I farta!

Da drar jeg straks for å møte P1-journalisten, samt signere bøker 🙂 Noe sånt som halve opplaget er sendt ut til butikker. Kult!!

Ellers ser jeg at rundt i de 1000 lavkarboblogger og andre blogger er det masse førjulskos. Så herlig! Håper dere lesere koser dere, titter rundt og finner masse godt! Husk å nyte denne førjulstiden. Det er bare vi som kan kontrollere hvordan vi opplever denne tiden. Stress ned og nyt!

C♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

6 svar til I farta!

  1. line sier:

    Det er så gøy at du lykkes søta:)

  2. Merete sier:

    Må bare kommentere boken din. Det er den vakreste og flotteste kokeboken jeg har lest. Jeg lo og smilte flere ganger mens jeg bladde. Du har noe helt spesielt, og jeg er så glad for at du fikk sjansen til å vise det til oss:) Har laget mye av det tidligere (oppskrifter på bloggen), men fant maaaaange nye godbiter jeg skal lage.

    Tusen takk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s