Give-away: Iherb-shopping!

God morgen, søtnoser!

Jeg har en travel dag bak meg og foran meg, og har litt lite tid til å blogge og svare på kommentarer. Så for å veie opp bittelitt for det, har jeg en mini-konkurranse i dag.

En heldig leser vinner en shoppingkurv på iherb til 200 kroner.

Dere som har handlet på iherb, vet at man får mye for pengene! I disse smørmangel -tider, kan man jo handle kokosolje til baking og steking? Kokosmel, sukrin, vitaminer, omega 3, vitamin D3, proteinpulver? Eller som mannen min: L-glutamin, Bcaa?

Ditt valg. Men kurven må altså koste under 200 kroner, og veie under 1,8 kilo.

For å delta legger du igjen en kommentar hvor du forteller meg en ting du har lyst til at jeg skal skrive om.

Jeg velger vinner når jeg våkner i en deilig hotellseng lørdag morgen 😉 Lykke til!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i iherb. Bokmerk permalenken.

104 svar til Give-away: Iherb-shopping!

 1. Synne sier:

  Hei! 🙂

  Først må jeg bare si for en flott bok du har gitt ut! Jeg har kjøpt den og er kjempe fornøyd! 🙂 Og for en utrolig god følelse å lese innledningen din om din tid som sukkermonster.. Alt du skriver er som å høre meg! Hvis noen har vært like sukkermonster som jeg er, så ser jeg lys i tunnellen.. Kanskje jeg også kan klare å lære meg å leve et sukkerfritt liv og få ro i sjela.. 🙂

  Jeg kunne tenkt meg at du skrev om: Hvordan man skal klare å leve mest mulig sukkerfritt og hvordan å unngå å falle tilbake til sukkeravhengigheten når man i selskaps situasjoner kanskje spiser «vanlig» kaker eller godteri. Har man alltid med seg eget sukkerfritt godteri og kaker?

  På forhånd tusen takk, og lykke til med boklanseringen i kveld! 🙂

 2. e84 sier:

  Hei Cecilie! 🙂
  Jeg har vært og sniktittet i boken din i bokhandelen og den er virkelig vakker! Føler meg skikkelig stolt ( selv om jeg jo egentlig ikke kjenner deg…) hihi 😉 Boken er kjøpt, men blir åpnet først på julaften, ettersom mamma insisterte på å kjøpe den til meg 🙂 Da blir det romjulsbaking, gleder meg allerede! 🙂

  Som du vet elsker jo jeg lørdagsinnleggene dine 😉 Har fulgt med deg fra begynnelsen av og utrolig moro å se hvordan bloggen har utviklet seg. Jeg holder en knapp på lørdagsinnleggene ( håper du aldri slutter å komme..hehe…) og ellers ønsker jeg meg flere innlegg om LAVKARBO OG TRENING. Dette er midt i blinken for meg. Interessant, gledende og motiverende! i ❤ it! 🙂

  Elin

 3. cecilius sier:

  Jeg ønsker du skal skrive mer om veien frem til lavkarbo. Et lite sammendrag hvordan veien har vært, og hvordan du har det i dag i forhold til før. Gjerne litt om hvordan du tenker, og spiser når du er ute av huset. På besøk hos andre, på reise eller på kafe. Hvordan tenker man lavkarbo når alt man finner i disken er nærmest brød, kaker osv.Karbo karbo karbo…

  Fin give away. Ser den fine kokeboken din i bokhandlere stadig vekk. Håper den ligger under juletreet hos meg den 24.12. Står på ønskelisten. 🙂

  Hilsen Cecilius.

 4. supersiljee sier:

  Enig med de ovenstående her, du gjør en fenomenal fantastisk jobb, både med bloggen og med boka 🙂

  Det jeg ønsker meg innlegg om er kosthold ved graviditet og generellt supermat og for gravide, Jeg finner svært lite konstruktiv info på nett (hvertfall om super/raw), men kanskje du har bedre kilder enn meg, Jeg har 2 mnd igjen til termin og har spist ganske lavkarbo med masse grønnsaker og endel super/raw food. og litt usunt innimellom 🙂 og har merka en del forbedringer fra forrige sv.skap da kostholdet ikke var like bra.

  Ellers keep up the very good work, Frøken 🙂

 5. brunost sier:

  kanskje om folk som har tatt valget om å ikke spise kjøtt, men som holder seg til fisk og egg, kan gjennomføre lavkarbo hvis det i det hele tatt er mulig?

  du har en super blogg, veldig inspirerende, uansett hva slags diett man går på. to tomler opp!

 6. Ziggy sier:

  Fantastisk bok! Fikk den i bursdagsgave på lørdag. Den har stått øverst på ønskelista lenge 🙂 Gleder mg til å teste den ut så snart eksamen er over og juleferien kommer! Gleder mg også til boklanseringen din etterpå! Du er utrolig dyktig 🙂

  Jeg kunne tenkt meg at du skrev mer om hvordan man kan spise lavkarbo på en mest mulig miljøvennlig og bærekraftig måte. Hvilke matvarer som er i sesong nå og senere og hvordan man får tak i økologiske og lokale varer 🙂

  Ellers ELSKER dg jg bloggen din! 😀

 7. littespelid sier:

  Hei
  Jeg er veldig glad i bloggen din spesielt fordi du bruker barna dine aktivt i smakingen og fremstillingen av oppskrifter. Vi har ikke barn enda men har et ønske om at ogs våre barn skal ha en sunn sukkerfri oppvekst. Derfor er det noe vil gjerne ville lest enda mer om. Kanskje også flere inlegg om hvordan du inkluderer og engasjerer barna dine til å delta på kjøkkenet.

  Håper du har en flott dag i dag og masse lykke til på lanseringen.
  🙂

 8. myfunnydays sier:

  Flotte bloggen og flotte boka. Har sniiktittet i bokhandelen, og den er virkelig søt ❤

  Jeg lurte på om du kunne skrive litt om hvilke varer man må være obs på når man bestiller fra iherb iht hva som er lov å ta inn i landet… Jeg vet at f.eks at man ikke skal bestille for sterke D-vitamintabletter… Hvor går grensen? Hvilke varer fra iherb er ok? Er det andre slike varer man kan komme i klinsj med å ta inn i landet?

