15. desember: iherb-shopping

Først av alt: tusen takk for julegavetips i går! Noen av dere skrev helt konkret ting jeg allerede tenkte på, det var jo litt artig.

I dag er det allerede 15. desember! I dag finner du en handlekurv på iherb i kalenderen. Der kan du for eksempel handle sukrin og kokosmel, i tilfelle den supervakre bakeboka Fristende lavkarbo ligger under treet ditt 🙂

Vinneren får 200 kroner å handle for, per tiden 33,66 dollar. Pakken må veie under 1,83 (?) kilo.

Legg igjen en kommentar, så er du med i trekningen. Og du, skriv gjerne din favoritt iherb-ting!

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

100 svar til 15. desember: iherb-shopping

 1. Merete sier:

  Det er så mange fristende oppskrifter i den «supervakre boka» di at jeg har problemer med å velge….
  Har du noen favoritter selv? En fordel om det ikke smaker lavkarbo ettersom resten av familien er litt skeptisk 🙂
  Vinner gjerne produkter fra iherb, har aldri dristet meg til å handle der…

 2. Mitt favorittprodukt fra iherb?! Altså ENTALL? *ler*
  Hm….Now sin spirulina tror jeg:)
  Evt Kid Greenz fra Animal Parade! ungene digger den:)

  Ha en super dag!

 3. Grete sier:

  Håper du finner den perfekte gave til Einar.

  Kan dessverre ikke komme med mitt favoritt iherb produkt for jeg har aldri handlet noe derfra. 🙂

 4. Ann-Sølvi Stadsvoll sier:

  Hei. Flott blogg :)Jeg har baby og kjøper innimellom Nurture inc. Organic puffs, finger food for babies og Happy Melts, Organic Yoghurt Snacks. Hun får det innimellom som snop. Ypperlig for å øve opp fingerferdighetene.

 5. Monica sier:

  Jeg har handlet mye fra Iherb igjennom det halve året som har gått siden jeg la om kostholdet og nå har kun øyne for lavkarbokosthold. Min favoritt er muligens stevia med smak. Bruker karamellsmaken i min latte, som jeg unner meg en gang i mellom, og den med sjokolade- og bringebærsmak er nydelig i en konfektkake som jeg av og til lager. Ellers består ofte mine bestillinger av en salig blanding av sukrin, fiberhusk, atkinsbarer, leppepomader og annet diverse. Jeg har boka di og den er nydelig! Skal lage litt snop fra den til å ha i julen og gleder meg masse! Fortsatt god førjulstid!

 6. Vibeke sier:

  Det meste handler jeg på Iherb fordi det er billigere enn her hjemme, av ting man ikke får her må dette være min favoritt: http://www.iherb.com/Desert-Essence-Organics-Shampoo-Lemon-Tea-Tree-8-fl-oz-237-ml/10910?at=0

  Det er den eneste sjampoen jeg har funnet som gjør at jeg ikke trenger å vaske håret hver dag.

 7. faddist sier:

  Elsker iHerb! Å plukke ut én favorittting er vanskelig. Ikke bare finnes det massevis av ting vi ikke har, men det er også mange ting som er SÅ mye billigere, spesielt «supermat» og kosttilskudd. Kjøper så og si alt derfra jeg 🙂

 8. hege iversen sier:

  Jeg vil være med;) Jeg er veldig glad i kokosmel. Det gjør underverker i feks vafler.
  Jeg har Fristende Lavkarbo høyt oppe på ønskelisten:)

 9. Jeg elsker iherb! ❤ Har bare bestilt to pakker så langt, men mye som skal prøves 😉

 10. gladerebarn sier:

  Jeg digger iherb. Og håååper på boken din under juletreet (kanskje jeg må smiske litt ekstra julenissen). Mine favoritt-ting på iherb er probiotika, hampfrø og oljer. Det handler jeg mye av!

  Håper å vinne produkt fra iherb!

