Muskelbunt i hold in-panties

Nå har jeg kokkelert… I morgen får 10 journalister en liten pakke med konfekt, hotte paranøtter, muffins med sjokoladehemmelighet og cookies. Puh!

Jeg øver meg på å synes jeg er bra nok, og slår til med et bilde fra i går… Litt kort skjørt, men Einar påstår hardnakket at det ikke var så kort i virkeligheten som på bildet. Jeg lurte litt på å ha den på på lanseringen til torsdag, men det ble kanskje litt vel Nigella in a short skirt? Klarer dere forresten å spotte skoene? De lilla fra i våres♥

Jeg ser ut som en muskelbunt med hold in-panties 🙂

Nå må jeg ile, håndball og grammatikkprøver står på programmet resten av dagen. Og hvis noen lurer, Mojito med sukrin er knallgodt 😉

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

23 svar til Muskelbunt i hold in-panties

 1. Helle sier:

  Mojito på lavkarbo?!?:D Oppskrift??

 2. Lissi sier:

  Jeg synes du ser fantastisk ut jeg 🙂

  Ha en super søndag!!

 3. Jeg syns du ser veldig bra ut i skjørtet, go for it! 🙂

 4. Guro Eriksen sier:

  Jeg syns du ser fantastisk bra ut! 🙂

 5. under opplæring sier:

  hadde jeg sett så smashing ut i ett slik antrekk hadde jeg ikke tenkt meg om engang! Misunn misunn! 😀

 6. Kari sier:

  WOW! Dette var virkelig noe å «plystre» etter. Vil tro din kjære også liker dette antrekket;-)

 7. Anne-Kariin sier:

  Utrolig flott dame, det kan en som har den figuren trygt gå ut i!

  Har du hatt overvekt, eller har du bare hatt litt for mye? Prøver å gå ned, men det går utrolig sent nedover.

 8. Bente sier:

  Så rå sexy ut 😉 🙂 😉

 9. Anna sier:

  Du har drømmekroppen, spør du meg 😀 Feminine former, men stram og trent. Jeg blir inspirert 😀

 10. Tone Thørnquist sier:

  Hei. Skulle prøve meg på en oppskrift i boken der det skulle være goji-bær. Kunne ikke finne denne bæra på butikken. Må man bestille dette på nettet? Fins det et annet godt alternativ å bruke? Ellers så må jeg bare innrømme at jeg får » vann i munnen» når jeg leser oppskriftene i boka de. Jeg har prøvd pannekakene, vaflene og bountyen og alt var bare helt herlig. Her finnes alternativ til alle godsaker. Takk for at du har delt så mange flotte oppskrifter med oss gjennom «Fristende lavkarbo». Beste boken noensinne:)

 11. Maja sier:

  Hei!
  Kjempe fin blogg du har, inspirerende og informerende.
  Kanskje litt off topic, men lurte på en ting ang. alkohol. Jeg er 23 år, og student, og er dessverre en fast partyganger hver helg. Å velge lav karbo når det gjelder alkohol er forsåvidt greit, det blir ofte tørr hvitvin, eller mixed drinks av vodka med sukkerfri brus eller redbull. Problemet mitt er dagen derpå! Da MÅ jeg ha karbo. Det blir ofte McDonalds eller pizza. Har prøvd å lage burger selv uten brødet, og det funker til daglig, kjempegodt faktisk, men ikke dagen derpå. Har du noe forslag til annen mat jeg kan spise dagen derpå som har mindre karbo, men som likevel smaker godt dagen derpå? Eller hvis jeg spiser 100-200 gram karbo dagen derpå, hvor lang tid tar det før de er borte (både med og uten trening) og kroppen brenner fett igjen?
  Trives veldig godt på lavkarbo, men festingen ødelegger det, men klarer ikke kutte ut det heller!
  Håper på svar! 🙂

 12. Wenche Østlyngen sier:

  Hei fristende lavkarbo . Jeg har kjøpt den vakre boken din, og skal lage julegodt , men må vente på sukrin som jeg har bestillt. Nå lurer jeg på : mørk sjokolade , er det vanlig mørk kokesjokolade ( den har jo masse karbo ) – kan man male kokosmasse til mel ?

  • Hallo Wenche. Takk 🙂 Du kan ikke male kokosmasse til mel, det er ikke det samme 🙂 Les litt på side 10 i boka. Jeg baker stort sett med 70% bakesjokolade som fins i bakehylla. Jeg kunne godt bakt med enda mørkere sjokolade, men da hadde ingen andre i familien spist av det 😉

 13. Ida sier:

  Syns det var fint jeg! Det kan nok være litt kort og kroppsnært for en lansering, men hva hvis du slenger en cardigan over (om ikke det blir altfor varm)? 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s