  Klemklem

 9. sissel sier:

  Hei 🙂 Vet at du har skrevet litt om barns kosthold, men kunne tenkt meg litt mer……om hvordan motivere til litt mindre brød og sukkerfritt «snop» og kaker. Har boka di , som er helt fantastisk, å jeg har prøvd flere oppskrifter, men minstemann er ikke fult så begeistret. Han er straks 10år. Sniker inn litt mandler i matboksen, men sliter med skolematen og når det skal være med «bålmat» på skolen…..har sluttet med skolemelk. Livretten hans er pasta, men ser han spiser mye mindre nå, ettersom foreldrene ikke spiser det.

  Ha en fin dag 🙂

 10. Janni sier:

  Hei 🙂

  Jeg hadde likt om du hadde skrevet om hva som er lurt å spise før trening. Du har muligens skrevet om det før, men jeg har ikke rukket å få med meg alt helt ennå 🙂 I tillegg hadde det vært interessant å fått høre hvor lenge du selv syns en bør gå på lavkarbo, og til hvilken grad/antall gram som er lurest i lengden. Litt vanskelig å komme med ønsker egentlig, bloggen din er jo allerede veldig innholdsrik! 🙂

 11. wenche sier:

  Hei. Jeg må jo være med på alle giwe awayene dine, de er jo så utolig fristende alle sammen! Jeg ønsker et innlegg om barn og baking / kjøkken! Snart er det jul, å boken din skal brukse som utgangspunkt for når kakeboksene skal fylles opp i år. Dette er selvsagt noe jeg ønsker å gjøre sammen med barna. Dessverre er det sånn at barna mine har vent seg til den » søte sukker» smaken, og er litt » kresne» . Når det skal bakes må det jo være noe som til tross for at det er et bedre alternativ en andre julekaker ( jippi jippi for seg ) faller i smak. Altså et innlegg med tips om barn og baking, og hvilke typer kaker det kan være lurt å satse på? Så kan jeg krysse fingrene for en iherbpakke med bakeingredienser 🙂 Ha en flott dag!

 12. Yasi sier:

  Hei 🙂

  Jeg hadde elsket det dersom du hadde skrevet litt om lavkarbo og vegetarisme/fisk & skalldyr 🙂 Jeg synes det finnes så veldig lite informasjon om det da veldig mye inneholder kjøtt, bacon, gelatin osv. En skal ikke skyve under teppet at det er ganske mange idag som tar avstand fra kjøtt og kylling (og også fisk).

  Trening + lavkarbo stemmer jeg også for. Det hadde vært knall 😀

  Ellers så synes jeg du har en superduper blogg – elsker den allerede akkurat slik den er :):)

 13. Khi/Ingunn sier:

  Jeg ønsker meg flere innlegg om middags-tilbehør og sauser, og hvis du skulle få til de ideelle rundstykkene, som både smaker godt og faktisk hever seg, hadde det vært fint å lese om. 🙂

 14. Karna sier:

  Hei=)
  Jeg ser du skrev for litt siden at du prøver å begrense bruk av meieriprodukter. Jeg synes det høres veldig vanskelig ut å ikke bruke meieriprodukter i maten. Derfor lurte jeg på om du kunne skrevet noe om hva man kan spise til frokost og lunsj. Ikke kun til middag, for middag er det enkleste måltidet å lage, men jeg sliter ofte med frokost og lunsj. Blir litt lei av egg i mengden;)

 15. Lissi sier:

  Å, det er jo så mye jeg kunne tenke meg at du skrev mer om 🙂 Det nevnes jo flere interresante emner her i kommentarfeltet allerede. Så føler det vil bli bra uansett hva emnet blir 🙂

  Hvis jeg skulle velge et emne jeg ville lese mer om så blir det: Lavkarbo og laktosefritt 🙂 Jeg har jo allerede begynt å begrense fløtebruken, i tillegg har jeg redusert veldig ned på den tyrkiske yoghurten. Alt dette går igrunn kjempefint -men fra 01.01.12 skal jeg altså prøve å kutte alt av meieriprodukter (unntatt smør). Hva erstatter man det da med? Oppskrifter på laktosefri mat…. -og snop 🙂 Hva kan fordelene være? Ulempene?

  Ha en super dag, Cecilie 🙂 Jeg skal hive meg rundt med vaskebøtta og skurefilla -det er det kjedeligste i verden -men så er det jo så koselig med rent hus når man er ferdig 🙂

 16. Frida sier:

  Jeg tror jeg må benytte anledningen til å både komme med temaønske og samtidig få en sjanse til å vinne en iHerb-pakke. Jeg som aldri har handlet på iHerb blir jo nysgjerrig når folk er så utrolig ekstatiske over denne iHerb-butikken 😉

  Jeg kan bare hive meg på et par av forslagene over her, nemlig lavkarbo uten melkeprodukter. Jeg merker jo selv at jeg egentlig har det bedre uten melkeprodukter, men jeg er et ostemonster og en rømmeelsker. Hvordan kan man leve uten? Jeg tror jeg er ganske flink til å spise variert, men vet ikke helt hvordan man får til den samme variasjonen uten meieriproduktene.

 17. Birgitte sier:

  Heisann 🙂
  Takk for en suuuper bok! Den er i bruk hver dag!!! Aldeles nydelig!
  Jeg lurer litt på om du kan skrive mer om lavkarbo med redusert mengde meieriprodukter, og mer om matpakker til barn og voksne.
  Ha en god dag 🙂

 18. mokikka sier:

  hei. Vil takke for en fantastisk blogg. Takk for at du gir av deg selv! Boka di ser fantastisk ut og jeg har ønsket meg den til jull…håper håper!

  Ellers synes jeg du har en spennende blogg som hjelper til med litt av det søte alternative, men kunne tenkt meg litt mer om hvordan det er å leve på lavkarbo i hverdagen om man skal leve på det eller ned i vekt. Jeg har gått på lavkarbo i 1år, og vekta har gått gjevnt ned…men har stoppet opp siden sommer og den beveger seg ikke…..men kanskje med litt tips kan jeg komme videre… kanskje litt ideer hva du gjorde seøv og hva du spiste eller spiser…! Det er et flust å skrive om….

  ha en glad dag!