 11. Katarina sier:

  God morgen!!
  Elsker iherb og pleier å kjøpe alt der, fra tannkremer til kokosmel,kokosfett og alle ingrediensene for å lage kaker fra din fantastiske kokebok;-))

  Ha en fin torsdag!!

 12. Susanne sier:

  Iherb ❤ Men det er umulig å bare ha en favoritt.. 🙂

 13. Marit sier:

  Denne luken håper jeg å vinne;o)) Har hørt så mye om iherb, men aldri fått bestilt derifra.

 14. Marita sier:

  Jeg er utroooolig takknemlig for muligheten iherb gir meg og min familie, til å spise masse supermat og bruke andre «spesial»-ingredienser i kostholdet vårt. Det hadde blitt vanskeligere hvis jeg hadde vært nødt til å betale «norsk» pris på alt 🙂
  Favoritter, det er så utrolig mye… Men jeg er en sjokoholiker, så det får vel bli alt av råkakao-produkter sånn at jeg kan lage min egen sunne og nydelige sjokolade – OG at jeg kan gi det til ungene med goood samvittighet!!

 15. Nicole sier:

  Elsker iHerb! De som jobber på posten begynner nok å kjenne meg igjen så ofte jeg er der! 🙂 Mine favoritt iHerbting er «sukrin», mandelmel, kokosmel og stevia dråper ❤ Ha en fin dag!

 16. anette s sier:

  Jeg har handlet på iHerb ett par ganger men den ene gangen fikk jeg ikke produktene mine. Jeg hadde bestilt spirulina og det er det visst nok ikke lov å importere til norge….
  Men jeg har bestilt sukrin , mandelmel og kokosmel og det er jeg kjempefornøyd med 🙂

  Anette

 17. khi sier:

  Hum.. bare en ting, den var hard ja.. men *tenke* Jeg tror jeg må gå for matboksen de selger fra Fit’n fresh, den stoore med kjøleelement på toppen som holder maten passe kald.

 18. C.E sier:

  Jeg har bestilt fra iherb 1 gang før. Har ikke turd å gjøre det igjen for det var så mye styr i tollen.. Studerer i utlandet sjønner du 🙂 bestilte da kokosmel, kokosolje, raw kakao og stevia:)

 19. Ann-Kristin sier:

  Jeg har laget flere av oppskriftene i boka din og de er alle gode.
  Kjempe fin bok.

  Har aldri handlet på Iherb, så derfor ingen favoritt produkt.

 20. katty sier:

  Jeg handler litt på Iherb 🙂 Godt utvalg til en rimelig penge. Er veldig glad i flytende Stevia
  English toffee og yacon sirupen. Har også handlet raw kakaosmør og kakaopulver til å lage raw sjokolade fra bunnen av 🙂 kokosoljen er også bra syns jeg. Jeg har ikke prøvd kokosmel og sukrin derfra så det må prøves! Går jo en del av det til alle godsakene i boka di ;). Så jeg hadde blitt suuperglad for litt ekstra å handle for ;).

 21. Trine sier:

  Mine iHerb favoritter er i grunn mange. Jeg oppdaget bloggen din og iHerb da pappa fikk diabetes type 2 og jeg ønsket å lære mer om et kosthold fritt for hvetemel og sukker. Fra iHerb kjøper jeg ingredienser til hjemmelaget sjokolade og kaker, som stevia, yaconsirup, mesquite, kakaoprodukter o.l. Jeg kjøper også kroppspleieprodukter uten parabener som f. eks shampoo og balsam fra Desert Essence – lukter nydelig. Ha en fin dag! 🙂

 22. e84 sier:

  Ååååå, jeg ELSKER jo iherb! Helt avhengig og bestiller pakker i et rasende tempo hele tiden. Vært helt vill den siste mnd, nesten litt flaut å komme på posten hele tiden 😉 Så nå har jeg begynt å samle opp lappene og ta med flere av gangen, så slipper jeg å gå like ofte 🙂

