Du er invitert!

I morgen ettermiddag, torsdag 25.11 fra klokka 18-20, er det offisiell lansering av boka mi. Lanseringen foregår på Doubletree by Hilton i Oslo. Har du lyst til å komme? Det serveres smaksprøver og musserende, og jeg er tilstede 🙂 Du er hjertelig velkommen! Du melder deg på ved å sende en mail til schei@gambit.no. Ses vi?

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Bakeboka mi, Småplukk. Bokmerk permalenken.

27 svar til Du er invitert!

  1. Hannelore sier:

    Også i Oslo da! 😛 Si ifra når du kommer til Kristiansand ❤

  2. Anne-Kariin sier:

    Du får ha lykke til og si gjerne fra når du kommer til Stavanger :o)

  3. Hanne :-) sier:

    Hei Cecilie, grattis med boklanseringen! Litt langt til Oslo fra Kragerø, men kikket fort på boken din i bokhandelen, og den ser så utrolig flott ut! Vil ha! Den må kjøpes!
    Masse lykke til!

  4. tusen takk for invitasjonen! – skulle så inderlig gjerne, håper du kommer til Haugesund snart – hadde vært en stor inspirasjon og ære å få møte deg 🙂
    Lykke til!!

  5. Lissi sier:

    Ååå nei!! Jeg som ikke bor så altfor langt unna får heller ikke kommet. Jobber kveld torsdager 😦 dette hadde vært gøy å fått med seg, men… Du får ha masse LYKKE TIL 🙂

  6. Neeeeei. drar fra oslo torsdag!!! 😮

  7. Catrine sier:

    Jeg er dessverre opptatt torsdag. Det var jo veldig dumt! Men vi sees til helga 🙂

  8. Tone sier:

    Det skulle jeg virkelig gjerne gjort, men vet ikke om formen er på plass til i morgen. Dumt å melde seg på da kanskje? Jeg har enda ikke fått hendene på denne fantastiske boken din. Men når mor her blir frisk skal jeg avgårde til butikken, la meg inspirerer og «hjelpe» på salgsstatistikken som jo allerede er fantastisk!!! Er så glad på dine vegne Cecilie for all den suksessen du nå nyter 🙂

    Klem Tone 🙂

  9. Julie sier:

    Lykke til, det kommer til å gå kjempebra 😀
    Kunne du lagt ut oppskriften på (Macronene?) som er på invitasjonen? har alltid lurt litt på hvordan man lager de lavkarbo!!

  10. Ida sier:

    Skulle gjerne vært der, men får nok nøye meg med oppdateringer fra bloggen din om det 🙂 Lykke til!

  11. Monique sier:

    JAAAA! Vi kommer, både Ronnie och jag! 🙂
    Ses då!

  12. Monique sier:

    Neeeej, åh jag trodde det på fredag 😦 – byt dag?
    Så då kan vi inte….

  13. Sjokoladebolla sier:

    Heeeeeeeeeeeeeeeeeregud!!!! Jeg gikk forbi en bokhandel i går og så at de hadde fått inn boka di, fortsatte videre og tenkte; nei – jeg skal ønske meg den til jul av samboer. Men på et eller annet tidspunkt hadde jeg snudd og sto i bokhandelen med boken i den ene hånda og betalingskortet i det andre 🙂 Utrolig bra førsteinntrykk, en stor og fin bok! Når jeg kom hjem kastet jeg meg over den og kunne ikke få bladd fort nok igjennom. Det er lenge siden/eller aldri, at jeg har sett en så innbydende og forseggjort kokebok! Jeg bakte et brød etter oppskriften din i går da jeg tenkte jeg skulle gjemme snopet til helgen. Godt brød! Men i dag har jeg jammen dratt den frem igjen og i dag har jeg markert alle sidene som inneholder oppskrifter jeg har tenkt til å prøve ut til jul (Jula begynner tidlig i år). Tusen takk for en herlig bok og for at du har lagt din innsats i å gjøre lavkarbolivet litt lettere og utrolig spennende!

  14. Elin sier:

    Laget Troika i kveld, etter din oppskrift. Nam!! 🙂

  15. Nina A. M. sier:

    Hadde vært kjempegøy å være der, men jeg får det dessverre ikke til på torsdag… 😦
    Men lørdag og søndag sees vi i alle fall!
    Lagde forresten den myke peanøttkonfekten fra boken din i helgen, og jeg må si akkurat som Mira: «Tusen takk for at du lagde disse!»

  16. camilla sier:

    Synd jeg ikke kunne komme i dag, men sånn er det når det snart er eksamen. Men masse lykke til.

  17. -m- sier:

    Lykke til ikveld! Du tar folket med storm:)

  18. I dag fikk jeg boken din av mamma, hadde ønsket meg den til jul.
    Men snille mamma tenkte at jeg trengte den før jul 😀
    Kunne ikke vente så det ble baking allerede i dag.
    «Chocolate chip cookies», kjempe gode og vellykket.

    Kjempe flott bok og nydelige oppskrifter.
    Den kan du virkelig være stolt av.

    Tusen tusen takk!!
    Ønsker deg alt godt, og stå på videre!

  19. Tilbaketråkk: Lanseringsfest for kokeboka “Fristende lavkarbo” « Drømmeveversken

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s