Stresset kropp

I går var jeg hos refleksologen min. Jeg tenkte at en generel time for å styrke kroppen var på tide- og jammen hadde jeg rett… All muskulatur i ryggen var anspent og binyrene jobbet på høygir. Det vil si at jeg produserer for mye av stresshormonet kortisol.

Jeg går til behandling hos min kjære venninne Merete Jonsrud. Hun er svært dyktig, og jeg har prøvd mange! Merete jobber i flere sonesystemer samtidig, og behandlingen er svært effektiv!

Jeg tror jeg skal få tid til en time til før jul! Det er rart, noen ganger merker man ikke helt hvor stresset kroppen er!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

16 svar til Stresset kropp

 1. Vil anbefale en kombinasjon av B-vitamin tilskudd med magnesium i for å avspenne musklaturen og nervesystemet 🙂 men i høyere dosering enn det som er anbefalt for å unngå mangelsykdommer (dette er doseringen på pakken)..

 2. Lissi sier:

  Refleksolog noteres bak øret. Dette hadde sikkert jeg hatt godt av og 🙂

 3. Har aldri vært hos refleksolog,men føler meg sliten. kansje det er noe å prøve.

 4. Tina sier:

  Refleksolog er supert. Kjempevondt når de klemmer rundt på kroppen og sliten og tørst blir mann etterpå, men effektift til tuuuuuuuusen:-)

 5. Elisabeth sier:

  Anbefaler selvsagt refleksolog, som jeg er selv:) Men når refleksologen har hatt for mye stress over lang tid, og utsondringen av kortisol har vært på høyt nivå over måneder, ja da glemmer hun lett at hun kan behandle seg selv også. Kjenner meg godt igjen i det du beskriver, med vondter overalt og i tillegg nå en tilstand av utmattethet. Er endelig kostrådgiver, men jammen har det kostet litt å komme hit. Men det roer seg vel, og jeg skal ta et tak med mine egne reflekssoner nå:)

  Ang. magnesium, så hadde vi undervisning av Anna Hallèn på kostveilederkurset. Hun anbefalte magnesium som salt (citrat, sulfat) fordi dette er den eneste formen vi kan oppta fullstendig. De fleste tbl/kapsler inneholder magnesiumoxid eller magnesiumhydroxid, noe vi ikke har biotilgjengelighet til. Har faktisk erfart dette selv de siste dagene. Har lenge hatt kramper i bena, og magnesium fra Solaray har ikke hjulpet. Har nå tatt magnesium som pulver utrørt i varmt vann og drukket det om kvelden. Det skal i tillegg virke beroligende mot natta. Krampene er pr. nå borte iallefall. Denne kjøpte jeg på helsekost: «Naturlig calm» anti-stress-drikk fra Peter Gillhams. Dette er magnesiumcitrat. Verdt å prøve for de som plages.

 6. Tini sier:

  Verden er jammen ikke stor!:) Er Merethe Jonsrud din veninne? Hun vet jeg nemlig godt hvem er, kjenner henne ikke da, men hun virker så utrolig smilende og koslig!
  Veldig spennende de siste blogginnleggene Cecilie, referatene dine underveis gjennom helgen, du er super altså, vit at vi er mange som setter stor pris på deg og all tid du bruker på oss!!! Ha en fortsatt god dag:) Klem Tini

  • Tusen takk, Tini! Setter pris på så fine ord 🙂

   Hun er min venninne, ja 🙂 Et helt fantastisk menneske, rett og slett! Hvis du får sjansen, bør du bestille en time hos henne! Fantastisk behandling!

 7. Ragnhild sier:

  Gjøre yoga jevnlig, pust og bevegelser roer kroppen 🙂

 8. Merete får deg rolig bare ved å være seg selv hun. Venninne fra barneårene dette, var mye hos familien Haukelidsæter, veldig inkluderende familie. Nabo med foreldrenen hennes ennå jeg, hehehe, bevegde meg ikke langt. Fortsatt er jeg det eldste «barnet» i gata fra jeg var ung.. Har hatt time hos Merete en gang, men for å få effekt burde jeg nok vært der flere ganger, men dette var akutt time med bihuler. Vurderer å gå til henne nå pga jeg er totalt spent og vondt i kroppen. Kiropraktoren orker jeg ikke å gå til, men vet ikke om Merete er «snillere» De små hendene er det kraft i..auauaua… Men blir jo ikke bedre av å gå slik jeg går nå heller. Idag har jeg kjøpt boken din og den skal jeg kose meg med så fort unger har roet seg ned. Kanksje det blir litt julekos på meg også i år.

  • Du, jeg må absolutt anbefale deg å gå dit! Påsken for halvannet år siden lå jeg rett ut med smertefull prolaps i ryggen. 4 behandlinger på en uke – supereffektivt. Jeg var hos kiropraktor i perioden før prolapset kom – har mistanke om at det gjorde vondt verre.

   Håper boka faller i smak! Klem 🙂

 9. Birgitte sier:

  Dette kunne jeg tenke meg å prøve, men blir litt langt å dra helt til Horten. Noen som vet om noen flinke refleksologer i Oslo?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s