8. desember – ord på veien

Det er så mange flotte bilder der ute, med ordtak, dikt, påminnelser. Jeg ser at de som ofte treffer meg er de som sier noe om dagen i dag, om kjærlighet og kreativitet. I dag fant jeg denne til dere. Det er en plakat fra etsy.com. Der fins det mange skatter!

Husk dette når du legger deg i kveld. Ha en nydelig dag!

C♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Jul. Bokmerk permalenken.

8 svar til 8. desember – ord på veien

 1. Line sier:

  Den var flott 🙂
  Liker slike jeg og, men merker at hver gang jeg kommer over en slik en, så tenker jeg: Lurer på om Cecilie har sett den jeg?

  Jeg må bare fortelle deg hvor deilig det er å lese bloggen din hver dag. Uken som har gått har vært slitsom, skummel og trist for meg, og de gangene jeg har hatt behov for å koble vekk tanker om hva som skjer, hvorfor osv, så har jeg søkt opp oppskrifter og lest gamle innlegg her inne. Det har hjulpet godt på. Så tusen takk for at du deler av deg selv med oss Cecilie ❤

  • Hei Line! Beklager at jeg ikke fikk svart i går, men Canal Digital har problemer med internett 😦 Tusen, tusen takk for koselig kommentar. Men gode du da, uff! Så leit at du har det sånn. Håper det snur straks, Line! Og at du og Damien har en fin adventstid likevel. Varm klem fra meg til deg ❤

   • Line sier:

    Natt til 1 Desember ble Damien syk, og vi hadde noen turbulente dager med sykehus og helikoptertur til Riksen ol. Det later til at alt er bra, men, som mamma bekymrer jeg meg så og si hele tiden.

    Klem til deg og dine og 🙂
    Jeg skal bake ut pepperkaker av pepperkakeoppskriften din i dag 🙂

 2. Line sier:

  Nå har jeg nettopp lest Hjemmet og Damien så bilde av peanøttkonfektene og sa: Det var jo sånn vi lagde en dag jo mamma. Vi må lage flere sånne 🙂

  Flott artikkel og fine bilder Cecilie 🙂

 3. Mari:) sier:

  Heisann! DU, jeg bare lurer på om du har erfart når du handler hos iherb at DHL sender deg faktura på DUTY, moms og utleggsgebyr selv om man handler under 200 kr. Fordi de regner ut fra summen MED frakt.. Kan jeg kontakte tollvesenet å få de til å anulere disse fakturaene eller må jeg betale dobbelt opp. Jeg har jo holdt meg under 200 grensen, men frakten gjør at summen blir nærmere 350. For et styr.

 4. mokikka sier:

  Knallfin!!! Sier det meste!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s