Hos frisøren

Jeg har havnet i frisørstolen 🙂 Virkelig på tide, og behovet for å være fresh på håret til torsdag er stort. Etterpå skal det bakes, og så må negler stelles. Mye å tenke på for kvinner som utgir bok.

Har menn det slik?

20111122-175448.jpg

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

12 svar til Hos frisøren

 1. Bente sier:

  Ja du blir ikke akkurat arbeidsløs med det første, Cecilie 😉
  Men nå må jeg bare spørre hvordan du klarer å stelle så flotte negler selv?????
  Er de virkelig ekte?????, ikke noe juks????

  Gode tips mottas med takk 😉

  • De er virkelig ekte 🙂 Ikke noe juks! Men nå synger de på siste verset, har egentlig brukket to men prøver å bevare de til etter torsdag 🙂 Jeg har alltid tenkt at det er pga brokkoli. Jeg har bare tykke negler, rett og slett, og dermed supersterke. Neglelakken handler mer om øvelse 🙂

 2. Lissi sier:

  En tur hos frisøren er sååå godt.. Jeg har time i desember og gleder meg allerede 🙂 Det er jo så godt å bare sitte der og bli «dullet» med 🙂

 3. Henriette sier:

  Då trur eg nesten at eg må begynne å ete meir brokkoli 😉

 4. -m- sier:

  Aner ikke hva som rører seg i hodet på menn som skal lansere bøker jeg:) Virker som om du gjør det eneste rette! Legg ut bilde av ferdig resultat da:)
  Sitter å spiser nybakt kveldsmat; Solrike rundstykker. Hurra! Ønsker meg muffinsformer, silikonformer osv. osv til jul, så foreløpig havnet de i slike store papirmuffinsformer. De er knallgode. Takk for oppskrift:)

  • Å, så godt du likte de! Det er en av de aller tidligste oppskriftene jeg lagde 🙂 Det ferdige resultatet er oppsatt i en kjerringknute pga baking. Legger ut bilde fra lanseringen til torsdag. Jeg gjør alltid det samme, så det er neimen ikke spennende!

 5. lacaliffa sier:

  Så fin blogg du har =)

 6. Ah, kunne virkelig trengt en tur til frisøren selv ! 🙂 Velfortjent etter suksessen med boken din synes jeg!!

 7. så digg. jeg vil stusse meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s