Updates:)

Jeg får ny sjanse til å nevne bokas navn på radio. I morgen kommer en journalist fra P1 hit. Han lager en sak om smørmangelen, og skal lage litt humor utav at lavkarbo får skylda. Programmet sendes lørdag formiddag. Jeg skal holde dere oppdaterte 😉

I morgen har jeg signering på Notabene i Storgata i Horten klokka 17. Lørdag formiddag har jeg signering på Notabene Sjøsiden Horten klokka 13. Deretter følger Wellness club Horten 9. desember, Norli Kremmerhuset Tønsberg 15. desember og Tanum Oslo City 18. desember. Kom! Ikke la meg sitte og blomstre i en krok helt alene, da 😉

Mandag var det en fin reportasje om bokutgivelsen i Dagsavisen. Neste uke og påfølgende uke kommer jeg i Hjemmet. Det er viktig med litt omtale i disse bokutgivelse-tider 😉 Har jeg forresten nevnt at det er utdrag fra boka i denne månedens Fit Living?

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i I media. Bokmerk permalenken.

3 svar til Updates:)

  1. -m- sier:

    Innspill til smørmangelsaken og P1 intervju:
    Kom over en artikkel i Trønderavisa :http://www.t-a.no/nyheter/article187966.ece som tar for seg hvordan løse smørmangelen.

    Lykke til idag!

  2. Det var hyggelig å få hilst på deg i dag. På Notabene Sjøsiden. Og takk for hyggelig hilsen i boka 😉
    Fant mange nye oppskrifter jeg skal prøve de neste dagene.. Gleder meg 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s