Søte invitasjoner

I dag er det sendt ut invitasjoner til den offisielle lanseringen til torsdag. 10 journalister har mottatt en spesiell invitasjon:

Så fine de ble! Jeg laget konfekt, muffins, hotte paranøtter og cookies. Det er absolutt ikke jeg som har laget invitasjonene, der stopper mine evner.

Forøvrig ble boka mi den 17. mest solgte boka innen generell litteratur forrige uke. Det er jo helt hinsides bra! Den andre uka i salg, og jeg har jo ikke et kjent navn. Fantastisk!

Forøvrig er jeg og ei fra Sunt Hjem intervjuet i denne saken som har turnert på nett og i papiraviser. Hele 52 nettsteder la den ut i går. Noen oppskrifter fra boka er å finne i nyeste utgave av Fit Living, hvor det er mye godt stoff om ernæring å lese denne gangen.

Når jeg først er i gang med lesetips, anbefaler jeg dette blogginnlegget av Pål Jåbekk. Veien til god helse – hvor skal vi starte?

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Bakeboka mi. Bokmerk permalenken.

14 svar til Søte invitasjoner

 1. Merete sier:

  Hei!

  Lurte på om du vet om en gløgg fra polet som vi på lavkarbo kan nyte?:) Har såååå lyst på:) Står liksom ikke hvor mange karber det er der..

  • Vet ikke. Men Monique som har bloggen Lifezone.se la ut en oppskrift i fjor! På vinmonopolet.no kan du sjekke sukkerinnhold. Jeg valgte en tilfeldig gløgg, og den har et sukkerinnhhold på 95 gram per 100 gram…

 2. ennah sier:

  Så gøy med 17. plass da! Jeg har prøvd ca 10 av oppskriftene nå, og i dag dikta jeg jammen meg en kake selv også! Den ble tilogmed god! Kokoskake: Egg, sukrin, tagatesse, kokosmel, kokosmasse, kokosmelk, smør, vaniljepulver på slump i en brødform!

 3. veien til god helse er informasjon og kjærlighet til seg selv! 😀

 4. -m- sier:

  For ett flott resultat på så kort tid, og Oslolanseringa har ennå ikke startet ennå! Fantastisk.
  Jeg dro på besøk til nabo’n idag med nyboka under armen:) bare godord å melde fra naboen; en » ikke- lavkarber».
  Mmmm, Kunne godt tenkt meg å være journalist og få de lekre smaksprøvene foran meg! Gleder meg til å lese anmeldelsene fremover.

  Når det gjelder motivasjonsrådene holder jeg en knapp på punkt nr 6! selvsagt;)

 5. -m- sier:

  Kjære vene…. Det å lese og skrive på mobil er ikke alltid like oversiktelig meg. Det var denne artikkelen fra Jåbekk som jeg leste på……http://fitnessbloggen.no/tips-treningsmotivasjon/
  Trur jeg skal holde meg til pc fremover jeg…..;)

 6. Jane sier:

  Fine invitationer og sikke en flot start, din bog har fået. Stort tillykke med det. Cecilie 🙂

 7. Merete sier:

  Kan jeg spørre hva det tilsvarer i karboinnhold?:)

  Blir det flere juleoppskrifter framover forresten? Altså, alle de oppskriftene du legger ut smaker jo himmelsk! Selv for høy-karbere som mine foreldre:P Er sykt kult å lage ting til folk som tror sukkerfritt ikke kan være godt:) Jeg tar stolthet i å omvende omgivelsene mine(med hjelp fra deg:P)

 8. Klarer ikke huske hvor vi skrev om gløgg. Men den jeg sjekket på polet inneholdt altså 95% sukker. Det er ikke bra for noen!

 9. Emma sier:

  Fine invitasjoner! Og gratulerer med bokrangeringen! Hvis du (som meg) ikke er så flink til å lage invitasjoner o.l. hjemme kan det være en idé å bestille dem på nettet. Jeg fant http://www.vistaprint.no/invitasjoner.aspx, der man kan designe og tilpasse egne invitasjoner. PS: Veldig bra blogg du har:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s