Ronnie og Lena Beatrice

Ronnie er førstemann ut på Lille Månes høstkonferanse. Han har gått ned 30 kilo etter at han la om til lavkarbo. Ronnie byr på seg selv i ord og bilder:

Han forteller om vanskene han slet med før kostomleggingen.

*sterkt overvektig

*vondt i hodet

*nikkelallergi

*ekstrem halsbrann

*lav energi

*NULL overskudd

*dårlig nattesøvn

*utålmodig

Hvem kjenner seg igjen? Ronnie prøvde å slanke seg med tradisjonelle norske kostråd før han etterhvert la om til lavkarbo. Svært interessant del av foredraget! Ronnie viser også blodsukkerkurven han har lagt ut på bloggen sin tidligere, nemlig hvordan blodsukkeret svinger etter å ha drukket 0,5 liter pepsi max på tom mage. Det tok 4,5 timer før blodsukkeret stabiliserte seg. Etter at han la ut det på bloggen sin første gang, har jeg vært mye mer forsiktig med Pepsi Max!

Ronnie er nå kvitt alle de ovennevnte plagene. BMI ha gått fra 32,5 til 23,6. Utrolig!

Lena Beatrice forteller også om sin vektreise. Hun forteller også om at mange også ikke lykkes med å gå ned i vekt – også på lavkarbo. Hun forteller om at livsstil ikke bare er mat. Man må ha tålmodighet – alle raser ikke ned i vekt.

Hun forteller om sin egen vektreise, som hun også har fortalt om på bloggen sin. Lena vektlegger at man må finne ut hva som passer for deg. Og det dere, det er viktig. Lena snakker også om stress. Stress er en viktig faktor som kan hindre vekttap. Hun snakker om matstress, treningsstress… stress ved ikke å sove nok. Viktige ting!

Lena snakker om at hvis man har spist en bolle, et stykke napoleonskake eller lignende, så har man det. Gå videre. Jeg er tildels enig. Men for meg er det viktig å ta bevisste valg. En bolle skal ikke føre til flere. Bak lavkarbo må da være mitt forslag i stedet 😉

Det å identifisere fallgruber er viktig. Men det er også viktig å gjøre noe med de. Vil du ned i vekt – så MÅ du faktisk gjøre jobben. Identifiser problemområdet ditt – og jobb deg ut av det. NB: Mine ord.

(mobilbilder – har glemt kamera hjemme!)

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Generell helse, Lavkarbo, Småplukk. Bokmerk permalenken.

7 svar til Ronnie og Lena Beatrice

 1. Andreas sier:

  Presterte å glemme kameraet jeg også, så da blir det kornete mobilbilder på min blogg også… 😉

 2. -m- sier:

  Så innmari innmari bra at du legger ut fra seminaret…fortsett sånn! Har hjemmedag med vasking av hus & heim og er ikke mer enn passelig motivert så dette er flotters! Keep up the good work!

 3. Irene sier:

  Heisann. Så greit å få vite at Pepsi Max ikke er bra for blodsukkeret. her har jeg drukket dette med god samvittighet. Kanskje derfor vekten har stått stille så lenge. Gjør stadig nye erfaringer i forhold til Lavkarbo kostholdet og min reaksjon på » vanlig» mat. Etter 3 mnd på Lavkarbo opplever jeg at jeg ikke lenger tåler å spise hvetemel. Får luftsmerter av det. I går kveld var vi på julebord, med alt hva det innebærer. Spiste da poteter og kålrotstappe, og våkna i dag med kraftig migrene. ( skyldes ikke alkohol, da jeg kun drakk vann. 😉 ) Og det er ikke første gangen jeg opplever dette. Har et spørsmål ang baking; finnes der et annet sukker jeg kan bruke ist f Sukrin?? Klarer ikke den bitre ettersmaken jeg får av dette…

 4. Elisabeth sier:

  Mye godt å bake i stedenfor boller og sånt, ex din førjulskake med trøffel. Nydelig kake, og som du sa holder den lenge i kjøleskap. Hadde med til Oslo da jeg var på kurs sist uke, og den var nydelig også etter en uke. I dag ble den bakt som muffins, mmm…..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s