  Favorittprodukt?? Litt umulig å svare på, men her er et knippe favoritter i hvertfall: Now Spirulina og Chlorella, Wisdom Stevia, spesielt med Vanilla & Creme, facescrub fra Jason, sukrin, kokosmel og kokosolje. Paranøtter, Yogi Tea og Yacon Syrup 😉 ❤

 23. Jeanette sier:

  Tror stevia er min favoritt av det jeg har prøvd. Er jo så mye der og lettvint å handle på nett, samt mye billigere en helsekost. God førjuls tid

 24. Jori Strædet Kjelland sier:

  Jeg har til nå handlet to ganger på iherb, og da har jeg handlet Atkinsbarer!

 25. Karna sier:

  Jeg har aldri handlet på iherb før, men har alltid hatt lyst til å gjøre det. Det er ikke så lett å ha et lavkarbokosthold når foreldrene dine ikke er så engasjert i å hjelpe deg. Det hadde vært mye lettere hvis jeg kunne hatt tilgang til å handle «uvanlige» produkter til en billig penge(jeg er under 18 så kan ikke handle på nett..=/)

 26. Christine R. sier:

  Favorittproduktet er nok kokosmel og mandelmel. Og må ikke glemme Yogi Tea 🙂

 27. Merete sier:

  Kokosolje og Stevia med vanilje tror jeg:)
  Ellers er kokosmel og nøtter en favoritt:) ÅÅÅH, elsker iherb!
  Skal bake litt godis fra boken din i dag, men har problemer med å velge:) Hva er din fvoritt fra boken?

  Ha en super dag!

  • Min absolutte kakefavoritt er ostekaken, kaken med sjokolade-og bringebærmousse og troikakaken. Ellers er det muffinsene med sjokoladehemmelighet… De fire faller i smak hos alle, lavkarbo eller ei 🙂

 28. Simone sier:

  Min favoritt på iHerb er hampfrø. Fantastisk produkt! 🙂

 29. Malene sier:

  Favoritt iherb ting er helt klart Spirulina! 😀

 30. karoline sier:

  Vet ikke hva jeg skulle gjort uten iherb ❤
  Atkins barer, kosttilskudd, bakeprodukter!!

 31. Ingvild sier:

  Jeg digger iherb og bestiller mye derfra, takket være tips fra deg:)
  Jeg gikk tom for kokosmel i går, så det hadde passet meg veldig bra å vinne denne luken!

 32. Agathe sier:

  Stevia toffee dråper og atkins sjokolade er av mine favoritter!
  Med stevia toffee kan eg søte alt mulig. Lager meg en god kaffe-soya-latte med denne og usøtet soyamelk. Dette kan også serveres som iskaffe. Mmmmmm!

 33. Greta sier:

  Har tenkt mange ganger att eg skulle bestille derifra, men eg har litt sånn sperre på å bestille på nettet. Enkelte ting går greit, men. Eg er gjerne med i trekninga. Da kan eg kanskje komme igang

 34. Nina sier:

  Jeg har bestilt ett par x fra iherb, og favoritten er nok Yacon Syrup fra Sweet Organic. Vi bruker den til lavkarbo pletter og pannekaker. Den kan også brukes til baking.

 35. Birgitte sier:

  iHerb er helt fantastisk! Enormt utvalg av sunn snacks, bakeprodukter og kosttilskudd både for barn og voksne. Favoritten må bli Tummy Zyme (with active enzymes, whole foods and probiotics) fra Animal Parade, tvillingene på 5 synes de er kjempegode i tillegg til at de gjør godt : )

 36. M-A sier:

  Jeg har bursdag i dag så en pakke fra Iherb hadde vært supert 😉 Selv om jeg kjøper noe til meg selv der ganske ofte :p

 37. Janne sier:

  Jeg har veldig lyst på agavesirup til sjokoladen jeg har planer om å lage, chocolite til julaften når jeg og min søster har tradisjon for å se tre nøtte til askepott og knaske snop, og Acai Lemonade drink sticks som erstatning til brus i jula 🙂 Hadde vært så gøy å vinne, siden budsjettet ikke strekker til før jul! 🙂

 38. Jeanette sier:

  Hadde vært veldig fint å vinne denne gangen. Trenger nemlig snart påfyll av Udos og Cocosa.

