Her kan du høre radiointervjuet

Godt man har lesere som ordner opp 🙂 Takk for link, Marianne!

Intervjuet med meg starter ca 38.30 inn i programmet. Her er linken: http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/807430/

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i I media. Bokmerk permalenken.

4 svar til Her kan du høre radiointervjuet

 1. Nina A. M. sier:

  Hei og takk for sist,
  …og ikke minst takk for signatur og hyggelig kommentar i «Fristende Lavkarbo»-boka mi!
  Jeg tok rett og slett fri fra å lese lavkarbo-blogger i går, for jeg var så proppet av informasjon og inntrykk etter helgen. Merker at det er noen år siden jeg var på forelesning sist, ja… 😉
  Men hvilken «boost»!!!
  Og jeg tar av meg hatten for dere «bloggende» foredragsholderene som i tillegg klarte å referere innleggene underveis. Du hadde vel knapt gått av scenen før Ronnie (Mitt lavkarboliv) hadde et resymé ute på sin blogg?
  Ellers likte jeg godt foredragene til Gunn-Karin Sakariassen og Monique (LifeZone) om barn og lavkarbokosthold.
  Det er nå en ting å holde seg på «den smale sti» selv, men å pense ungene inn på nytten av et stabilt blodsukker er noe helt annet… Jeg følte meg ganske truffet da Gunn-Karin sa at i 8 av 10 familer så er det barna som bestemmer maten.
  Men noe må tydeligvis ha gått inn hos 13-åringen i huset etter at jeg kom hjem søndag kveld og så ut som en «nyfrelst» (i følge mannen min)
  Han spurte: «Hvis jeg står opp litt tidligere, kan vi ha egg og bacon til frokost i da, mamma?»

  Halleluja,- nå skal pakkene med frokostblanding ut av huset!!!

 2. Elisabeth sier:

  Det er en fryd å høre på deg:) Du har en veldig behagelig stemme, rolig og fin. Og du beskriver alt på en veldig oversiktlig måte. Det er lett å få lyst til å prøve lavkarbo og til å kjøpe boka. Morsomt at du lykkes med prosjektet ditt, og jammen blir det omfattende når alt skal presenteres i øst og vest. Godt du har en refleksolog i nærheten:)))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s