Lyst til å være med på Lavkarboseminaret?

Jeg må bare si det, jeg er veldig stolt over å tilhøre et forlag som har valgt seg en nisje, en retning. Lille Måne tror virkelig på det de driver med, jobber for å være en aktør i kostdebatten og utgir bøker som representerer naturlig mat, helse og trening.

Lille Måne arrangerer også seminarer, og neste helg er det et stort seminar i Oslo. TO AV DERE KAN NÅ VINNE BILLETT! Billetten koster 975, og programmet er så spennende! Bare se her:

Velkommen til lavkarboseminar i november

Nå nærmer det seg! Har du sikret deg plass? Årets seminar finner sted på Høyres hus, sentralt i Oslo sentrum. Det er et variert og godt program i år. Hvorfor ikke ta med en venn som kan ha nytte av å lære litt om lavkarbo?

Her sikrer du deg plass!
Vi lover deg to inspirerende og lærerike dager! Lille Måne selger bøker til rabatterte priser, du vil få møte noen av de fremste kostholdsekspertene i Skandinavia og mange andre hyggelige lavkarbo-entusiaster.
LØRDAG 26. november: 0900-1000: Registrering – dørene åpnes – kaffe og te – utstilling av bøker og stands (VOF og Kostreform for bedre helse). 1000-1010: Forlegger Jan Mesicek ønsker velkommen 1010-1130: Min vektreduksjonsreise – tre personer forteller sin historie om hvordan lavkarbo ble løsningen for å gå ned i vekt. Bloggerne Ronnie W. Mathiesen og Lena Beatrice forteller. Avrunding og oppsummering ved Sten Sture Skaldeman (forfatter av flere bøker på Lille Måne)
PAUSE med kaffe og te (og kremfløte!)
1200-1300: Treningssuksess med lavkarbo – ved Kenn Hallstensen Trenings- og kostholdsekspert Kenn Hallstensen forteller om hvordan riktig lavkarbokosthold kan gi deg bedre prestasjon – uansett på hvilket nivå du presterer. Kenn har i flere år gitt kostholdsveiledning til norske eliteserielag i fotball, blant annet Odd og Strømsgodset. En inspirerende forelesning venter deg!
1300-1400: Sannheten om margarin, ved Gunnar Lindgren Dette foredraget er etterspurt flere ganger. I år satte sterke krefter inn millionbeløp på kampanjen «under 5» – bak stod Mills – produsenten av margarinen «Vita hjertego». Mills vil ikke fortelle hvordan margarinen fremstilles. Men det  vil Gunnar Lindgren, sivilingenør, forfatter og vinner av Miljöprisen 2000 fra Naturskyddsforeningen.
LUNSJPAUSE (Det finnes flere steder i nærheten, også storkiosker der en kan kjøpe nøtter, oa.) Det vil også bli utdelt noen smaksprøver på lavkarbobrød fra Funksjonell mat.
1515-1600: Hvor går Kostreform? Ved leder Terje Sandberg.
1600-1700: Ernæring og hormoner – ved fagredaktør i VOF, dr.philos. Dag Viljen Poleszynski PAUSE 1710-1745: Praktiske råd om matlaging … og ikke minst handling! Ved ernæringsterapeut og gründer av Sunt hjem, Siv Hauge. Spørsmål og svar.
1745-1800: Avslutning, utstillerbesøk mm.
2000: Fellesmiddag ved Hotel Doubletree (inngår ikke i seminarbilletten, og er således frivillig – NB! Påmelding innen 24/10.)
SØNDAG 27. november: 0930-1000: Registrering/utstillerbesøk