 19. Bodil sier:

  Hei!
  Jeg kunne tenkt meg noen innlegg om hvordan man blir kvitt den dårlige samvittigheten når en må si nei takk til servering når man er på besøk til venner e.l. Det sliter jeg veldig med, og det er lett å tenke at jeg bare er streng igjen i morgen, for det er vanskelig å hente seg inn igjen!
  Så noen råtips der hadde vært kjekt 😉
  Og hvordan man skal takle diskusjonene som kommer når jeg forteller at jeg har endret kosthold, føler meg til tider angrepet!

 20. Bodil sier:

  Jo, en ting til; Iherb-favoritter!

 21. Ann Kristin sier:

  Elsker den flotte boka di! (- som nå er min… :-0) Har en skikkelig kosestund med de fine bildene, hyggelige teksten og selvfølgelig alle de fristende oppskriftene! Fab, fab fab! ❤ Jeg støtter tidligere innlegg og ønsker noe om trening og lavkarbo. Hva "fyller du på med"? Ulikt ved løping og styrke? Ellers liker jeg bloggen din som den er! Den er blitt en daglig lesning… 🙂 Lykke til i ettermiddag! Håper du tar turen til Hønefoss en gang…?

 22. gladerebarn sier:

  Jeg ønsker meg inspirasjon til lavkarbo frokost til barn. Og matpakker :-). Veldig fin bok du har laget! Jeg sniktitter i alle bokhandlere jeg er innom. Tar nok ikke veldig lang tid før den er kjøpt inn.

 23. SjøStjerna sier:

  Jeg kunne trenge gode råd for å «forsvare» det kostholdet jeg har valgt, skulle tro det holdt lenge med bevisene de ser foran seg (har mistet 28 kilo så langt), men nei ! Det er tungt å skulle fortelle og forklare opptil flere ganger hver uke. her trengs definitivt en pep-talk !!
  Og så liker jeg oppskrifter med mindre fettandel, dette for å kunne lage en middag til hele familien og heller pøse på ekstra fett til meg selv. Selv har jeg aldri handlet matvarer på nett, men jeg ser jo det er mange som det gjør. Kanskje dette er min sjanse til å prøve… :))

 24. Elin I. sier:

  Igjen må jeg bare få gratulere deg som FORFATTER av en aldeles nydelig bok!
  Jeg vil også legge til at du er utrolig flink med leserne dine, som stadig legger til slike flotte giwe-aways.
  Når det kommer til hva jeg ønsker meg, har jeg et kjempestort håp og ønske om at noen med lang lavkarbo-efraring, kan skrive litt om faktisk det å få i seg NOK, og gjerne MER energi. Dette kan jo til dels passe med innleggene til trening og lavkarbo.
  Andre forslag jeg har, er å skrive litt om mat på reiser og på farten: Mat som kan være med på lengere turer og holder seg frisk uten å være avhengig av at man pakker med seg et kjøleskap i sekken – eller til en lengere biltur. 😉

  Klem til deg og dine!

 25. marte sier:

  Hei
  Jeg har lyst at du skal skrive om hvordan du gikk fram for å få boken inn til et forlag, hvor lang tid det tok og kostnader man må regne med å ha selv. Altså prosessen fra du hadde ideen til idag hvor boken ligger i butikken 🙂 Det syns jeg hadde vært spennende.
  Og har veldig lyst å vinne 😀

 26. karoline sier:

  Vil at du skal skrive om hvordan det er å trene når man går på lavkarbo.
  Hva man bør spire før og etter trening, hvor hardt man kan trene osv.

 27. under opplæring sier:

  Hei.Jeg er innom bloggen din flere ganger om dagen og synes du gjør en strålende jobb! Hvis det er noe jeg kunne tenke meg å lese mer omm så er det nok barn og lavkarbo kosthold.Jeg synes d er litt skummelt enda og har ikke turt å blande de oppi mitt kosthold.Hvordan gjør du dette selv?
  krysser fingre for at jeg vinner denne utrolig artige gaven!!!!!!!!! :O

 28. -m- sier:

  Guuu for en flott give-away! I disse baketider må jeg selvsagt delta på denne:)

  Det er så mange temaer jeg har lyst til å høre mer om, det som jeg personlig er mest opptatt av om dagen er dette med insulinubalanse & meieriprodukter og hva som skjer med kroppen, ihvertfall min kropp, ved høyt inntak av dette.
  Ellers er jeg jo veldig fan av «Hormonella» og det hadde vært skoy med en liten oppdatering på hvordan hun har det i denne aktive høsten:)

 29. ann-kristin sier:

  Høres deilig ut m hotell besøk 🙂 gøy m konkurranse 🙂 jeg vil gjerne lese litt mer om hvordan din jul blir,hvordan du gjør det m mat,selskaper og snop. Digger boka di og lagde bounty og fudge i går til venninne treff, det gikk ned på høykant og mange spørsmål om det virkelig ikke var sukker i.. serverte god the fra iherb m stevia i 🙂 ha en fin torsdag 🙂

 30. Stine sier:

  Jeg har lyst til å lese mer om løpingen din jeg, for det blir jeg så inspirert av! Jeg har forøvrig fått boken din nå, og den var kjempefin!!

 31. Grethe sier:

  Dette må jeg bli med på. Jeg har likt innleggene dine om ulike helsekostprodukter du har prøvd og håper du fortsetter å skrive om dine erfaringer med dette.

 32. vaskeklut sier:

  å-håh! jeg liker veldig godt når du skriver om kostholdet ift trening, så det ønsker jeg meg mer av. f.eks hva du spiser før og etter trening. 🙂

 33. Ingrid sier:

  Hei Cecilie!
  Jeg er superfan, og må innom din fantastiske blogg hver dag:) Kanskje litt dumt nå i eksamenstiden, men en pause må jo til;)

  Jeg spiser ikke lavkarbo selv, men med en sønn med melkeallergi, og jeg som ikke spiser mel, blir det lite karbo i maten likevel.
  Jeg ønsker at du skriver mer om planlegging av måltider i en travel småbarnstilværelse! Gjerne i forhold til matpakker til barn (og voksne), og kanskje planlegging av en uke i gangen, med menyer og ukesinnkjøp?
  Jeg er selv masterstudent, lærer og bibliotekar, samt mor til en 2-åring (med trass-hurra!), så tips mottas med takk!

