Tog-tanker

Vet dere hva? Man kan få det man ønsker seg- både store og små ting!

Jeg bodde noen år i Oslo som student, fram til jeg ble alene med en liten baby. Da valgte jeg, naturlig nok, å flytte hjem for å bo i nærheten av familien min. Jeg var sårbar og langt nede, og som nybakt mamma trengte jeg støtte fra min egen mamma.

Ettersom årene har gått, har jeg ofte lengtet til Oslo. Jeg har savnet å være bare Cecilie, ikke mamma, og å tusle rundt i byen jeg elsket. Einar og jeg har innimellom reist innover på kjæresteturer, og jentene har vært med noen ganger. Hver gang har jeg kjent den gode følelsen av å endelig være tilbake.

Og akkurat nå, når jeg sitter her på toget- på vei til Oslo for tredje gang på to og en halv uke, kjenner jeg på dette: Jeg har fått ønsket mitt oppfylt.

C 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Refleksjoner. Bokmerk permalenken.

12 svar til Tog-tanker

 1. Cathrine sier:

  Vet du om det er igjen ledige plasser til seminaret i morgen? Forsøkte ringe Lille Måne i dag, og de skulle ringe meg opp igjen. Men hørte ikke noe fra den kanten. Vi har lyst til å bare møte opp, men det er jo litt kjedelig hvis man ikke kommer inn:)
  Sitter forøvrig med boka di på fanget akkurat nå…fått den i posten i dag og gleder meg vilt og uhemmet til å kose meg med den i kveld…så får heller Gullrekka ryke, og Senkveld klare seg sjøl. Gratulerer med en innsats og inspirasjon det står respekt av…gleder meg til å følge deg videre:)

 2. Det er jeg bare såååå enig i..jeg elsker oslo..det urbane–alt å se på–masse folk..kjenner jeg også må ta en Oslo tur om ikke lenge…kos deg masse

 3. Jeg liker ikke oslo. jeg kan godt reise dit,men bo? nei takk. for mange folk for mye kriminalitet.

 4. thilde sier:

  Veldig pussig den beskrivelsen din. Det er mange som rakker ned på Oslo. De tror det er bare asfalt og støv. Jeg bodde der i 7 år og i årene etterpå ble jeg helt ekstatisk over å kunne reise tilbake. Tok seinere med mann og barn dit fordi jeg syntes de skulle bli litt kjent med hovedstaden vår. Nå er det sjelden det blir noen turer. Skulle veldig gjerne vært der nå i helga, men ikke så lett å få til og får nøye meg med referater. Ha en fin helg og gratulerer med boka 🙂

 5. line sier:

  Kos deg i Oslo:)

 6. Tone Cecilie sier:

  Hei Cecilie
  Lykke til i morgen!
  Jeg skal på seminaret selv, og gleder meg til å høre både deg og de andre. Det ser ut til å bli et supert seminar. Håper vi ses i vrimmelen i løpet av helgen 🙂

 7. Du har så rett! Man KAN faktisk få ønsker oppfyllt. 🙂 Jeg drømte om en annen jobb – med kortere reisetid, litt andre arbeidsoppgaver, en sjef som ikke bare tenker profit, mulighet for fleksitid – og jeg ønsket å gå ned til 60% stilling for å få mer tid med barna.

  Planen var å begynne å søke på andre jobber over nyttår (siden det da går mot slutten av mammapermen), men i august ble jeg oppringt og tilbudt en jobb – AKKURAT der jeg ønsker meg, perfekte arbeidsoppgaver, eget kontor (bonus), høyere lønn (bonus), halvvert reisevei, fleksitid, og med en sjef (som også eier firmaet) som gir mye av overskuddet til veldedighet (som han sier – han har stort nok hus, og trenger ikke en bil eller en hytte til..). Jeg ble tilbudt 50%,men jeg «prutet» meg opp til 60%… (LITT må man jo gjøre selv også…) 😉

  Noen ganger får man til og med MER enn man ønsker seg. 🙂 Takk for at du minnet meg på det!

 8. Ida sier:

  Herlig 🙂 Oslo er nydelig forresten, føler meg heldig som bor der jeg bor (Nesodden er som en slags landlig forstad til Oslo, best of both worlds!).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s