Fortellingen om ei hold-in truse

Ja, hva skal jeg si?

Tidligere i høst fikk jeg det for meg at jeg skulle gå til innkjøp av ei hold-in truse. Mange bruker da det, men selv så har jeg styrt unna. Men nå… Etter å ha fått litt sånn stress-ansamling i kroppens midtparti, følte jeg at tiden var inne. Jeg tuslet inn på Lindex, og jammen fant jeg ikke en skikkelig lekker (!), tight sak.

Forrige helg var jeg jo på seminar i Oslo, og det var en ypperlig anledning til å bruke den hele dagen. Jeg mener, jeg skulle jo selge bøker, det er jo greit å se ut som om man lever slik man preker. Klokken 8 om morningen var jeg ferdig påkledd, med hold-in truse. Klokken halv ni spiste jeg frokost, en god frokost som skulle holde emg mett lenge. Da vi gikk ut for å spise lunsj klokka 15, hadde jeg fortsatt ikke kjent meg sulten. Uvanlig lenge uten mat til meg å være. Jeg skjønte jo etterhvert at det hadde med den magiske trusa å gjøre, og holdt nesten på å blogge det som tidenes slanketips.

I går ble baksiden av medaljen avslørt. Ja, for det er jo stort sett en bakside, eller hva? Jeg dro på meg trusa igjen, klar for pinnekjøttaften. Denne middagen er årets høydepunkt for meg, og vel vitende om at det er et helt år til neste gang, spiser jeg altfor mye. Hvert år. I går spiste jeg enda mer enn jeg pleier. Litt sånn at jeg ble flau etterpå.

Nok om det. Etter en stund begynte jeg å få litt vondt i magen. Så skikkelig vondt. Deretter magesmerter. Jeg listet meg inn på do og tok av den magiske hold-in trusa. Det hjalp ikke. Jeg hadde så vondt at jeg ikke klarte å delta i samtalen, og så måtte vi hjem. Vi fikk meg i seng, og jeg sovnet momentant.

Og plutselig slo det meg: lille, magiske hold-in, holdt inn så godt at når jeg langet innpå pinnekjøtt, så stoppet matens gang i tarmene over trusekanten.

Bad idea. Really, really bad idea.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

13 svar til Fortellingen om ei hold-in truse

 1. Malene sier:

  Haha, har faktisk opplevd det samme med ALTFOR stramme bukser (som er litt høye i livet), det gjør skikkelig vondt! Heldigvis er ikke buksene så stramme lengre (takk til lavkarbo) 🙂

 2. Sara sier:

  Hold in passer i de selskap hvor det kun skal inntas noe i væskeform! 😛 Har også prøvd ut den der hold-in + mye mat. Funker dårlig det altså! Det var riktignok en hold-in strømpebukse..(som ble vrengt av like etter måltidet)

 3. streber sier:

  hehe,kjenner meg igjen! Aldri mer hold inn for meg, har hatt min dose av slike opplevelser !

 4. Tini sier:

  Hehe,sitter her å storler for meg selv, kjenner meg sååå igjen!!! Har opplevd det flere ganger, men en gang ble jeg såpass dårlig at jeg måtte ringe legevakten, hadde så innmari vondt i magen, men fant ikke ut av det så i ettertid har jeg tenkt at det må ha vært den som var skyld i det;);) Men stakkars deg da, som måtte forlate festen å greier, håper du er helt fin igjen idag!!! Klem fra Tini

 5. Silje Silje sier:

  Ah, hold-in truse, det er noe for seg selv! Har en hel haug i skuffa jeg ikke bruker lenger. Får vondt i ryggen av dem også faktisk!

 6. evaisabella sier:

  He, he, takk for at du deler. Sånn truse kommer jeg ikke til å kjøpe nå. Kanskje det er kroppens måte å si: elsk deg selv som den du er:o).

 7. Haha, kjenner igjen den der.
  Men spiser man med måte, så er de geniale å ha på i selskap 🙂

 8. Tina sier:

  Ha,ha og stakkars deg. Har selv en hold in truse, men denne er tydeligvis ikke stram nok da jeg ikke har hatt den effekten som du har opplevd. Så tror ikke jeg skal kjøpe en så stram heller. Takk for at du deler:-)

 9. Anne-Kariin sier:

  Uffda, dette hørtes da ikke bra ut. Jeg har denfra tv-shop og er meget fornøy med den 🙂
  I dag laget jeg din troika kake, utrolig god 🙂 🙂

 10. Ida sier:

  Haha, huffda! Nå ble jeg litt bekymret for hvordan det skal gå når jeg etter legens ordre skal begynne å bruke kompresjonsstrømpebukser (sånne som går halvveis opp på magen!) hver dag… Da vet jeg i alle fall hvem synderen er om jeg får vondt i magen 😉

 11. Camilla sier:

  Uff, ja de er ikke så gode! Jeg har noen lignende opplevelser 😉
  Men her om dagen fikk jeg et veldig bra tips. Det er en serie med hold inn undertøy som heter Magic. De har mye forskjellig til forskjellige anledninger. Jeg har kjøpt en body (slim body) med knepping i skrittet. Fordelen med den er at den ikke har sånn stram strikk i livet, og den holder seg nede også. Og denne kjøpte jeg en str større enn de anbefalte. Den sørger for at jeg ikke lenger har «muffin top» over buksekanten, men jeg kan fortsatt både spise og sitte uten å få vondt i magen. Jippi 😀
  Fant min hos Next to nothing på Sandvika storsenter, og den kostet ca 450,-

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s