  Lykke til med lansering av bok, jeg følger med selv om eksamen er faretruende nær (sitter på lesesalen nå…)…

  Jeg elsker forresten lørdagsinnleggene dine!

  Hilsen (en noe stresset) student!

 34. Kristin sier:

  Å, så moro 🙂 Elsker virkelig Iherb, de har så utrolig mye godt der! Og sunt! 😀

  Jeg ønsker egentlig at du skal legge ut flere juleoppskrifter O:) Moren min går på lavkarbo, men er desverre ikke bitt av bakebasillen, slik jeg er, og hun synes det er litt tungt å finne erstatninger for snacks, kjeks, osv. Planen min er dermed å bake masse ulike typer kjeks og smågodt til henne til jul! 😀 Noe skal til og med under treet ^^ Det er skikkelig merkelig å GLEDE seg til å skulle bake noen man ikke kan begynne på før om noen uker 😀

  Lykke til i dag, skjønner godt at du har det travelt!

 35. Suzanne Johnsen sier:

  Hei 🙂 jeg kunne tenke meg å lese mere om lavkarbo og gravid 🙂 Er ikke så mye lesing å finne rundt dette temaet? Har handlet på iherb flere ganger, helt supert =) Hilsen suzanne

 36. Unni sier:

  Nok en herlig give away.

  I disse juletider ønsker jeg flere oppskrifter og lavkarbo varianter av de 7 slag. (Mission immpossible??) 😉 er stor fan av kransekake, cola kaker og sjakk-kakene (hva de no enn heter) Oppskrift på lyse fylte kjeks.

 37. Linda sier:

  Hei.
  Jeg liker bloggen din, gir meg masse inspirasjon 🙂
  Jeg har mange mange ting jeg ønsker du skal skrive om, så jeg valgte ut noe av det.

  Jeg jobber i en helsekostbutikk i nærmiljøet der jeg bor og der guttene mine går på skole.
  Jeg er veldig åpen og deler med kunder, foreldre og har informert lærene om hvor jeg står i forhold til «vanelig helseråd ++
  Dette setter følelser i sving på godt og vondt !!
  Du kan si det slik at det har vært tøft for guttene mine på skolen når lærere har «høylytt hengt de ut» pga av at de feks har med c-vit og andre ting som vi hjemme hos oss bruker når andre heller velger paracet eller antibiotika.
  Har også hatt runder ang det at vi sier nei til vaksinasjon.
  Men det som er mest aktuellt her er jo tingene rundt kosthold, lchf er noe min yngste sønn har prøvd å følge i perioder pga overvekt. Det er ikke lett i utgangspunktet for en mor å få sin tenåringssønn til å følge en «diett»..som han mener det er. Når da lærere på skolen legger sjelen sin i å predikere for karbohydrater blir det hele nesten umulig.
  Heldigvis har jo barna mine og alle rundt meg sett hvordan lchf kosthold har forandret livet mitt..til det bedere 😉
  Så de hører jo mer på meg enn på lærerene, men det jeg gjærne vil at du kan reflektere/skrive litt rundt er problematikken rundt at skoler, barnehager, eldrehjem og sykehuser prøver å nekte folk å spise det de mener er riktig for dem. Bare tenke seg til hvor ille det er for syke og eldre som kansje har blitt «friske» av å kutte sukker og mel..så kommer de på sykehus ol og blir tvunget til å spise brød, saft, appelsinris og poteter. Jeg syntes det er et stort overgrep mot mennesker at det er slik det fungerer !!
  Har opplevd dette på nært hold også, farmor lå på sykehjem en periode, hun hadde sukkersyke og hjemme levde hun lchf light. Vi hjalp henne en del med å forstå kroppen på en annen måte en hennes lege lærte henne. Hun tok også mivi total og protein tilskudd pga liten matlyst, dette ble hun nektet hjelp til å få i seg på sykehjemmet,..hårreisende!!
  Der ble hun fôret på brød, kaker og saft, hun ble bare sykere og svakere i rekordfart..hun er død nå, det hadde hun kansje vært uansett kosthod hun ble jo over 90 år.
  Men det er ille at den siste tiden hennes skulle bli «dårlig» pga feil kosthold 😦

  Pappa fikk kreft i fjor, han er mitt store forbilde, han har formet meg til å bli en meget sunn og iherdig sjel. Han har lært meg å tro på meg selv og tørre å stå på mitt selv omm alle går i mot deg.
  Og han har lært meg om viktigheten av kosthold ++ siden jeg var bitteliten 🙂

  Når han i starten av sykdommen lå på sykehus ble han nektet å spise lchf mat, nektet å ta kostilskuddene sine. Jeg kom til han med kjøtt og fett, slik skal det IKKE være !!
  Jeg var så rasende at jeg måtte bare si no til legene, det endte med at han fikk ta tilskuddene sine så lenge han ordnet det selv. Så levde han på det vi hadde med til han pluss pålegg fra kantinen. Han er hjemme nå og han ble raskt bedere der.

  Oi dette ble mye..er veldig engasjert i menneskers selvbestemmelsesrett, for den er ikke langt så god som mange skal ha det til..heller ikke her i Norge ! Til slutt 2 spørsmål:
  Er nattlysoljetilskudd bra ? Kan jeg ta ketosticksen på morgenurinen ?

 38. Merete Stormo sier:

  Jeg har kjøpt boken din og har allerde prøvd meg på å lage bounty og fudge. Førstnevnte ble supergod men fudgen smakte for mye smør. Tror kanskje at jeg burde latt den få lengre tid i stekepanna? (en time brukte jeg)
  En ting jeg kunne tenke meg å få tips om var hvilken Stevia som er god på smak, iHerb har så mange forskjellige typer. I tillegg hadde det vært supert om du kunne tipse om hvor mye Stevia en skal bruke i oppskrifter, stevia kontra sukrin f.eks. Syns det er vanskelig å regne om mengden ettersom Stevia er så mye søtere enn sukrin.
  Du er en fanastisk inpirasjonskilde, liker bloggen din kjempegodt! 🙂

 39. Merete Stormo sier:

  *fantastisk 🙂

 40. Marie sier:

  Hei, og tusen takk for en super blogg! Det er spennende å følge deg og lanseringen av boka 🙂 Jeg kunne tenke meg at du skrev litt mer om vitaminer, og kanskje hvilke vitamintilskudd eller annet (f.eks supermat) som anbefales når man går over til lavkarbo. Altså, hva som er vanlig at man kanskje trenger påfyll av etc..