1000-1100:  Lavkarbo og barn – er det smart? Hvorfor og hvordan bør småbarnsfamilien gå over til lavkarb kosthold? Ved ernæringsterapeut og medforfatter av suksessboken «Frisk med lavkarbo», Gunn-Karin Sakariassen. 1100-1200: Skikkelig mat gir lykkelige barn! Ved ernæringsterapeut, treningsinstruktør og forfatter Monique Forslund
PAUSE med kaffe og te.
1230-1330: Kolesterol: Hva er det egentlig? Hvilke oppgaver utfører det i kroppen? Ved tidligere overlege på hjertemedisinsk, Rikshospitalet, Tor Ole Kjellevand. Tor Ole Kjellevand har flere ganger ropt varsko om det han mener er overmedisinering av friske personer med lett forhøyet kolesterolnivå. Han skrev forord til boken «Det store kolesterolbedraget» som utkom i 2008 på Lille Måne.
LUNSJBUFFET på Hotel Doubletree Hilton (vi har organisert en buffet i restauranten på hotellet ved siden av Høyres hus. Dette er frivillig – kr 180,- for varm lunsjbuffet med omeletter, fiskeretter, salater mm. – påmelding innen 24/10, begrenset antall plasser.)
1515-1630: Fristende lavkarbo – slik lager du brød, vafler, kaker, knekkebrød … cupcakes, ja, hva mer ønsker du deg? Helt uten hvetemel og sukker. Ved lærer, småbarnsmor og forfatter Cecilie Theiste-Bratli. Spørsmål og svar
PAUSE med kaffe og te

1645-1745: Nordiske matskatter – Sten Sture Skaldeman kåserer fritt om historiske nordiske matretter … skatter som du kanskje ikke har hørt om før? En munter og hyggelig avslutning på årets seminar. 1745: Avslutning ved forlaget – forlagssjef Jan Mesicek tar utfordringen med å svare på kommentarer og tilbakemeldinger på årets konferanse.
Lørdag kveld blir det anledning til en hyggelig fellesmiddag i restaurant Tre Galli Ristorante Hotel Doubletree by Hilton, like ved Høyres hus. Vi har fått en pakke med varme fiske- og kjøttretter, med salat og oster til, for kr 420,-
Søndag inviterer samme sted til lunsj – buffet for kr 180,- som inkluderer omeletter, varm fisk, salater o.a. NB! Påmelding til dette skjer til beate@lillemaane.no – innen 24/10. Begrenset antall plasser.
Kaffe og te med kremfløte blir det imidlertid til alle pauser!
Seminaret koster kr 975,- for begge dagene.

Jeg må bare innrømme at jeg gleder meg! Til alt, egentlig, men særlig til Sannheten om margarin, og å høre på damene Siv Hauge og Monique Forslund. Tror det komnmer mange praktiske tips og inspirasjon til lavkarbo for familien der, gitt! Også felles middag og lunsj, da!

Legg igjen en kommentar her i kommentarfeltet, så trekker vi en vinner søndag kveld.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

32 svar til Lyst til å være med på Lavkarboseminaret?

 1. Hei!
  Jeg har veldig lyst å reise på kurs 🙂
  Gleder meg også til å kommer hjem i kveld og kikke i boken din. Den skal være kommet i posten denne uken. Jippi. Så det blir baking i fra tirsdag av, da begynner jeg på nye 3 uker fri. Kjekt å jobbe turnus. 🙂

 2. ÅÅÅ dette kunne jeg tenke meg–veldig…
  Jeg er overvektig–og vurderer virkelig å tenke lavkarbo–og vil vite lmere om dette-og hørt og sett andres erfaringer..
  Håper jeg blir trukket ut tul å være med på disse to dagene…

 3. kristin -B Hanssen sier:

  Det høres kjempe gøy ut 🙂

 4. Sara sier:

  Jeg vil jo såklart være med på dette seminaret! Men jeg måtte dessverre innse at studentlommeboken ikke tillot det i år, nå like før jul 🙂 vinner jeg nå- drar jeg!
  Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne delta, da programmet til seminaret fra første stund har sett interessant og engasjerende ut. Om jeg kunne deltatt hadde det vært utrolig spennende for jo mer man kan/vet om lavkarbo, desto enklere er det å «overbevise» andre om at lavkarbo ikke er ekstrem, uvanlig mat eller veldig spesielt, det er jo rett og slett ren og naturlig mat. Dessuten prøver jeg også å få med at lavkarbo gjør at man får mer glede av maten, særlig ved at man begynner å lage mat fra bunnen av. Jeg synes faktisk det er veldig positivt også. Det hadde også vært veldig interessant å hørt på Kenn H da jeg har selv merket hvor enorm frskjell jeg har hatt med treningen etter at jeg la om til lavkarbo ifjor sommer. Det er gjennom hele seminaret forelesere som jeg leser om ofte, og det hadde vært veldig inspirerende å hørt og sett de i virkeligheten. Jeg studerer i tillegg Folkehelsearbeid, og vil gjerne utvide kunnskapen min i forhold til dette studiet 🙂

 5. Nina A. M. sier:

  Hei!
  Jeg skal dit uansett,
  men skulle jeg være så heldig å vinne kan jeg kanskje omvende søsteren min til lavkarbo også?
  Ha en finfin fredagskveld!

