Endelig fredag!

Jeg gjør meg klar til fint besøk, nemlig Tv Vestfold. Jeg skal lage et par enkle ting, og prate litt om lavkarbo. Er litt nervøs, for jeg er redd for å si noe feil om hvorfor lavkarbo funker. Jaja 🙂

Jeg får så mange herlige kommentarer om dagen. Smilte godt av en jeg fikk av en mann. Han skrev at oppskriftene var så enkle at selv han fikk de til 🙂 Kanskje jeg skal sette i gang Einar på kjøkkenet?

En skrev at det var så herlig med bilder med søl på. Kun ett bilde i boka er retusjert, det er ikke retusjert bort en eneste rynke en gang 🙂

Ellers kjente jeg for første gang på en god stund lengsel etter å trene i går. Nå om dagen er det litt for mye som skjer til at jeg klarer å få til alt, men jeg ble veldig glad for at jeg lengtet litt. Lengtet etter en god styrkeøkt! Kanskje jeg får karret meg bort på trening snart?

Jeg må fortelle en ting til 🙂 Dere kommenterte jo så ivrig på innlegget om insulinrestistens. Mange av dere skrev skjønne ting om at jeg skulle være fornøyd med meg selv. Og vet dere, jeg er faktisk det. Det var mer en konstatering av at det gikk opp for meg hvorfor magen fortsatt er litt myk og god. Ja, i mitt hode har jeg alltid drømt om å veie litt mindre, og jeg trives ikke i bikini. Men jeg er heldig, jeg har en fin, kvinnelig fasong, og jeg er faktisk ganske fornøyd 🙂

Nå får jeg besøk!

Ha en nydelig dag!

C♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat. Bokmerk permalenken.

10 svar til Endelig fredag!

 1. Sara sier:

  Herlig med fredag!! 😀
  Og når det kommer til det med meieriprodukter så var det veldig bra å få det fram. Det gikk opp et lys for meg også, nemlig! Magen blir ofte urolig, særlig hvis jeg spiser ost tidlig på dagen. I et par dager nå har jeg droppen osten, og jeg merker stor forskjell. DET er hva vi kaller rask respons 😉 Er gøy å eksperimentere med seg selv, især når man får hint om hva det kan være magen tolererer dårlig. Dessuten er det veldig godt å vite hva man tåler og til hvilken grad man tåler det. Oppblåst mage/urolig mage når man skal inn i finkjolen og føle seg bra er virkelig ikke en god kombinasjon! 😉
  Ha en nydelig start på helga! Og lykke til med «intervjuet». Fortell om dine erfaringer du, så sier du nok ikke noe feil. Mange som har opplevd lavkarbo på samme måte som du! 🙂

 2. mokikka sier:

  lykke til. Ha en glad helg!

 3. Ida sier:

  Lykke til 🙂

 4. Lita sier:

  Lykke til, og ha en flott fredag! Offisielt den beste dagen i uka!

 5. Irene sier:

  Lykke til Cecilie! 🙂 Har endelig fått tak i boka di. Fantastisk flott bok som gjør det enkelt for meg å gå på Lavkarbo! Takk!!

 6. under opplæring sier:

  Jeg og min far satt og pratet om julebakst tideligere i dag og jeg deppet nesten når jeg kom på at jeg ikke kom til å få spise han sine deilige kransekakebiter i år nå som jeg spiser lavkarbo.Men så plutselig tenkte jeg på om du har en oppskrift på det.Må vel kunne være mulig å lage det m lyst mandelmel,sukrinmelis og eggehviter???? har d liggende i skapet nå 🙂 kanskje litt vaniljepulver i også?hvem vet….bestilte fra funksjonel mat når d var fri frakt nå seddu!! :)))))))
  Tenkte d var greit og høre m bake eksperten (DEG)!

  :))))

 7. Lissi sier:

  Ja, du må være fornøyd med deg selv Cecilie 🙂 Men vi damer har jo det med å hele tiden være misfornøyd med noe 😉

  Det gikk opp et lys for meg og -jeg kan ikke si at jeg blir oppblåst av melkeprodukter, men jeg har i perioder veldig dårlig hud. Uren hud rett og slett. Jeg går til hudpleider, renser, tar utklemming, kjøper dyre spesialkremer -og huden forblir like ille.. Lenge trudde mannen det kom av for mye sjokoladespising (før jeg la om til lavkarbo), men han ser jo nå at jeg er like ille nå og om enda kanskje ikke ørlitegrann verre i perioder.. Så jeg tror veldig på at meieriprodukter kanskje er årsaken! I tillegg til disse humørsvingningene også da.. Hjelper jo ikke med hverken omega 3 eller spirulina -like hormonell i perioder jeg -så det frister stort å skylde på meieriprodukter nå altså 🙂

 8. Enkle oppskrifter, ja. Nå er jeg i gang med sjuende oppskrift på tre dager 🙂 Men ett spørsmål: Jeg prøvde å doble fudgeoppskriften. Må koketiden også fordobles da? Ser i hvert fall slik ut etter halvannen times småkoking.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s