 41. Aina sier:

  Hei hei;)
  Gratulerer med den supre boka. Den er øverst på ønskelista mi til jul;) Ligger den ikke under treet til jul må jeg ut i romjulen får å kjøpe den. Gleder meg!

  Jeg kunne godt tenke meg å lese mer om lavkarbo og barn. Jeg kjenner meg veldig famlende i hva som er riktig å gjøre… Ellers så liker jeg godt å lese om anbefallinger av ulike sunne produkter.

  Lykke til i dag.

  -Aina

 42. Merete sier:

  Du er så flink å ha give-aways! (selv om du egentlig ikke trenger det, da innlegg fra deg er lyspunk nok, hysj hysj). Kunne du skrevet et innlegg om hvordan man skal møte fordommer fra omgivelsene når du takker nei til «vanlig mat»? Jeg syns den delen er veldig vanskelig, og misliker at folk kommenterer det. Jeg er jo slank og spiser ikke slik for å gå ned i vekt. Spiser slik fordi det viste seg at jeg får veldig lavt blodsukker og ble ble utrolig slapp av å spise «sunne» matvarer som havregryn, grove kornprodukter osv. Dette har folk veldig lite forståelse for. Samboeren min sier han har fått en ny kjæreste etter jeg endret kosthold og fikk et stabilt gjevnt blodsukker. Jeg «MÅ» ikke ha mat hver 2-3 time lengre. Problemet er at mange tror lavkarbo handler om slanking, noe jeg absolutt ikke trenger. Hva sier man til fordommene?

  Ønsker også selvfølgelig juleoppskrifter!!!:) Gløgg, kaker, grøt og godis:)

  Klem fra meg

  (gikk forresten på en ny iherb-sprekk denne uken og 4 pakker er på vei hjem hit, avhengig)

 43. Ingjerd sier:

  Hei!

  Synes bloggen din er fantastisk motiverende – det har den vært gjennom hele året(har fulgt bloggen siden jeg startet med lavkarbo i januar)! Det er spesielt herlig nå i eksamenstiden å komme inn på bloggen din å lese om alt mulig annet enn skole. Jeg liker alt du skriver og har ikke tenkt på at jeg savner noe. Det jeg kunne tenkt meg å høre mer om er hvordan du gjør det med mat når du er mye på farten, og om aldri søtsuget kommer igjen? Er det noen perioder i livet ditt der du «dropper» å spise lavkarbo?

  Du har utrolig masse herlige oppskrifter og boken din står øverst på ønskelisten til jul ❤ Satser på at det blir mye lavkarbo snacks i romjulen 😉 Ha en strålende dag!

 44. Eva sier:

  Jeg ønsker mig et indlæg med en oversættelse af norsk slang og specielle udtryk oversat til dansk! 😉
  Hi hi, i den mere seriøse afdeling kunne jeg godt tænke mig at læse noget mere om LCHF og børn.

  Tusind tak for en dejlig blog, som jeg læser hver eneste dag 🙂

 45. kristine sier:

  Herlig konkuranse! 😀
  Jeg kunne godt tenke meg et innlegg om at lavkarbo ikke bare er snakk om masse fett, og viktigheten med riktig type fett. Har opplevd flere som går på lavkarbo og tror de kan spise hva de vil så lenge det inneholder mest fett.

  Også kunne jeg godt tenke meg et inlegg ift. allergier. Selv kan jeg ikke spiser nøtter(utenom cashew og pistasj) og mandler, og det inngår i veeldig mange oppskrifter. Jeg vet at det er fler enn meg som har dette problemet, og jeg skulle ønske det fantes noen alternativer til f.eks. kakebunner 🙂

  Ellers må jeg si at du har en fantastisk og inspirerende blogg, med mange herlige oppskrifter! 🙂 Etter at jeg kom over bloggen din første gang har jeg vert fast leser. Utrolig godt jobba med både boken og andre begivenheter, du har virkelig vert oppptatt i det siste 😀

 46. Nina A. M. sier:

  Ny runde med give-away???
  Den må jeg selvsagt være med på…

  Ser at andre også har kommet med dette ønsket, men jeg melder meg på ang. tips om barn/ungdom og lavkarbo.
  Eldstemann går i åttende klasse og er midt i målgruppa der de begynner å kaste matpakka til fordel for en bollepose fra butikken. (du kjenner vel den aldersgruppen rimelig godt, tenker jeg?)
  Han synes jeg maser, men jeg vil jo bare at han skal få gode matvaner å ta med seg videre.

  Tips mottas med takk! 🙂

 47. Nina A. M. sier:

  Glemte bare å si lykke til med boklansering i kveld! 🙂

 48. Ida sier:

  Jeg har flere forslag som hadde vært interessant å høre om (i alle fall for meg selv ;-)): lavkarbo uten melkeprodukter, og hvordan man kan spise lavkarbo uten kjøtt, prosessen fra idé til bok (det hadde vært spennende å høre om!), og om hvordan man kan lage sine egne lavkarbooppskrifter fra scratch (f.eks. hvilke forhold det skal være mellom mel, egg og væske osv. for forskjellige typer bakst). Når det er sagt, så liker jeg bloggen din veldig godt som den er i dag, med en blanding av prat, oppskrifter og treningsinnlegg 🙂

 49. hva med å skrive om ulemper ved lavkarbo?

 50. Cath sier:

  Jeg synes dette er en av de bedre bloggene når det gjelder lavkarbo! Enkle og fine oppskrifter, og ikke minst en oversiktlig side og navigere rundt på.

  Jeg savner flere alternativer til nøtter. Er allergisk mot absolutt alle nøtter (mandler er også en nøtt. Men muskattnøtt og kokosnøtt er ikke «ordentlig» nøtter og kan brukes av de fleste allergikere). I brødmat og mye annet kan jo nøtter erstattes av solsikke- og gresskarkjerner etc. Derimot synes jeg det er litt verre i mer tradisjonell bakst, slik som kaker og konfekt.