 6. Lissi sier:

  Dette seminaret har jeg kikket på flere ganger -men dessverre måtte jeg tilslutt innse at jeg ikke kunne unne meg det nå av økonomiske grunner. Totalrenovering av kjeller og to barne bursdager og snart jul.. Masse annet å bruke penger på med andre ord! Men det hadde selvfølgelig vært kjempe interessant å deltatt, så om jeg skulle være så superheldig å vinne en billett -ja da hadde jeg reist på flekken 🙂

  Jeg synes det er veldig mye som høres veldig interessant ut på seminaret, men om jeg skulle plukke ut noe(n) så måtte det bli bl.a Kenn Halstensen. Jeg trener jo mye selv og har fått føle på kroppen at det fungerer bra å trene på dette kostholdet -men jeg har også hatt «tomme» perioder hvor det ikke fungerer bra. Og så jobber jeg jo på treningssenter som resepsjonist og instruktør i barnedans, og her på «huset» er det mye delte meninger om LCHF og trening 😉 Så dette hadde det vært gøy å fått med seg 🙂

  I tillegg hadde det også vært interessant og hørt på Gunn-Karin Sakariassen og Monique Forslund. Med tre barn hjemme og mor på lavkarbo er jeg ganske sikker på at det kunne kommet ett og annet som jeg kunne tatt med meg videre inn i heimen 🙂 Og så hadde det selvfølgelig vært kjempegøy å treffe deg, Cecilie 🙂 Er ganske sikker på at jeg kunne lært noen baketriks7teknikker av deg 🙂 Og Lena Beatrice hadde det vært gøy å «oppleve» og.. Nei, det hadde rett og slett vært knakanes gøy å vinne en billett, så tvi tvi for meg 🙂

  Ha en flott helg 🙂

 7. camilla sier:

  Det hørtes veldig spennende, kunne tenkt meg å dra ditt.

 8. Nina sier:

  Hei!
  Jeg ønsker veldig å være med på dette seminaret! Praktiserer selv en lavkarbolivsstil og er veldig fornøyd med det. Ser store muligheter i lavkarbo som helsefremmende livsstil, for såvel overvektige som for mennesker med enkelte sykdommer. Er medisinstudent og er derfor ekstra interessert i dette forhold til å kunne veilede mine pasienter i fremtiden 🙂
  Takk for fin blogg og god helg til deg og din familie!

 9. Elin F sier:

  Jaaa! Har veldig lyst å vere med på foredraget. Det hadde vore utruleg spennande.

 10. Bente Velten sier:

  Har veldig lyst til å være med. Økonomien strakk desverre ikke til dette året med bytting av vinduer i hele huset. La om til lavkarbo august i fjor. Har hatt stålende resultater av kostholdet og sliter ikke veldig med å holde det.

 11. Hilde sier:

  åhh det hadde vært moro å vært på 😀 men studentlommeboka strekker ikke til det i disse julegavetider 🙂 håper på å bli trekt ut 😀

 12. Lene sier:

  Super blogg du har, og for en flott bok du har gitt ut! 🙂
  Vil gjerne på seminar 😉

 13. Anne-Kariin sier:

  Er det mulig å vinne bilett til dette seminaret vil jeg gjerne delta, ser ikke det står noe om hva jeg skal gjøre, men ser de andre har skevet en kommentar, så det prøver jeg også på. Må få si det var en fantastisk bok du hadde, koset meg med å lese og bla. Hadde med meg sjokolade med peanøtter og de små mandeltoppene på jobb idag. En skulle ha avslutningskake, da måtte jeg jo ha noe jeg også kunne spise og det ble dette. Ser at det skal bli fristende lavkarbo i mitt hjem fremover :o)
  Ønsker alle en fantastisk flott helg!