 39. Ina Netland sier:

  Vanskelig å velge bare en favoritt! Goji- bær, stevia og body lorion fra kiss my face og desert essence! ❤ iHerb!

 40. Lisa sier:

  Caccao butter og stevia med smak er nok store favoritter 🙂

 41. Elin I. sier:

  Jeg håper virkelig den fristende boka di ligger under treet i år med navnet mitt på. 🙂
  Så utrolig glad i te som jeg er, må det være Pukka-teene jeg skulle ha hamstret fra iHerb. Med studenttilværelse er det ikke noen pengebinge å svømme i, og Pukka teene er ikke billige. Likevel prioriterer jeg god, ekte og naturlig mat! 😀 Jeg skal bygge meg opp, og da er mat og kvaliteten viktig.
  Nøtter og te fra iHerb. ❤

  Ønsker deg en fortsatt nyyydelig desember-dag, flotte Cecilie.

 42. Synne sier:

  Cecilie!
  Jeg så denne dama på tv i går, og jeg tror faktisk hun elsker sjokolade like høyt som deg! Hun er utrolig dreven på sjokoladetemperering og dessert-kunstverk, så jeg tenkte du kunne få litt inspirasjon og eye-candy 🙂 sjekk ut http://www.dr.dk/DR1/det-soede-liv/Opskrifter/2010/uds_3/20100305103514.htm eller bare generelt http://www.dr.dk/DR1/det-soede-liv/index.htm#/24788.
  Du vet kanskje om henne fra før, men anyhow, du og bloggen din har gitt meg masse inspirasjon og sjelero (det oppdagede sukkermonsteret) så her får du kanskje litt inspirasjon i retur 🙂
  jeg elsker stevia-produktene! og proteinpulver 🙂

 43. Charlotte sier:

  Har mange favoritter – liker veldig godt teen fra merke stash – mange gode smaker 🙂

 44. vaskeklut sier:

  Herlig! Min favoritt fra iherb må være sjampoen og balsamen fra desert essence organics! Det er den eneste sjampoen som ikke tørker ut hodebunnen og håret mitt, samtidig som det lukter himmelsk! Bringebærsjampoen lukter nesten godteri… 🙂

 45. Lottemor ;) sier:

  Helt klart er det posjonspakningene med nescafe hasselnøtt og vanilla som er favoritt for tiden 🙂

 46. Anette sier:

  Hei 🙂 Mine favoritt produkter må være; kokosolje, kokossmør, cacao powder, probiotic og stevia 🙂

 47. Camilla sier:

  Favorittene er ingredienser til å lage sjokolade! ❤ Også er jeg helt avhengig av tart cherry concentrate fra pure planet.

 48. Sara sier:

  Iherb er en super butikk!

 49. Ingvild sier:

  Min favoritt iherb produkt er yacon sirup. Denne får man jo ikkje kjøpt i Norge, og eg brukar den til mange ting. Så denne er eit must!!

 50. Wenche sier:

  Tusen takk for inspirerend blogg:)). Jeg legger gradvis om kostholdet og håper jeg klarer å være 100 % konsekvent når januar 2012 kommer!! Jeg leser blogger om lavkarbo, har kjøpt bøker (også din 🙂 ) og satser på at 2012 skal bli ett år med ny livsstil . Har også anskaffet hund, så nå er treningen og turer i marka også på plass.
  Ønsker deg og dine en riktig God Jul.:)))))

 51. Wenche sier:

  Hei, igjen :))) Glemte å si at Stevia i ulike varianter/smaker og yacon sirup står på ønskelista:))

 52. cecilius sier:

  Mitt favoritt produkt fra Iherb er Amla C pluss fra Pure Planet. Når jeg spiser disse holder jeg vond hals og tett nese helt borte. Er avhengig!