  Det hadde vært flott med vegetaroppskrifter også, men siden du spiser kjøtt – så er vel det litt mye å forvente. Selv synes jeg det i grunnen er ganske lett å være vegeterianer på lavkarbo, man må bare tenke litt annerledes.

 51. No.15 sier:

  Jess, jeg er med.
  Kunne tenkt meg til å lese mer om vitaminer, kosttilskudd. Og barn i et hjem med lavkarbokosthold, hvordan det fungerer. Hva spiser de hjemme vs i barnehagen, du har vel et barnehagebarn? Hva er bra for barna!

  Klem, Lise

 52. Hanne sier:

  Jeg savner at du la ut oppskrifter også på bloggen din, skjønner jo at boka (og forhåpentligvis flere bøker kommer) «tar» endel oppskrifter.
  Men den beste julekaka kanskje, den man bare MÅ bake hvis man bare får velge en. Skal spise lavkarbo hele jula, og kunne tenkt meg en slik kake/kjeks som bare roper jul (slik som pepperkaka, colakaker, peppernøtter i sukker/hvetemel verden) som jeg kan ta med meg i en fin liten boks når jeg drar på julebesøk 🙂
  Forhåpentligvis ligger det en flat pakke til meg under årets juletre med din bok i!

 53. Elna sier:

  Hei
  Prøvde dine bounty i går, nydelige! Jeg er ikke så glad i mørk sjokolade, kan ikke du trylle fram noen lyse da? 🙂 Savner også pepperkaker, kanskje lage noen som ligner med mandelbasis? Gleder meg til å fortsette å bake, har mye tid om dagene grunnet sykemeldt og på cellegift. r så godt når noe smaker «godt» :-)) Takk for en flott bok og blogg, inspirerende!

  • Lissi sier:

   Hei -du kan jo bruke melkesjokoladen fra sukkerfritt utenpå om du vil ha de lyse 😉 Cavalier har vel også en melkesjokolade variant?! Så det kan du klare vet du 🙂

 54. Lene sier:

  Jeg ønsker meg et innlegg om «lettvint lavkarbo», hehe, altså ofte så virker det så omfattende, tidkrevende og komplisert å leve på en lavkarbo diett, da det meste skal lages fra bunnen, så det jeg ønsker er å få noen lettvinte tips til f.eks. snacks og mellommåltider som ikke er altfor tid-og energikrevende. Gjerne ferdig-varer også, hvis de finnes:)

 55. Mette sier:

  Først gratulerer med flott bok. Den står øverst på julegavelista mi til jul 🙂
  Hadde ønsket med en brødoppskrift uten egg. Klarer ikke egglukta og smaken 😦

 56. Linn sier:

  Hmm.. Jeg tror det kunne vært interessant å lese litt om motivasjonstips. Hvordan man kan holde motivasjonen oppe, selv om lavkarboen ikke ser ut til å fungere til tross for at man følger opplegget skikkelig.

  Og gratulerer med ny bok! Gleder meg til å komme hjem til Norge og lese i den 😀

 57. marit sola sier:

  Hei gode deg. Jeg koser meg sånn med boka di.

  Jeg ønsker så gjerne å lese mer om barn og kosthold. Hvordan du tenker og løser dette på hjemmebane (og ikke minst på bortebane;)

  stor klem med maaange lykkeønskninger fra marit

 58. Anne sier:

  Det hadde vært spennende å høre hvordan du kombinerer det å jobbe som lærer i mat og helse med din livsstil med lavkarbo.

 59. Guro Eriksen sier:

  Hei!
  Jeg ønsker meg noen fler oppskrifter på sukkerfrie kaker, en gang du får tid igjen 😉

 60. Malene sier:

  Jeg liker jo selvfølgelig alt du skriver fra før 🙂 Men kunne gjerne tenkt meg mer om trening. Trening og lavkarbo er jo omdiskutert og jeg kunne tenke meg å vite mer om hvordan jeg skal spise i forhold til trening og lavkarbo. Forøvrig så ELSKER jeg lørdagspraten her på bloggen 🙂

 61. Berit sier:

  Hei
  Jeg liker å lese alt du skriver, og syns boken din (og bloggen) er fantastisk! Du kunne gjerne skrive mer om lavkarbo og barn/familie, og dele dine erfaringer om dette. Likte spesielt godt det innlegget ditt om håndballcup og hjemmelagde mandelvafler. Det er noe vi alle kan lære av, gi ungene våre NÆRINGSRIK mat på sånne dager.
  Ha en fin dag!

 62. Anne-Kariin sier:

  Heisan, må si det ikke er enkelt å finne noe du ikke dekker i din blogg 🙂 Er det noe jeg gjerne kunne tenke meg å lese mer om er det å sette sammen gode lavkarbomåltid hvor jeg får i meg nok fett med mer, uten å «fete opp» de øvrige i familien som ikke lever på et lavkarbo kosthold.

 63. For det første må jeg jo bare si at jeg elsker bloggen din, selvom jeg ikke er den flinkeste til å legge igjen kommentarer.
  Vet du bruker mest varer som er lett tilgjengelig, men kunne tenkt meg at du kom med f.eks iherbanbefalinger i forhold til hva du baker.
  Og hvordan legge over til mest mulig sukkerfritt kosthold. Jeg prøver, så godt jeg kan, og det går relativt greit, men så faller jeg utpå igjen.
  Hvordan bake sunt og godt i julen, for jeg vil jo kunne kose meg jeg og. Nå går ikke jeg på lavkarbo, men lavkalori. Men er jo mye lavkarbo som kan gjøres lavkalori og:D

  Fortsett slik som du gjør, for bloggen din er helt fantastisk ❤

 64. saibe sier:

  Flotte bloggen og flotte boka!Om Iherb-favorittene dine vil jeg gjerne lese om:)

 65. Marianne sier:

  Herlighet, du er så flink med give-aways, ordentlig kult 🙂

  Har noen ønsker; lavkarbo gjort enkelt (for de helt i startfasen,
  slik at det skal være lett i komme igang), lavkarbo ved laktose-intoleranse og typiske matallergier,
  tips om matvarer «på farta», og ikke minst «din historie» fra start til i dag med lavkarbo:-)

  (fin du var på bildene 🙂

 66. Charlotte sier:

  Vil gjerne ha flere tips til lavkarbo i farten – frokost, lunch, ta med mat og spise ute. En kan aldri få nok tips om slik mat (siden det ikke alltid passer med middagsrester i matboks) 🙂

  Boken din er helt fantastisk foresten – har nesten lest igjennom hele og har MANGE oppskrifter på bakelisten 🙂 🙂 GLEDE ❤

 67. Stinita sier:

  Jeg har ønsket meg boken din til jul! Og takket være deg har jeg oppdaget iHerb som er fantastisk for meg. Jeg bor i Mexico nemlig, og via iHerb får også jeg tak i nyttige produkter!