 14. Merete sier:

  Jatakk!!!!!!!!:)

 15. Therese sier:

  åååå det høres jo bare heilt fantastisk ut….ville så ABSOLUTT vært der og sugd til meg alt, men har ikke mulighet til å reise til Oslo 😦 håper på utfyllende referat fra deg….. og heldige er dere som vinner disse….

 16. Cathrine sier:

  Dette må jeg bare prøve meg på, kanskje søsteren min kan få billetter som bursdagsoverraskelse! 🙂

 17. johanne sier:

  Har superlyst til å dra!! Trenger faglig påfyll og inspirasjon vedrørende denne livsstilen. Og ønsker å spre denen informasjonen videre, da jeg selv har følt hvor stor positiv effekt det å stabilisere blodsukkeret og følge et lavkarbokosthold gjør for helsen min.

  Igjen, takk for en superfin blogg og bok, i morgen skal det bakes bounty her i huset 🙂 God helg!

 18. Jan m sier:

  HEI! Det er mulig å kun komme en dag hvis man vil det – det koster kr 500, og det betaler du bare i døren når du kommer – dørene åpnes klokken 9.00. Fjorårets seminar var en stor suksess, folk hadde det veldig hyggelig. I år har vi jobbet litt mer med et variert program, og vi har fått veldig god feedback.

  Håper å se flere av dere der – også de av dere som ikke vinner en gratisbillett av Cecilie da!

  Beste hilsen Jan Mesicek, forlagssjef

 19. Camilla sier:

  Åhh det hadde vært fantastisk å vinne biletter, krysser fingre og ben 🙂

 20. Dag, Kr.sand sier:

  Hadde det ikke vært fint å sende en Kr.sander på kurs da?

 21. Solveig sier:

  Heisann!
  Jeg synes det er kjempespennende med lavkarbo, og du og bloggen din er inspirerende:-) Både mannen min og jeg har tro på lavkarbo, men jeg sliter med å få motivert han til å ville begynne mer «seriøst» med det – enda han trenger det pga (for mye )overvekt.
  Det hadde vært supert å vinne billetter til dette seminaret – tror det hadde hjulpet oss til å komme igang på ordentlig:-)

 22. Karoline sier:

  Det hadde vore ein fantastisk opptur i ein grå eksamensperiode å få dra på noko slikt, la meg vinne! 🙂 🙂 🙂

 23. Jeg gleder meg veldig til dette seminaret og drar jo uansett. Eventuelle gratisbillettene ønsker jeg å bruke til å få med noen flere venner og kjente.

 24. marit sola sier:

  ååhhhh!!! dette har jheg så lyst til å være med på!!!!!!! Krysser fingre og tær for meg. Klem Marit:)

 25. Det hadde vært kjempe koselig å være der da jeg sliter med motivasjon for tiden og går opp i vekt.. Den hadde fått en boost da.. :=) og vekta hadde gått ned igjen…

 26. Karen sier:

  Hei!Kjente bare lavkarbo-motivasjonen boble av fryd når jeg så programmet her! Veldig spennende, skulle gjerne vært med for å oppleve dette 🙂

 27. guri det må være superinteressant!!

 28. Nils Erik sier:

  Jeg ønsker mer kunnskap for å kunne argumentere bedre med legen min!

 29. Hege sier:

  Jeg har lyst til å være med:-)

 30. asbjørg ruud sier:

  Hadde vært koselig å få være med – Jeg synes det er kjempespennende med lavkarbo har lag fri helg så det hadde vært topp
  🙂

 31. Bente sier:

  Er vel ikke den mest aktuelle kanditaten til å vinne men det er jo lov å prøve seg.
  Vurderer fram og tilbake for seminaret. Har veldig lyst på faglig innputt og ikke minst inspirasjon 🙂
  Men vurderer det litt opp mot økonomien for tiden………
  Drar nok uannsett en dag da 😉 Eller så kan jeg jo ta med meg noen 🙂 Det hadde jo vært det beste 😉
  Ha en fin søndagskveld 🙂

Kommentarer er stengt.