fullt i topplokket at jeg har vansker med å ta til meg info med under grad 9 av 1-10 i viktighet.

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

2 svar til Full kontroll – nesten

  1. Amal sier:

    Hei Cecilie!

    Vi lever vel alle litt i vår egen lille verden om dagen tenker jeg 🙂 Det som er gøy å se er at det virker som om du storkoser deg i din lille verden og da er det jo ingen fare ;-)) Synes du er superflink, og bare vent og se når juleaften kommer så er alt i boks!!! Det kalles effektivitet og det bobler jo over hos deg!

    Stoooooor klem fra Amal!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s