Husmor-update: om forklær og skinnvesker!

God kveld 🙂

Da har jeg kokkelert litt. Konfekt og Miras blåbærtopper. I morgen skal jeg bake gulrotkake og lage krem til cupcakes, og så er jeg i mål til torsdag.

Jeg har fått kommentar på forklærne mine. Det røde juleforkleet er fra Jessie Steele, bestilt på ebay. Det sorte med rosa sløyfe fant jeg også på ebay. Det kalles flirty apron. Begge koster rundt 30 dollar pluss 10 dollar i frakt. Forkleet fra Jessie Steele har særdeles bedre kvalitet, bare så det er sagt. Men det sorte er supersøtt, og det er flittig brukt.

Etter kveldens kokkelering har jeg rettet prøver. Og mens jeg rettet prøver, tittet jeg litt på pcen… Jeg har forelsket meg i pc-vesker fra det norske merket Moo. Veskene er laget av kuskinn. Sukk, jeg har lyst på!

iMoo

wow-cow

Ååååå♥ Hva med en wow-cow eller iMoo?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

5 svar til Husmor-update: om forklær og skinnvesker!

  1. Gry Stenslie sier:

    Jeg er sikker på at du snart har råd til ikke bare èn, men mange pc-vesker fra IMoo….
    Jeg er blitt innvitert på festen torsdag via face, og meldt min ankomst. Gleder meg, både til smaksprøver, musserende, og ikke minst å treffe DEG «live» og å få kjøpt boken. For det vil bli solgt bøker der?

  2. jeg liker litt større avlange vesker. flink du er med bakingen :*

  3. mokikka sier:

    fine væsker! Tror du blir fornøyd uannsett hva du velger!

  4. Likte veskene veldig godt, skulle gjerne hatt en FIN veske å ha Mac’en i, i stedet for å drasse rundt på en sekk 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s