Some shopping…

Vet dere hva? Yndlingsbuksa mi revnet en viss plass i dag… Det var en smal, svart bukse fra Hennes og Mauritz, og det er den andre buksa av den typen jeg har slitt ut…

Og uansett hvor fiiiiine vi damer med kurver er i boot-cut bukser, så elsker jeg smale bukser. Da synes skoene, og støvlettene kan være på utsiden. Me like! Og etter å ha slitt ut to rimelige bukser, tok jeg en titt på favorittbutikken min Tomine i stedet. Der fant jeg to helt fantastiske bukser! En tight mørkeblå jeans med stretch fra Haust, og en sort, litt skinnaktig tight bukse fra Culture. Jeg surrer rundt her og er såååå fornøyd!

Jeans fra Haust

Bildene mine ble litt mørke, men jeg skal ha på minst en av buksene i morgen og da skal dere få se. I morgen er det både signering og årets beste middag, og buksa fra Haust matchet med de lilla skoene kan bli valgt… 😉

I tillegg ble enda en neglelakk fra Deborah Lippman med meg hjem. Vet dere, jeg har brukt neglelakk så godt som hver dag i 15 år – og det er den beste jeg har testet! Den skal få et eget innlegg, for den har kvaliteter vi liker!

Og dere, gjett hvem som siklet videre på PC-veske fra Moo? Men nå lurer jeg på noe veldig viktig. Hvilken farge skal jeg elske mest?

Choco

Taupe

Hva synes du? Me so foxy cow – bare navnet er jo til å forelske seg i!

Tomine har forresten julekalender på bloggen sin med gode tilbud hver dag. De oppdaterer bloggen sin flere ganger om dagen med bilder og tips, og hvis du ser noe du liker kan du kontakte dem. Snart skal jeg ta med Haust-jeansen og kokkelere til mannen kommer hjem. Taco!

Ha en nydelig fredagskveld!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

15 svar til Some shopping…

 1. Ann-Dorte sier:

  Super skøn taske (veske) – nu har jeg prøvet at google den, uden held – hjælp!! Jeg kan MÆRKE at jeg er NØD til at vide om den kan blive min!! 😉

  Hav en fantastisk weekend!! (btw – jeg er vild med den mørke!!)

  //AD 🙂

 2. Tonje sier:

  Så masse lekkert!! Vi sjåast i morgon, eg vil ha signert bok! 🙂

 3. Lissi sier:

  Choco -definitivt 😉

  Buksene så smashing ut 🙂 Liker bukser som er en tanke høyere i livet enn mye av det som selges nå… Hvordan er de i størrelsen?

 4. huffda. har selv hatt det der skje med meg ett par ganger. XD

 5. Jeanette sier:

  Tomine har mye fint. Liker den mørke pc veska best, men lekre begge to

 6. Trine RJ sier:

  Selv liker jeg best den brune, men av en eller annen grunn ser jeg for meg deg og den lyse sammen og det ser smashing ut! 😉

  • Ja, det her er supervanskelig altså! Den lyse synes jo bedre. Men så tenker jeg at den brune eldes pent? :=)

   • Trine RJ sier:

    Godt poeng med at den bruen eldes bedre. Jeg bruker mest mørke klær og det er ikke så lekkert når de lyse veskene blir sorte på baksiden :-/ Høres ut som det heller mot den mørke, selv om jeg ser for meg at den lyse hadde kledd deg såååå bra 🙂
    God lørdag! ❤

 7. Tonje sier:

  Den mørke.. 🙂

 8. under opplæring sier:

  absolutt den mørke,tøft da m ett par brune støvletter til! 🙂

 9. Cathrin sier:

  Den mørke.Har du prøvd CND Shellac? Det holder i 3 uker. Du trenger en uv-lampe da, men alt utstyr kan handles billig på ebay. Neglene ser nylakkert ut hele tiden 🙂

 10. Ida sier:

  Den mørke! Jeg har en lys, semsket veske, og kan skrive under på at de blir litt møkkete etterhvert…

  Fine bukser! Elsker sånn sorte,voksede bukser. Jeg syns de er litt stive da, om din er det – er den behagelig å ha på for det?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s