  Jeg skulle gjerne lest mer om utfordringer i hverdagen for å få til å leve ordentlig på lavkarbo. Går du aldri på en smell? Og om motivasjon på i matveien og angående trening.

  Hvis jeg skulle vinne gavekort, vet du hvilket produkt på iHerb som tilsvarer sukrinmelis? Jeg vil lage kake og glasuuuur!

  Superblogg!

  Klem
  S

 68. Elin sier:

  Gratulerer med ei flott bok og takk for koselig hilsen i den 🙂 selv for meg som ikke er noen «søtnos» er det mye godt i den,og spesielt nå som det går mot jul og det er litt ekstra med snop og godterier i skålene.
  Men jeg ønsker meg litt om de forskjellige søtningstoffene, har de forskjellige egenskaper,er noe bedre til å bake med enn andre osv. Har kjøpt Tagatesse,og tenkte å prøve meg på en lavkarbokaramellpudding i helga. Vet den kan smeltes,og da skulle det være en mulighet for karamellpudding. Vet ikke om det går,men det skal prøves. Ser de har nudler og pasta på Iherb,er de så «bra» som det påstås?

 69. Jeg vil gjerne at du skriver om Iherb favoritter og enkle «på farten» tips spesielt for barn:)

 70. Tone sier:

  Så flott blogg du har:) Har blitt fast leser nå og synes du skriver mye bra. Boka di som jeg fikk i posten for noen dager siden, er også herlig. Jeg har bare fått prøvd en oppskrift, men har handla inn ingredienser for å prøve flere. Gleder meg til å smake selv og dele med andre rundt meg(familie, venner, jobb) og se på responsen. Oppskriften jeg prøvde, må være den enkleste av alle i boka di; mandler med kakaomasse/kanel/sukrinmelis. Vet ikke om du har prøvd det, men jeg snudde mandlene i olivenolje før jeg puttet de i posen. Da satte den tørre massen seg mye bedre fast. Og de falt i smak både hjemme og på jobb;)
  Mange gode tips til ønsker over, og stemmer for lavkarbo og trening og erfaringer med meieriprodukter som partystopper. Hva reagerer man på, må man kutte alt, hjelper det å redusere på f.eks. fløte, og hva erstatter man dette med i forhold til fett?

 71. Kristin sier:

  Takk for at du har skrevet en bok som min mann elsker meg for:)
  Jeg sliter bare med en ting,og det er dette jeg ønsker at du skal skrive om. Når jeg skal lage kakebunn, og pisker eggedosis som jeg senere skal ha det tørre i,så faller lufta ut av eggedosisen hver eneste gang!! Jeg har forsøkt å røre veeeldig forsiktig,tatt litt og litt av det tørre i gangen. Siktet kokos melet….. jeg blir gal. Hvordan gjør du det,uten å slå luften ut av eggedosisen? Er du bare veldig,veldig forsiktig når du rører det inn? Kanskje unødvendig å skrive dette nå,men kakene mine blir ikke særlig høye og flotte av det:( Ikke noen tre lags bløtkake liksom.

  • Hei Kristin! Jeg må jo nesten svare på dette med en gang. Jeg vet neimen ikke. Jeg har ofte ikke giddet å sikte kokosmelet, engang, og den har aldri falt sammen 😦 Jeg er egentlig ikke forsiktig. Når du har tatt i kokosmelet, så er det best å ikke røre så lenge. Røre forsiktig men kjapt, og så røre inn væsken raskt. Har du blandet bakepulveret inn i kokosmelet? Mystisk 😦

 72. Fortell meg hvordan du klarer o finne på så mange nydelige oppskrifter!! (boka din kom med posten igår) =)

 73. Hege sier:

  Jeg vil gjerne høre om dine Iherb favoritter. I tillegg har jeg lyst til at du skriver noe om hvordan du forholder deg til lavkarbo når du besøker familie og venner.

 74. Trine RJ sier:

  Alt som skjer for tiden høres sååå spennende ut! 🙂 Håper du koser deg masse, selv om det er travelt.
  Jeg ønsker at du skriver om D-vitamin og omega. For meg er koblingen, eller mangelen på kobling, mellom disse uklar. Bør man ha tilskudd av begge, eller får man vitamin D «på kjøpet» når man tar omega 3? Og er det ulike vitamin D (ser du nevner en D3 i innlegget)?
  Og så liker jeg å bli holdt oppdatert/bli gjort oppmerksom på nyheter, forskning og produkter som er relevante for kosthold og trening.
  Og så ønsker jeg meg enda mer oppskrifter og koselige lørdagsinnlegg 🙂

 75. Anne Grethe sier:

  Liker boka di kjempe godt! Prøvd mange av oppskriftene og er kjempe fornøyd!
  Kunne godt tenke meg at du skriver mere om lavkarbo og trening, og det om å være gravid å spise lavkarbo.

 76. Charlotte Ripe sier:

  Hei

  Jeg må få takke deg for en kjempe flott og inspirerende blogg. Det går ikke en dag uten at jeg må innom og titte og se om du har disket opp noe nye godsaker vi kan koae oss med bedre samvittighet. 🙂
  Jeg er veldig opptatt selv å finne glutenfrie og mat som inneholder lite karbohydrater. Jeg har diagnosen MS, og jeg kjenner at det er så mye av de varene, produktene og oppskrifter som hører jul og hverdagen med (spesielt ved familie sammenkomster og høytider) hvor jeg blir fryktelig dårlig dagen/dagene etterpå. Problemet mitt er at min egen familie ikke vil «tro meg» at det er så gale som det er, og pointerer med at det er for dyrt å legge om til et sunnere og mer helsegunstig kosthold.
  De fleste i dag legger om kostholdet sitt først når de har fått et medisinsk problem. Jeg har litt lyst å vite mer om hva du tenker om lavkarbo og dens helsemessige fordeler ved forskjellige sykdom/helse tilstander, og forebygging. Det er så mange flere som trenger å vite mer (før de ufrivelig får vite og oppleve mer enn de kunne tenke seg).
  I tillegg så er folk flest opptatt av pris… Så utfordringen min til deg er kanskje å klare å vise at det behøver ikke å bli dyrere og leve sunnere eller mer bevist i matveien?