 53. Wenche K. Bøe sier:

  Har dessverre aldri handlet på Iherb, men vil gjerne prøve meg på dine flotte oppskrifter i boken din som jeg nå har kjøpt…. Hadde tenkt å bake litt fra denne boka siste uke før julaften. Så da hadde det passet veldig bra å være den heldige 🙂

 54. MaritBE sier:

  Så snill du er 😉 Jeg er utrolig glad i crazy rumors lepomadene (etter anbefaling av deg;-)). Avhengig! Sååå gode.

 55. Dina sier:

  jeg elsker iherb og har stadig pakker på vei så denne konkurransen er bra 🙂 Min favoritt ting må være aloe vera juice *40, og kamut hvetegress. de gjør alt for meg. og ikke minst kjærlighetene til barna, og lakrisen til meg, og udos choice er fantastisk! nei jeg kan holde på og holde på. LOVE IT! 😉

 56. Min favoritt er nok steviadråper 😀

 57. Eva sier:

  Jeg elsker også iHerb! Jeg har ikke bestilt så meget forskelligt endnu, men er blevet inspireret af mange kommentarer her til at gå ind og kigge mere 🙂

 58. Unni sier:

  Har mange iherbfavoritter, kokosmel og olje, atkins coockies, mandelmel, flytende stevia m vanilje for å nevne noen. Boka er allerede i hus så noen ingredienser hadde vært fint. Ønsker deg en flott 15 desember.

 59. Linn sier:

  Oh, for en super kalendergave! Jeg elsker elsker elsker kokosmelet på iHerb! Det er billig og super duper godt! Jeg elsket også Yacon pulveret over alt, men de har skuffet meg og tatt det ut av sortementet sitt. Også elsker jeg hempfrø ene. OG gojibærene! Egentlig elsker jeg ganske mange av produktene jeg! Hoho. Iherb er en gave fra himmelen altså! Er dere ikke enig? 🙂

 60. kristine sier:

  Jeg elsker kalenderen din! 😀
  Iherbfavorittene mine må være yaconsirup, og div. lipbalms. Der snakker vi noe jeg ikke klarer meg uten 😉

 61. Marit sier:

  Så gøy med kalender!
  Har aldri handlet der så jeg kan ikke komme med en favoritt. Har tenkt mange ganger å prøv.
  klem marit

 62. Ida sier:

  Oi, for et vanskelig spørsmål! Jeg tror jeg må velge en ting som man ikke får tak i her i Norge, og da må det bli tindvedfrøolje (sea buckthorn seed oil). Den er helt fantastisk til «viske bort» arr og rødhet (i alle fall for dem som har acne og/eller rosacea). Anbefales!

 63. camilla sier:

  Jeg har så mange favoritter når det kommer til iherb, men noe av det jeg bestiller oftest er kokosmel, og mandelmel

 64. benni sier:

  Atkins barer er min favoritt:)

 65. Jannicke Røseng sier:

  Jeg har aldri handlet på iherb.. er litt skeptisk til netthandel, så en gratis prøvetur hadde vært flott:)

 66. Så gøy! Jeg ønsker meg alltid noe derfra. Har to pakker på vei, men så fort man har bestilt så er noe annet tomt, ikke sant! Foreløpig må vel kosmetikk o.l. utvalget være mine favorittting: Deo, sjampo, såpe o.l. uten alle slags rare stoffer som skader kropp og miljø. Bonus at det ikke er testet på dyr! Så det blir nok mer i den kategorien der. Eller kanskje noe rå sjokolade!

