Stille…

Dere synes kanskje det er litt stille her, og dårlig med svar på kommentarer? Dere kan skylde på min mann. Han driver og pisker meg rundt her, vi rydder. Dere som har fulgt meg en stund vet jo hvordan jeg elsker misliker husarbeid. Jeg mangler et kvinnelig gen, sånn er det bare.

Men nå dere, nå har jeg tre rolige dager, og da så mister mann sitt snitt… Akkurat nå skrur han sammen to kommoder jeg kjøpte for (tør ikke si det) måneder siden… Mens jeg snikblogger. Perfekt arbeidsdeling.

Til dere som likte forrige innlegg… Dere skulle jo ha lest teksten som sto på trykk da jeg ville ha ny bil… Akkurat nå pønsker jeg mest på en av veskene jeg viste dere i helgen. Hvordan få den til å bli min med min kjæres aksept? Min kjære forstår ikke verdien av en skinnveske. Jeg har to argumenter på lager. Det ene: han kan kjøpe seg noe for tilsvarende sum. Det andre: Jeg hadde tenkt å kjøpe Mulberry, men vil velge norsk design, og det er mange tusenlapper spart. Har dere flere gode forslag? Hvordan få min elskede til å virkelig tenke at den vesken må jeg ha? Det haster, butikken har fått de inn nå 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

7 svar til Stille…

 1. Silje Camilla sier:

  stilig:-) hvilke butikk og hva koster en sånn herlighet?

 2. Lissi sier:

  Løp å kjøp Cecilie! Du har fortjent den 🙂 Når jeg kjøper noe uten mannens aksept gjemmer jeg det i skapet noen dager.. Når jeg tar det i bruk og han spør oppgitt: «har du handlet nå igjen?»..så svarer jeg at neida, den har jeg hatt en stund 😉 Uff, akkurat som mannen bestemmer hva jeg skal kjøpe meg å ikke…

  Men det er kanskje greit å få aksept når det er litt kostbare ting -men mannen min kjøpte faktisk en vannscooter i fjor uten å snakke med meg først..han har også kjøpt bil to ganger uten å forhøre seg med meg først.. Så han kam egentlig bare prøve å kommentere om jeg bruker noen kroner på meg selv nå uten hans aksept 😉

 3. -m- sier:

  Det er jo en helt fantastisk veske og jeg likte også den fargen best:)

  Etter din vellykkede høst synes jeg virkelig at du fortjener den. Selvsagt gjør du det. Goes without saying! Hva med å oppfordre din kjære til å lese blogginnlegget og at du virkelig har en heiagjeng som synes at du bare MÅ ha den veska! Bare vent til noen flere har skrevet inn kommentarer og støtteerklæringer på at veska = Cecilie. Den kommer til å kle deg perfekt!

 4. det er jo lov å ta det med ro i mellom slagene. man må jo ikke blogge 24/7 :*

 5. Enklere å få tilgivelse enn tilatelse Cecilie. Jeg selv hadde aldri klart å bruke så mye penger på en veske… (hadde gått å tenkte på hvor masse lekkert scrappe utstyr og materiale jeg kunne fått for samme pris), hehehehe.. Men dette er noe du virkelig har lyst på, da synes jeg du skal gå for det uansett om din kjære er enig. En annen gang er det noe han har lyst på som ikke du ser helt nytten av. Løp og kjøp… Som jeg først sa…… Enklere å få tilgivelse enn tilatelse 😉

 6. lise sier:

  Jeg hadde hatt lyst på en Moolight i et par år da jeg bare kjøpte en.. Mannen tok det med fatning.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s