  Igjen tusen takk for litt krydder og ekstra glede i hverdagen! 🙂

 77. Maria sier:

  Kjempefin blogg!! Har jo selvfølgelig SÅ lyst å vinne iHerb pridukter, ettersom jeg har vært superuheldig og mistet to pakker i posten =/

  Jeg kunne gjerne tenke meg å lese mer om vektreduksjon for folk som ikke nødvendigvis er overvektig. Om hvordan man kan bli kvitt det siste lille? Om det er noe spesielt man bør satse på? Forvirring rundt om det handler om kalorier eller produktvalg?

  TAKK!!

 78. Simone sier:

  Hei! Jeg har ikke et lavkarbokosthold, men er likevel fast leser av bloggen din. Grunnen er at jeg ikke tåler sukker og gjær og får mye inspirasjon og gode oppskrifter fra deg. Mitt problem er at jeg heller ikke tåler fløte og store mengder smør og skulle gjerne sett flere oppskrifter som ikke innholder dette. Kanskje en litt vanskelig oppgave, og jeg vet ikke om det er noe du i det hele tatt har lyst til å prøve deg på, men det er nå i allefall ønsket mitt. Du kunne jo evt sett på det som en utfordring for å tenke nytt. Sitter med et inntrykk av at du er en dame som liker å kaste deg ut i ting! 🙂

  Hilsen Simone

 79. Renate sier:

  Hei Cecilie!
  Boka di brukes flittig, prøver en ny oppskrift hver gang! Alltid like spennende!
  Noe jeg av og til savner på dette kostholdet er gjærbakst av typen boller/rundstykke. Brød savner jeg ikke i hele tatt, og jeg var en storspiser i mitt høykarboliv. Ser at Funksjonellmat har noe som heter fiberfin, men oppskriftene de har på hjemmesiden sin er også med hvetemel i tillegg. Har du lyst til å forske ut en oppskrift på de perfekte lavkarbo-boller?

 80. Sigrid sier:

  Hei!
  Utrolig fin blogg du har, med mange fine og innspirerende innlegg og oppskrifter! Er innom å titter stortsett hver dag, og må si du er god til å oppdatere! 🙂
  Har vært utrolig spennende å følge med på hvordan lanseringen av boka osv. har gått.

  Nå som det nærmer seg advendt og jul kunne jeg ønske at du skrev om hvordan man best mulig kan komme seg unna alle «fristelsene» som juletiden innebærer på best mulig lavkarbovis, og uten å måtte savne noe. For meg er det viktig at jula skal være slik den alltid har vært, selvom jeg har lagt om kostholdet. Det eneste er jo bare å tenke kreativt, og det er jo du så flink til! Du er en stor inspirasjonskilde for meg! 🙂

 81. Trude sier:

  Hei!
  Jeg husker at du en gang skrev om at du tidligere drakk pepsi max, men at du nå kun drikker det på lørdager. Kan du skrive mer om dette? Jeg sliter sånn med å slutte å drikke pepsi max selv og jeg er overbevist om at dette er en av grunnene til at jeg ikke går mer ned i vekt enn det jeg har gjort til nå – allikevel klarer jeg ikke å slutte å drikke denne brusen. Hadde du det på samme måte? Leser jo også mye om hvor skadelig aspartam er for kroppen.

  Jeg er også interessert i å lese mer om barn og lavkarbo 🙂

 82. Liv sier:

  Takk for din superinspirerende blogg!!Jeg ønsker at du fortsetter slik som du gjør ,pluss middager og Iherb-favoritter. Hilsen Liv

 83. Amalie sier:

  Bloggen din er fantastisk! Ønsker mer gjærbakst. Hilsen Amalie

 84. ina sier:

  gjerne mer om familieliv og lavkarbo 🙂

 85. t sier:

  Heisann!
  Kunne gjerne tenkt meg at du skrev mer om hvordan du forholder deg til andre som er skeptiske til kostholdet ditt. Jeg synes selv det er vanskelig i sosiale sammenhenger fordi andre ikke respekterer mine valg, selv om jeg sier at dette er det som passer meg best, og jeg ikke prøver å dytte mine meninger på dem. Kanskje du har noen gode tips? 🙂

  God helg 🙂

 86. Ingvild sier:

  Jeg ønsker å lese mer om hva man kan spise når man er syk og ikke orker å lage mat, eller f. eks. bare orker å spise suppe. Og hva som er lettvint å ha i fryseren, når man tidligere kanskje hadde laget ferdigpizza eller lignende.
  Jeg ønsker også å lese mer om graviditet/ babyer og lavkarbo.

 87. Jeg kunne tenke meg at du skrev forskjellig typer trening, trene muskler typ fitness, yoga, pilates. Ting du har prøvd ut som rockering, og andre treningsapperater å hva du synes 😉

  Jeg la selv nettopp inn min første bestilling på iherb, da jeg har hørt så mye bra om det :).

  Hadde vært kjekkt om du også skrev om alt du har/kjøper på iherb 🙂 Det er litt vanskelig å finne ut hva en skal kjøpe der de første gangene.

 88. Linda sier:

  Hei! Jeg kunne tenkt meg å lese om det å avvenne barna fra brødskivene de aldri blir lei. Jeg har prøvd ut noen lavkarbo-brød, og får beskjed fra småtrolla om at det enten er for smuldrete eller tørt. De foretrekker konsistensen til ferdige brød fra butikken, eller speltlomper. Også lurer jeg på om du har noen tips til alternativ til kakao eller toddy til barna. De ønsker seg det på termosen når de har turdag i barnehagen, og det synes jeg er ille at en dag i friluft skal bli «ødelagt» av høyt sukkerinntak. Kanskje iHerb har en god «barne-te»? Takk for en inspirerende blog!

Kommentarer er stengt.