 67. Guro Eriksen sier:

  Må benytte enhver anledning til å få handle på iHerb vettu! 😉
  Min favorittvare derfra er Atkinsbarene(hvor «sunt» det er, er derimot en helt annen sak!) 😉

 68. Line sier:

  Stevia med vaniljedråper er min favoritt fra iHerb 🙂
  Boka di havner under juletreet, for den bestilte jeg meg nemlig i går 😀

 69. Lissi sier:

  Å velge en favorittting fra Iherb er umulig!!! Jeg handler veldig mye lavkarbo relevante ting som er billigere der enn her hjemme -slik som sukrin, mandelmel, kokosmasse, kakaosmør, atkinsbarer, kokosolje extra virgin og vanlig, yogi tea og teene fra Gypsy. Jeg har også handlet noen hudpleieprodukter -noe var jeg godt fornøyd med, andre ting ikke. Matbokser med kjøleelementer har jeg også handlet 🙂 Eeeeelsker Iherb 🙂

  Så jeg slenger meg på og vil veldig gjerne vinne 🙂

 70. Signe sier:

  Det var en perfekt kalendergave;) Er jeg den heldige vinneren trooor jeg at det kommer til å bli brukt på div. typer te, en deilig dusjgelé fra Desert Essence og kanskje en mascara! Det er så mye bra på i-herb, så klarer nesten ikke å velge en favoritt, men tror nok det må være Egyptian Licorice Tea fra Yogi Tea, Har du ikke prøvd den MÅ du gjøre det, helt nydelig 🙂

  God advent ønskes deg fra Signe;)

 71. Linn sier:

  Hm, vanskelig å velge èn ting fra iHerb..Må vel si aloe vera juicen fra Lily of the Desert.
  http://www.iherb.com/Lily-of-the-Desert-Aloe-Vera-Juice-32-fl-oz-946-ml/6556?at=0

 72. Marianne sier:

  Kjempefin give away for alle oss Iherb-elskere 🙂
  Du er så søt som så ofte har Iherb-give aways,
  drømme-pakken sin det 🙂

  Klarer ikke å velge ut en spesiell favoritt, men at de har Pure Planet produkter til
  en røverpris iforhold til butikk er jo en ting som er helt fantastisk 🙂

  God helg fine Cecilie 🙂

 73. Trine RJ sier:

  Tror mine favoritter fra iHerb er makademianøttene og kakaosmøret.
  Jeg ønsker veeeldig å være den heldige. Hadde vært hyggelig etter at først bilen trenger reparasjon for 3000 kr og så røyk TV’n… Mye på en uke, føler for litt flaks nå! 😉

 74. Cathr sier:

  kakaoproduktene:)

 75. Eva Isabel sier:

  Gleder meg litt over julen hver eneste dag.

 76. Emma sier:

  Har aldrig beställt något från iHerb så vet inte riktigt vilken som är favoriten min 🙂

 77. Ingrid M sier:

  Jeg har ikke prøvd meg så mye på iHerb enda, men må innrømme at det står en del Stevia dråper i kjøleskapet mitt 🙂 Har også tenkt på de Macadamian nøttene du har skrevet om 🙂
  Ellers så dumpa boka di ned i postekassen min i går, så kunne godt tenkt meg å få handla litt så jeg kan prøve ut herlighetene 😀

 78. Veronica sier:

  ooh, en slik kalendergave liker jeg virkelig!
  Min favoritt fra iHerb er vell for tiden Chlorellaen fra Pure Plantet, ellers går det mye i Xylitol.
  Håper jeg vinner! Trenger litt nettshopping når man er sykemeldt fra jobb med betennelse i begge armene.

  God førjul til deg!

 79. under opplæring sier:

  Jeg har sagt til min samboer at jeg ønsker meg boka di til bursdagen min som er 2 juledag!Og jeg er ganske sikker på at jeg får den!!La veeeeldig vekt på at den var på toppen av ønskelisten seddu ;))))))) håpe håpe! Og Iherb?….det har jeg ikke «turt» enda …….

 80. saibe sier:

  Elsker Iherb!Alle Greens er vel mine favoritter..I tillegg til kokosolje selvfølgelig:)

 81. Lise Marie sier:

  Stevia English Toffee – den er SÅÅÅÅÅ god!

