Mitt foredrag og avslutning av helgen

Vi har hatt en så fantastisk helg i Oslo! Mange herlige foredrag, en fantastisk artig middag i går kveld, mange inntrykk og opplevelser. Jeg har vært så heldig at mange, mange, mange har kommet bort til meg og sagt noen ord. Og alle skryter av boka! Jeg blir så stolt, glad og takknemlig! Tusen takk til dere alle.

Jeg har møtt mange «gamle og nye» navn innen lavkarbo, og det er bare å innrømme at Monique og jeg virkelig hadde god kjemi. Vi satt lengst foran og blogget, pratet, lunsjet sammen med hennes mamma og Ronnie. Og da kvelden kom til Oslo, sammen med min mann, feiret vi bøkene våre med champis på rommet vårt. Hennes bok kommer i januar, og handler om Lavkarbo for hele familien. Gleder meg!

Foredraget mitt gikk vel greit? Jeg har en sånn forkjærlighet for å ikke være forberedt. Ronnie lagde en liten powerpointpresentasjon for meg rett før jeg skulle på scenen, med bilder fra boka. Jeg liker best å traske rundt å prate og «flyte med vinden,» og ville ikke ha stikkord. Meg i et nøtteskall.

Monique har skrevet et kjempefint sammendrag av foredraget mitt, hvor jeg blant annet snakket om min sukkeravhengighet. Ta en titt!

En slik helg ga virkelig mersmak, det må jeg si. Takk til forlaget mitt, Lille Måne, som engasjerer seg!

Og dere, husk at jeg har en konkurranse hvor du kan vinne en signert utgave av boka Treningsuksess med lavkarbo!

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Bakeboka mi, Lavkarbo, Småplukk. Bokmerk permalenken.

16 svar til Mitt foredrag og avslutning av helgen

 1. Lisbeth sier:

  Foredraget ditt gikk veldig greit, Cecilie!
  Tydelig at det passer deg å «flyte med vinden,» og at du behersker det godt!!

 2. Takk ❤ Hyggelig å se deg, håper du fikk en god tur hjem! Jeg skulle gjerne sett Sten Sture, men vi måtte hjem til ungene! Klem 🙂

 3. Tone Cecilie sier:

  Dette behersket du veldig bra Cecilie. Du «fløt godt med vinden» og ga mye av deg selv. Det så ut til å inspirere andre til å dele av sine erfaringer også.
  Men du – jeg blir også veldig imponert over hvordan du (og flere andre bloggere fra seminaret) har klart å oppdatere med masse flott informasjon fra seminaret fortøpende. Kjempebra service til de som ikke kunne delta 🙂
  Håper dere hadde en fin Oslo-tur denne helge.

 4. Birgitte sier:

  Takk for veldig mange gode sammendrag fra konferansen! En god trøst for oss som ikke kunne være tilstede. Så flink du er som kan «stunte» sånne foredrag uten stikkord en gang!

 5. -m- sier:

  Kjempebra at du blogga under seminaret. Jeg har fulgt med og kost meg med flotte oppdateringer og mye nyttig informasjon:) Takk!

 6. Tøff du er som holder foresdrag 😀

 7. Hei! Jeg tenke å legge ut ett blogginnlegg i morgen der din blogg er en av de jeg anbefaler. Håper det er greit for deg, hvis ikke må du bare informere meg 🙂

 8. Catrine sier:

  Foredraget ditt var veldig bra, Cecilie! Det var en veldig hyggelig helg med mange gode foredrag. Må innrømme at selv jeg som ikke har barn, var imponert av de to «barneforeleserne»! Sten Sture er jo helten min, men han var litt «treg» til å begynne med detter deg, men kom seg og vi fikk høre de underfundige, småhumoristiske anekdotene vi kjenner fra bøkene hans. Men det var sent på kvelden og folk begynte nok å bli trøtte! Utrolig deilig med slikt «påfyll». Skal blogge om i alle fall Kolesterol-foredraget, som jeg syns var veldig interessant!

 9. Fin helg, og du bidrar med et interessant foredrag og med gode tips. Svært gode oppdateringer av foredragene gir du oss, også. Foredraget Barn og lavkarbo til Sakariassen var det som «traff» meg mest. Vil så gjerne at flere barn/familier skal få oppleve det samme som flere av hennes pasienter – fantastiske historier fra virkligheten.

 10. Linn sier:

  Virker som helgen har vært HELT fantastisk! Skulle gjerne ha vært der å sett deg «live» for det virket som du nailet det med stil! Du er flink, Cecilie! 🙂

 11. Ann Kristin sier:

  WOW!! for noen flotte sko du har! Fikk øye på dem fra bildene fra Oslo forrige uke også… De er superlekre! kan jeg spørre hvor du har kjøpt de? Takk for fine sammendrag fra seminaret! 🙂 Ha en fin dag! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s