Trenger du hjelp til kostomlegging?

Mange kunne nok trengt litt starthjelp til å legge om kostholdet. Mange er usikre i starten og har mange spørsmål. -Gjør jeg det rett? er et spørsmål jeg har fått mange ganger her på bloggen!

Mange trenger nok også oppfølging underveis eller etter en stund. -Er dette godt for helsa mi? Spiser jeg for mye? Jeg føler meg bedre, men legen er negativ. Kjenner dere dere igjen? Her er et lite knippe enkeltpersoner og bedrifter som jobber med nettopp kostveiledning med fokus på naturlig mat.

Bente Borgen, Horten: Skjønne Bente som jeg har hatt glede av å møte og vet at hun er dyktig.

Bente skriver:

Jeg tilbyr blant annet Førstekonsultasjoner på 1-1 ½ time og oppfølgingstimer på 30-45 minutter.

Selv er jeg for ” lavkarbo”, sunn, naturlig mat. Jeg anbefaler alle lavkarboredusert kosthold, naturlig mat uten ferdigprodukter og lignende. Men er opptatt av å gi individuell veiledning ut i fra hva som vil fungere for den enkelte. Er opptatt av at det skal være noe de kan leve med. Om noen uker tilbyr jeg også matintoleransetest.

 Bente er ernæringsfysiolog, og videreutdanner seg nå som ernæringsterapeut ved Tønsberg medisinske skole. Les mer om Bente på friskmedmat.no.

Marianne Naas skriver:

Jeg har selv lagt om til et lavkarbokosthold uten gluten og melk (inspirert av steinalderkosthold) og skal nå holde kurs i Oslo sammen med Camilla Mørstad. Jeg er utdannet kostholdsveileder fra Tunsberg medisinske skole og tar nå en utdanning i ernæringsterapi ved samme skole.  Jeg har også studert psykologi og hjertet mitt banker litt ekstra for de som sliter psykisk på den ene eller andre måten. Jeg tror mange, selvfølgelig ikke alle, men veldig mange kan få det bedre ved å kutte ut matvarer de har intoleranse for, for eks. melk og gluten eller ved å tilføre stoffer de mangler som vitaminer, mineraler og fettsyrer.
Jeg tilbyr ved siden av kurs også individuell kostholdsveiledning.
Se gjerne blogg og hjemmesiden til Balansert mat for info:
http://spislykkemat.wordpress.com/
www.balansertmat.no
Mvh Marianne Naas

Aina Gunnerud skriver:

Vi har mye erfaring med helsegevinster av (lavkarbo) kosthold. Jeg er nylig utdannet kostholdsveileder, TMS og veilederpedagog, HiNT. Jeg har også kurslederopplæring for Eat Club, og er kursleder for deres konsept, LCHF.

Jeg er i ferd med å starte for meg selv og har kommet i gang med en hjemmeside – www.hverdagshelse.no (under utvikling).

I går bestemte jeg meg for å takke ja til tilbud om lokale hos Kolbotn Hud og Helseklinikken. Litt skummelt, men liker det!

Her vil jeg tilby veiledning og fokusere på at små endringer kan gi stor helsegevinst for hele familien. (Aina jobber i Follo/ Oslo sør – området).

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Tips. Bokmerk permalenken.

2 svar til Trenger du hjelp til kostomlegging?

  1. Bente sier:

    Tusen takk for omtalen, Cecilie 🙂

    Jeg har selv utviklet en del matintoleranse de siste årene og har erfaring med melke og gluten fritt kosthold – lavkarbo uten melkeprodukter.
    Jeg har også erfaring med fordøyelses plager/ sykdommer.
    Fra januar vil jeg bli med i Sunt Hjem teamet – med kurs og hjemmekonsultasjoner i tillegg til klinikk jobb i Horten 🙂

  2. fin hjelp å få for de som er rådville!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s