 82. Siv J. sier:

  Boken er fantastisk – gleder meg til å prøve ut oppskrifene dine:)

 83. Siri sier:

  Jeg hadde bursdag i går og da fikk jeg boken din i gave fra kjæresten min:) Ble kjempe glad og det er en av de beste gavene jeg har fått på lenge. Gleder meg til å ta i bruk oppskriftene dine.

 84. Tonje sier:

  I’m in. Har enda (hjeeeelp..) ikke fått opp øynene for iherb, så kanskje dette er muligheten til å stifte et bekjentskap? 😉

 85. Hei!

  Har så mange favoritter at det er vanskelig å velge -men kanskje hampfrøene?

 86. Katrine sier:

  Mange favoritter. Steviadråper. Ungene elsker sjokoladenøttepålegget som ikke smaker sukker. Kokosolje til mer fornuftig pris! Jeg har sikret meg boken din under juletreet.

 87. -m- sier:

  Digger Iherb! Pecan nøtter:) som selvsagt brukes i snaddekonfekt fra boka di!

 88. Marie23 sier:

  Hoho, ser det er mange kommentarer her Cecilie! De får jeg lese i morgen! Artig:) For meg er iherb stevia english toffe! Har også bestillt mye annet derfra, men den steviaen er bare helt ûber fantastisk!!

 89. Berit sier:

  Vanskelig å plukke ut en favoritt, de har jo så mye. Et produkt jeg liker veldig godt er tørket tomatpulver. Kjempegodt som smaksforsterker i supper og sauser! Blandet med grønnsakbuljong (uten glutamat selvfølgelig), krydder og en liten fløteskvett blir dette en enkel tomatsuppe som barna kan lage selv. Smaker bedre og er mye sunnere enn posesuppe.
  http://www.iherb.com/Frontier-Natural-Products-Organic-Powdered-Tomato-16-oz-453-g/31135?at=0

 90. Tone Cecilie sier:

  Da henger jeg meg på, siden det er litt tid igjen 🙂
  Har handlet noen ganger fra iHerb, og er veldig fornøyd. Butikken som har «alt» og til en rimelig pris i tillegg. Selv om det blir mange små-forsendelser med desto flere fraktbeløp, holder prisen seg godt ned mot halvparten eller lavere.

  Jeg benytter anledningen til å slå et slag for Simply Organic sine krydder. Har prøvd enkelte av de rene krydder’ne samt et par av «grinder top»-blandingene. Veldig fornøyd (eneste jeg kunne savne er at de hadde «refill»-pakker, så slipper du å kjøpe nye glass hver gang).

  Riktig god førjulstid til deg og familien din Cecilie, og til alle «med-debattantene» her på bloggen 🙂

 91. Birgitte sier:

  Dette var en genial tråd! Nå har jeg fått så mange gode tips til neste gang jeg skal inn på iherb. På grunn av en veldig travel høst, har jeg ikke rukket å bestille noe der siden i sommer. Det jeg savner mest er god kokos-stekeolje. Den vi nå kjøper på Rimi lukter skikkelig rart. Jeg pleier også å kjøpe stooore poser med gojibær. Har kjøpt flere smaksvarianter med stevia, men ikke rukket å smake ennå, bakingen er blitt lagt helt på is dette halvåret. Har boka di på ønskelista og satser på at den ligger under treet på julaften!

 92. Torunn sier:

  Tannkrem uten sukker og fluor er min favoritt Xyliwhite toothpaste gel. På andreplass Cafeceps fra Madre Labs, en nydelig pulverkaffe.

 93. Syns det er fryktelig vanskelig å velge en favorittting blandt alle de gode produktene på iherb!
  Men, jeg er veldig glad i 1000mg chlorella, og også 1000mcg d-vitamin!

 94. christine ø sier:

  Kokosmel er nok min favoritt 🙂 Kan brukes til så mangt! God førjulstid!

  Christine

 95. Lilli sier:

  Iherb er gull!

  Dette er min favoritt: kokosolje
  http://iherb.com/p/2505?at=0&rcode=dej352

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s