14. desember: Stress ned (og hjelp meg litt;)

I dagens julekalender ønsker jeg meg deres hjelp!

Jepp. 10 dager igjen til jul og jeg har ikke gjort noe som helst. Ingen gaver, ingen julekaker, ingen handling. Ingen fare, jeg går ut i ferie klokka 13 den 20. desember, og kan gjøre alt da 🙂

I mellomtiden skriver jeg litt på huskelistene mine (jeg elsker lister), og planlegger hva de forskjellige skal få, hva som skal bakes og hva som skal kjøpes og lages av mat.

De fleste vet jeg hva jeg skal kjøpe til, men mannen gir meg hodebry i år. Han ønsker seg nemlig ikke ting, men opplevelser. Og der står jeg litt fast, for det er vanskelig å finne noe for en fastsatt helg, både på grunn av barnevakt, men også fordi jeg ikke helt vet hvordan året blir. (I tillegg hadde jeg jo egentlig sett meg ut den perfekte tingen, og blir jo såååå frustrert for at jeg ikke bare kan gå og kjøpe den :))

Hmmm, noen gode tips? Kom med de!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

17 svar til 14. desember: Stress ned (og hjelp meg litt;)

 1. Ingunn Johnsen sier:

  Da må du lage et gavekort hvor du skriver at du spanderer noe på han! Kommer jo litt an på budsjett, men rafting, evnt. ta med gutta hit http://www.oslogladiators.no/, fotballtur, fallskjermhopp, osv.. Hvis du lager gavekortet selv, så slipper du å tenke på datoer!

 2. åhh jeg elsker sånne gaver jeg! – hvor mye hadde du tenkt å putte i det hele da?

 3. Marit sier:

  Helt ute på brygga på Hvasser ligger en liten, liten bu. Man må vite at den er der for ikke tro at det er en redskapsbu og bare gå forbi. Dette er en perle av et sted, i den lille bua er det akkurat plass til to, er det fint vær kan dere spiser reker og drikke vin på den lille takterassen. Er det dårlig vær er det nydelig mat på resturanten som ligger innerst på brygga. Turområdet er jo fantastisk der ute. Hva mer trenger man for en helg med sin kjære. Der blir det tid til bare dere to i en stressende hverdag. Må nytes på sommeren:o))

 4. -m- sier:

  Uansett hvordan året blir, så setter du bare av ei helg som passer med turnus o.l som dere har klart pr.idag. Bakekurs, signeringer, konferanser o.l kan vente på deg ei helg og begge to kommer tilbake med ny energi!
  Vinter eller sommeropplevelse? Dra til Svalbard, dersom dere ikke har vært der! Helt fantastisk, spesielt i den tiden når sola kommer tilbake og det er litt mildere. Snøscooter, hundespann, isbjørn og den spennende historien om gruvesamfunnet. Flere små gallerier, kunst og ei dame som lager noen kjempeartige kjoler:) For de som er glad i å gå på fjellturer på sommerstid, det er dessverre ikke jeg selvom jeg virkelig kunne ønske at jeg likte det, så skal det være flott natur og masse spennende flora. Jeg er ikke glad i vinter, har bodd mange år nordpå og var passelig interessert i en Svalbard tur, men skiftet raskt mening. Helt spesielt!

 5. Ruby sier:

  Ta en hotellweekend i Gøteborg, gå på Liseberg og rundt i byen,
  det er koselig der alle årstider, men kanskje aller best på våren…
  Eller gå på konsert, teater eller opera,
  selv om det kanskje er noe som dere ikke pleier å gjøre,
  så handler det jo aller mest om å gjøre noe sammen! 🙂

 6. Lissi sier:

  Ingen ideer til deg desverre 😦 Er lite kreativ på slike ting.. Men jeg skal definitivt følge med i tråden og kanskje plukke opp et par tips her og der til en senere anledning 😉 Mannen fyller nemlig 35 i mars og da han valgte å ikke ha noe 30 års lag så tenkte jeg å finne på noe nå istedenfor.. Vi trenger en helg for oss selv, så skal følge med her ja 🙂 Orker ikke festlig lag -blir bare mer sliten av det, så får ta en opplevelsestur..Bare oss to 🙂

 7. http://www.osebergvikingskip.no/documents/blog_1.php?entry_id=1323701132&title=rockefeller-familien-st%F8tter-osebergskipet

  Her kan du støtte Siftelsen Nytt Osebergskip som gjør noe unikt for distriktet og hele landet. I glasskiosken ved byggeplassen kan du støtte prosjektet på mange forskjellige måter. Du kan få med deg en liten bit av seilet hjem eller du kan få navet til mannen din på en av årene eller skjoldene som skal brukes ombord.

 8. M-A sier:

  Gavekort på rallybil kjøring 😉 Er flere aktører på markedet så er bare å google.

 9. Ingrid M sier:

  Hva med topptur eller noe sånt? Bestige Galdhøpiggen sammen, vandre i Jotunheimen e.l.
  DET hadde vært en opplevelse det 🙂

 10. kjersti sier:

  Hva med å gi han en båttur til kiel, ferietur, en god bok,,parfyme, eller gi han en dag med massasje og en bedre middag:-)

  kos deg:-)

 11. Janne sier:

  Reise på spa sammen!:) En hel helg på spahotell må jo være drømmen ❤

 12. Hannelore sier:

  En helikoptertur! Tror det finnes «gavekort» på helikoptertur som kan brukes når det passer seg ;D

 13. lag noe selv! gavekort på klemmer,oppvask,bakst osv 😀

 14. Grete sier:

  Hva med billett til operaen? Da kan du kjøpe uten at det er fastsatt dato.

  Det var en helsides annonse for boka di i Dagbladet i dag. Skikkelig stilig. 🙂

 15. Tonje sier:

  Helgetur på SPA. Skikkelig kjærestetur som du også får nyte godt av.. 😉

 16. Lin sier:

  De fleste firma selger eller kan ordne med gavekort på sitt tilbud (opplevelser, behandlinger etc.) Da må man ikke booke for en bestemt dato, men det er ofte en kriterie om at gavekortet må benyttes i løpet av feks. 6 mnd eller 1 år. (Litt ulik praksis.) Da bestiller man bare i forkant, når man vet når det passer 🙂

 17. Jeg hadde blitt superglad om noen hadde gitt meg billett til en klassisk konsert med et filharmonisk orkester….. sukk! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s